Medarbejder til Logistiske Analyser og Udviklingsafsnittet ved Forsyningsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du flair for datahåndtering og ønsker du at spille en afgørende rolle i forsyningskæden af livsvigtige lægemidler? Din indsats vil være hjørnestenen i vores miSSIon om at sikre præcis og effektiv distribution af lægemidler til hele landet. Så er du måske vores nye kollega?

Om afsnittet

Afsnittet varetager bl.a. opgaver som støtte til SSIs øvrige afdelinger, udvikling af eksisterende processer særligt indenfor data flow samt digitalisering af afsnittet. Afsnittet udvikles løbende, som kravene ændrer sig, hvorfor der hele tiden er behov for at kunne omstille det logistiske set up til de aktuelle opgaver.

Din hverdag hos os
Du vil indgå i et kompetent team med vores Planner.

Efter nogle spændende år med stort fokus på COVID-19 og et højt tempo er tiden nu til at omstille og tilpasse kapaciteten til det nye verdensbillede. Én af opgaverne vil derfor være at bidrage til effektivisering og optimering af eksisterende lagerbeholdning.

Du får altså bl.a. ansvaret for afslutningen af et komplekst projekt i den logistiske søjle.
Du skal forvente at have en hverdag præget af flere sideløbende projekter for Logistiske Analyser og Udviklingsafsnittet og potentielt andre afdelinger.

Derudover forventes det, at du er fleksibel til at støtte den daglige drift i spidsbelastninger.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har et godt niveau inden for Excel, og gerne kendskab til SAP og Power BI.

Det er derudover et krav at du har tidligere erfaring med planlægning, styring af projekter samt erfaring fra en offentlig styret organisation.
Derudover er du struktureret, analytisk og selvstændig for at kunne lede det kommende projekt.

Slutteligt skal du hurtigt kunne skifte fokus grundet den omskiftelighed som følger med det at arbejde i en organisation i udvikling.

Vi tilbyder

I Logistiske Analyser og Udviklingsafsnittet får du en meningsfyldt hverdag i højt tempo. Du bliver en del af en dedikeret arbejdsstyrke, der løser samfundsnyttige opgaver.

Du får et selvstændigt og udfordrende job på en spændende arbejdsplads der er en internationalt anerkendt institution med høj faglighed.

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) samt den til enhver tid gældende organisationsaftale for lager og handelsmedarbejdere for lager og handelsarbejdere i hovedstaden.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Afsnitsleder Jonas Stejn Klotz på tlf. 2931 0142

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Samtaler forventes afholdt i uge 48. Ønsket opstart er senest 01.01.2024. Du kan læse mere om os på www.SSI.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København S
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i København

    Junior Konsulent: Initiativrig studerende med interesse for kontrakter, IT-sourcing & forretning Contractus Copenhagen StudentPart-time Salary Competitive .
    • Indkøber
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1