Indkøbsansvarlig søges til P. Christensen Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Brænder du for at finde de bedste løsninger, og motiveres du af at skabe succes med solidt indkøb igennem analyse af markedstrends og -priser? - så er du muligvis vores nye Indkøbsansvarlig, der gennem stærkt samarbejde på tværs af forretningen skal være med til at sikre høj performance igennem solidt indkøb af brugte biler hos P. Christensen.
Hos P. Christensen A/S er vi på en spændende vækstrejse med fokus på øget digitalisering og udvikling. Vi søger derfor en Indkøbsansvarlig til vores nyetablerede centrale afdeling for indkøb af brugte biler på tværs af forretningen. Vi har allerede et stærkt fundament, men det bliver din opgave at løfte det til det næste niveau, hvor vi skaber endnu større succes gennem digitalisering og synergier. For at få succes i stillingen, skal du sikre implementering og forankring af vores indkøbsstrategi i P. Christensen, som du opnår igennem tæt samarbejde med vores Trader ansvarlig og lokale afdelinger. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du vil få stor indflydelse og ansvar for processer, optimering og implementering på tværs.Dine nøgleopgaver bliver bl.a. at:
  • Etablere vores fremtidige indkøbsafdeling i tæt samarbejde med Afdelingslederen
  • Systematisere indkøbene i vores nyvogns-afdelinger på tværs af kæden
  • Optimere og skalere vores indkøb af brugte biler i Danmark, hvor du selv har hands-on ansvar for indkøb, prissammensætning m.m.
  • Udvide og vedligeholde tætte og stærke relationer med eksterne samarbejdspartnere, hvor du identificerer og evaluerer potentielle leverandører samt forhandling af priser og betingelser
  • Analyse, vurdere og justere ift. markedstrends og -priser, således vi altid står stærkt i markedet, hvor du sikrer de rigtige priser og sammensætning af lagerbeholdning

  • Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor vi alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil blive en del af en koncern, der har lokationer landet over. Derudover vil du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab. Der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling hos os.Arbejdsstedet vil være i vores forretning i Middelfart.Vi søger dig som:Har erfaring fra en lignende stilling i bilbranchen, hvor du forventeligt har et stærkt netværk samt er vant til at arbejde med større indkøb af biler og prissammensætning. Du har flair for IT-systemer og analyse af data, således vi kan agere proaktivt på markedsdata.Som person er du energisk med et udviklingsorienteret mindset. Du er målrettet og har et naturligt drive, der gør, at du kan lykkes med vores ambitiøse planer. Dertil formår du at skabe stærke relationer både med samarbejdspartnere samt interne interessenter.Skal vi udvikle os sammen?Så søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Kim Sørensen på telefon[xxxxx].Vi glæder os til at høre fra dig.

    Om osHos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 10 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Citroën, Jeep, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og Voyah. Tilsammen beskæftiger vi mere end 450 dedikerede medarbejdere.Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkel medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning. 


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

    Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Indkøber
    • Middelfart

    Lignende jobs

    • Indkøber i Odense SØ

      Supply planner til global produktion I takt med Nordisk Microfiber Danmarks fortsatte vækst oprettes nu en spændende ny stilling for en Supply Planner, som vil spille en central rolle i virkso..
      • Indkøber
      • Odense SØ
      Få mere info
    • Indkøber i Odense SØ

      Vil du være med til at sikre Jorgensen Engineerings førerposition på markedet? Som Senior Purchaser får du en nøglerolle i at sikre den bedste kvalitet til de bedste priser. Du vil udvikle indkøbss..
      • Indkøber
      • Odense SØ
      Få mere info
    • Indkøber i Odense SØ

      Pakke/lagerarbejder søges til fysisk lagerarbejde i Odense!Vi søger en rar og kompetent medarbejder, der er interesseret i aftenarbejde.Arbejdsopgaverne er relative simple lageropgaver og kan..
      • Indkøber
      • Odense SØ
      Få mere info
    • Indkøber i Langeskov

      Bliv en del af Ib Andresen IndustriVi søger en logistikmedarbejder, som har solid erfaring med lagerarbejde bestående af pluk/pak, samt køre med truck og stabler.Det er tale om et længerevarende vi..
      • Indkøber
      • Langeskov
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Middelfart

    Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte indkøbere over tid

    Dato Alle jobs som indkøbere
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1
    9. april 2024 2
    8. april 2024 2
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2
    3. april 2024 2
    2. april 2024 2
    1. april 2024 3
    31. marts 2024 3
    30. marts 2024 3
    29. marts 2024 3
    28. marts 2024 3