Strategisk indkøber til global leverandør af køletårne - Vestas industrial cooling (kontor i Lem og Vejle)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lem St

Klik på billedet og se vores video om stillingen 'Strategisk indkøber':

Erfaren teknisk indkøber til anerkendt og alsidig leverandør af kvalitets-køletårne.

Vil du være med til at sikre optimale vilkår for produktionen af nogle af verdens mest effektive køletårne? Kan du tænke og agere strategisk i indkøb af komponenter? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med erfarne og dedikerede kolleger og fokus på kvalitet, effektivitet og miljø? Så er du måske den strategiske indkøber, vi søger til Vestas industrial cooling.

Med direkte reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for indkøb af enkelt- og volumenkomponenter samt projektindkøb af eksempelvis platforme til produktionen af køletårne på Vestas industrial coolings i Lem ved Ringkøbing. Indkøbene omfatter bl.a. jern, stål og styretavler. Du bliver desuden ansvarlig for benchmarking og for samarbejdet med virksomhedens rumænske søsterselskab.

Dine nøgleopgaver omfatter indkøb efter budget for hvert enkelt projekt og samling af indkøb og leverandører. Du arbejder for at optimere priser, terminer og betingelser og tænker samtidig grønt i processerne. Du udfører audits af større leverandører og holder dig løbende orienteret ved at besøge både messer og leverandører.

Køletårne i høj kvalitet til hele verden
Vestas industrial cooling blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. I 1985 blev virksomheden købt af Vestas og har siden da leveret flere end 3000 køletårne til industrier over hele verden. På fabrikken i Lem ved Ringkøbing er der fokus på R&D, kvalitetskontrol, montage og inhouse-testing. Vestas industrial coolings køletårne er modulopbygget i seks forskellige standard-rammestørrelser og kan monteres hos kunden eller leveres færdigmonterede fra fabrikken.

Teknisk indkøber, gerne med strategisk erfaring
Du har formentlig en BsC med en kommerciel baggrund eller teknisk erfaring med området. På det faglige plan har du stor erfaring med tekniske indkøb og meget gerne erfaring med strategiske indkøb. Du er desuden en rutineret ERP- og generel IT-bruger, og du mestrer engelsk og dansk på forhandlingsniveau.

Der vil være mulighed for at arbejde delvist fra Vestas’ kontor i Vejle, men du skal forvente at være min. to dage om ugen hos Vestas industrial cooling i Lem.

Ansøgning og kontakt
Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Vestas industrial cooling
Vestas industrial cooling er et søsterselskab til Vestas Aircoil og har, siden det blev opkøbt af Vestas i 1985, leveret flere end 3000 køletårne til bl.a. energi-, fødevare- og medicinalvirksomheder over hele verden. Fabrikken med et areal på mere end 10.000 m2 under tag ligger i Lem ved Ringkøbing. Se mere på vestasindustrialcooling.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7a0da307)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Lem St
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Om virksomheden: Virksomheden er en international koncern med over 800 ansatte fordelt på flere lokationer i såvel Danmark som udlandet. Virksomheden arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på alle produkter og har en meget stor eksport, hovedsageligt til Vest- og Sydeuropa.
    • Indkøber
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Indkøber (freelance) i Hele Danmark

    BDO i Danmark har 34 kontorer fordelt over hele landet + 1 i Grønland og mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på. Herudover har..
    • Indkøber
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Indkøber i Ejstrupholm

    Er du vores nye lagermedarbejder? Vi har rygende travlt, og er i kontinuerlig udvikling og vækst. Derfor søger vi nu en ansvarsfuld lagermedarbejder, som sammen med resten af teamet vil tage an..
    • Indkøber
    • Ejstrupholm
    Få mere info
  • Indkøber i Brande

    Er du morgen frisk og har du overblikket. Arbejdstiden er fra kl. 04.00 til kl. 12.00 mandag til fredag. Brænder du for lager og logistik, hvor tingene går stærkt, og hvor to dage aldrig er..
    • Indkøber
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Lem St

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Lem St over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
2. april 2024 1