Operationel Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Interesserer du dig for indkøb og godt købmandsskab? Har du et særligt talent for at give samarbejdspartnere en positiv oplevelse? Og har du erfaring med indkøb af tekniske produkter samt lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye operationelle indkøber?

Med reference til vores Procurement Manager bliver du en del af vores indkøbsafdeling, bestående af 2 teams, Strategisk og Operationel, og i alt 8 medarbejdere. Indkøbsafdelingen er et vitalt bindeled mellem produktion og leverandører. DNA´et i operationelt indkøb er et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt, og alle har en fælles ansvarsfølelse for at komme i mål med egne og afdelingens opgaver.

Dine arbejdsopgaver

Som indkøber varetager du den operationelle indkøbsfunktion efter, at de strategiske indkøbere har forhandlet ordrer og betingelser. Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Afsendelse af og opfølgning på indkøbsordre
  • Indtastning af bekræftede datoer og vurdering af evt. afvigelser og ændringer
  • Yde support og koordinere på tværs af interne afdelinger
  • Daglig kontakt til leverandører i ind- og udland
  • Reklamationsbehandling ud mod leverandører
  • Deltagelse i forespørgsler og tilbudsvalidering
  • Stamdatavedligeholdelse og -opdatering i SAP

Din fysiske placering tæt på produktion er med til effektivisere afviklingen af den daglige drift, idet du vil have tæt kontakt til medarbejderne i produktionen. Der er tale om en dagligdag, der primært består af fast rutinearbejde, men med massere af ad hoc, som skal løses sideløbende. Det er derfor vigtig, at du trives i at udføre rutinearbejde, men samtidig kan håndtere afbrydelser.

Som operationel indkøber får du en stor berøringsflade, du formår derfor at arbejde tværorganisatorisk og kommunikere på et højt niveau, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er et must.

Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow. Vi vægter det sociale højt, men går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og det forventer vi også, at du bidrager til.

Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for indkøb/logistik/teknik og flere års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Du har en stærk interesse for it og er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken, specielt Excel, optimalt har du erfaring med SAP. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, tysk er et plus.

Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver, og du er løsningsorienteret som sikrer, at du kommer igennem forudsete og uforudsete opgaver. Det vil sige, at du formår, at begå dig i et forandringsparat miljø, og du er klar på, at dagsordenen ændrer sig, og kan derved træffe hurtige beslutninger alt afhængig af omstændighederne.

Din fantastiske evne til at følge op sikrer, at leveringsaftaler og deadlines overholdes, uden at gå på kompromis med godt købmandsskab. Her kommer dit servicegen og din kundeorienteret tilgang dig til gode.

Kverneland Group Kerteminde AS – en innovationsdrevet vækstvirksomhed

Kverneland Group Kerteminde AS er en international vækstvirksomhed med fokus på udvikling og produktion af fremtidens maskiner og løsninger til et bæredygtigt landbrug.

Udvikling til fremtidens bæredygtige landbrug

Vi er global markedsleder med en stærk portefølje af intelligente systemer og løsninger inden for græsmaskiner til det professionelle landbrugssegment. Vi har stærk fokus på innovation, hvor vores maskiner bidrager til mere effektiv og skånsom fremstilling af fødevarer.

Globalt udsyn fra Fyn

Vi er mere end 500 dedikerede kollegaer i Kerteminde der håndterer hele værdikæden fra produktudvikling og produktion til globalt salg og service. Sammen bidrager vi til at løse fremtidens udfordringer med at sikre den globale fødevareproduktion. Vores globale mindset og internationale udsyn fremmer et inspirerende miljø, der sikrer innovation og udvikling.

Vi tilbyder:

Udover lønpakken tilbyder vi muligheden for indgåelse i en bruttomobilordning, kantineordning, personaleforening, kunstforening mv. Mobiltelefon og PC er standardudstyr.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne, og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kerteminde

Lignende jobs

  • Indkøber i Odense SØ

    Vil du være med til at sikre Jorgensen Engineerings førerposition på markedet? Som Senior Purchaser får du en nøglerolle i at sikre den bedste kvalitet til de bedste priser. Du vil udvikle indkøbss..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Assens

    Ønsker du en spændende stilling som lagermedarbejder i en succesrig produktionsvirksomhed med gode kollegaer? Så se med her. Vores kunde har travlt, og søger nu en lagermedarbejder – til start .
    • Indkøber
    • Assens
    Få mere info
  • Indkøber (vikar) i Langeskov

    Vores strategiske indkøber skal på barsel, og vi søger derfor en kollega der kan hjælpe afdelingen med opgaver i 3-6 måneder. Stillingen Indkøberens primære opgave at opbygge, sikre og ve..
    • Indkøber
    • Langeskov
    Få mere info
  • Indkøber i Broby

    Har du erfaring med lagerarbejder? Og er du måske endda uddannet inden for lager og logistik - gerne suppleret med truckcertifikat? Er du samtidig ansvarsbevidst med en struktureret tilgang til dit..
    • Indkøber
    • Broby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0