Strategisk Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Clever søger en strategisk indkøber med mod på at forme fremtidens e-mobilitet
Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Lige nu søger vi en initiativrig strategisk indkøber til at varetage og udvikle samarbejdet med vores leverandører af ladeudstyr, så Clever fortsat kan udbygge og drifte Danmarks stærkeste ladenetværk!

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som Strategisk Indkøber
Dit nye team hedder "Supply Chain" og vi et ret lille team, med en ret fed opgave. Det er nemlig vores ansvar at definere rammer og processer for alt hvad der rimer på indkøb og forsyningskæde – så det er ikke så lidt! Vi har en bred samarbejdsfalde, både internt i Clever og eksternt med vores leverandører; og det er her du kommer ind i billedet.

Vi leder efter en strategisk indkøber til at eje og udvikle det tætte samarbejde med vores leverandører, og samtidig sikre at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Internt bliver din opgave at samarbejde med andre teams, med fokus på at kunne stille de rigtige krav til vores leverandører. Vi arbejder medledende, hvilket blandt andet betyder at man løser sine arbejdsopgaver som man trives bedst med; der ligger derfor ikke en række definerede processer og skabeloner du altid skal følge. Det er op til dig at finde den bedste måde at løse din opgave på – men sparring fra dine gode kolleger, naturligvis

Vores lille team er nyoprettet, og der er derfor stor mulighed for at være med til at sætte retning fra start!

Primære opgaver

  • Udvikle det tætte samarbejde med vores leverandører

  • Lede kontrakt- og prisforhandlinger

  • Etablere en effektiv opfølgningsproces på leverandørernes performance jf. de indgåede rammeaftaler



Personlige kvalifikationer

  • Du har et kommercielt mindset, og forstår hvordan strategisk indkøb kan bringe forretningsmæssig værdi

  • Du bevæger dig naturligt rundt i virksomheden, er en dygtig samarbejder

  • Du er igangsættende, selvmotiverende og sidder ikke på dine hænder!

  • Du synes det er sjovt, at den virkelighed du befinder dig i bevæger sig konstant og der ikke er noget ’plejer’

  • Du ønsker at være en del af en arbejdsplads hvor tingene gøres anderledes, og hvor alles stemme betyder lige meget; du skal være parat til at gøre din gældende



Din faglige baggrund
Vi har tre hovedprioriteter i forhold til vores kommende kollegas faglighed:

  • Du brænder for indkøb, det er kernen af din faglighed. Vi ønsker os, at du får julelys i øjnene ved tanken om at skulle udvikle vores indkøbsfunktion!

  • Du er en people-person, der er naturlig i din opbygning af relationer; samarbejdet med vores leverandører er dit, og du ved hvordan du skal gå til dem

  • Du er analytisk stærk, og det viser sig igennem din evne til at forbinde dataindsigter med vores forretningsmodel og de muligheder vi har


Når vi forestiller os vores ønskekollega, ser vi for os at du har en lang videregående uddannelsen indenfor handel, økonomi eller indkøb. Derudover har du nogle års erfaring med strategisk indkøb, enten i en indkøbsfunktion eller som konsulent.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=82c2e2a8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København SV
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Indkøber i København Ø

    Fri kontakt
    Har du erfaring med sourcing/indkøb – evt. fra rejsebranchen? Har du stærke analytiske evner? Sørger du for at være på forkant, så der kan tilbydes de bedste løsninger og besparelser for brugerne? Så er du måske lige den Sourcing Manager, vi leder efter!
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1