Rekrutteringsfirma

Indkøbschef, AURA koncernen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

betterpeople A/S søger på vegne af AURA koncernen en indkøbschef.

AURA

AURA er et andelsejet energiselskab og lokalt forankret i det østjyske. AURA er en koncern med forretningsområder, herunder blandt andre AURA Fiber A/S, AURA el-handel A/S, Dinel A/S, AURA VE A/S og AURA e-mobility. Koncernen har eksisteret i knap 10 år og har i dag 320 ansatte. AURA har mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til deres kunder, og de ønsker at bidrage til udviklingen af lokalsamfundet, energirigtigt og digitalt. AURA er på en spændende rejse, hvor digitalisering og elektrificering er væsentlige redskaber i forandringen, og det spiller derfor en vigtig rolle i strategien både internt i organisationen og for kunderne. Virksomheden er samtidig dedikeret til at levere bæredygtige energiløsninger og stræber efter at være innovative og fremtidssikrede i deres tilgang til branchen.

Erfaren og optimeringsorienteret

Vi søger en erfaren og ambitiøs indkøbschef, der kan være bindeled mellem AURAs afdelinger. Du vil spille en afgørende rolle i virksomheden ved at styre og optimere alle indkøbsaktiviteter, herunder både indkøb af serviceydelser og komponenter.

Du vil få ansvaret for at:

  • Udvikle og implementere strategier, der sikrer effektive indkøbsprocesser og en omkostningseffektiv indkøbspolitik i de forskellige afdelinger.
  • Opbygge og vedligeholde stærke relationer med samarbejdspartnere, leverandører og andre interessenter, for at sikre en pålidelig og skarp forsyningskæde.
  • Understøtte virksomhedens forretningsmål og sikre, at indkøbsprocesserne er i overensstemmelse med indkøbsstrategien.


  • Bæredygtighed er strategisk fokus

    Bæredygtighed er et væsentligt element i AURAs strategi og vision om at være drivkraft for bæredygtighed og grøn omstilling. Som følge heraf har koncernen en ambition om at måle og rapportere på det aftryk som indkøbsaktiviteterne bidrager med til koncernens samlede klimaaftryk. Der ligger således en spændende opgave i, sammen med den øvrige organisation, at opbygge processer og systemer, som kan understøtte vores ambitioner for bæredygtighed og de kommende omfattende rapporteringskrav under CSRD-direktivet.

    Struktureret indkøbschef med drive

    Vi søger dig, der har solid forståelse for indkøb og gode forhandlingsevner. Du har stærke analytiske, strategiske og problemløsende evner. Du er en god forandringsleder og har derudover teknisk forståelse fra tidligere stillinger. Som person er du selvstændig, struktureret og finder stor glæde i at initiere og drive opgaver fra start til slut. Du kan samtidig skabe synergi og samarbejde mellem afdelinger og formår i denne sammenhæng at koordinere og fastholde overblik. Du vil i det daglige referere til virksomhedens økonomidirektør, Thorsten Jørgensen.

    Dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø

    Du skal søge jobbet, hvis du vil have en unik mulighed for selv at lede og opbygge indkøbsafdelingen fra bunden, i en førende energivirksomhed. Du vil indgå i et dynamisk arbejdsmiljø på kontoret i Viby J, hvor du bliver en del af en organisation i udvikling. Her bydes visioner og ideer velkommen, og der er en generel høj trivsel blandt medarbejderne. Der er gode muligheder for faglig udvikling, ligesom du får gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Du kan forvente et positivt arbejdsmiljø med lyst til samarbejde på tværs af alle teams.

    AURA har en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en meget velfungerende personaleforening, der arrangerer mange sociale arrangementer.

    Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

    Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S

    Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

    OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

    (C) betterpeople A/S


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Indkøber
    • Midtjylland

    Lignende jobs

    • Indkøber i Silkeborg

      Jobbeskrivelse Stærk teamplayer søges til lagerfunktion i rivende udvikling?Vil du arbejde på et moderne lager med højt tempo og hvor teamets samarbejde er nøglen til succes? .
      • Indkøber
      • Silkeborg
      Få mere info
    • Indkøber i Midtjylland

      About the roleAbout the roleOn behalf of our client Unzer/Clearhaus, [xxxxx] is looking for a regulations/compliance specialist who is motivated to work in the outsourcing sphere of handling..
      • Indkøber
      • Midtjylland
      Få mere info
    • Indkøber i Ikast

      Indkøbsassistent til ICHI Express & ICHI AccessoriesIndkøbsassistent til ICHI Express & ICHI AccessoriesVIL DU VÆRE EN DEL AF ET AMBITIØST FASHION BRAND I EN RIVENDE UDVIKLING?ICHI søger .
      • Indkøber
      • Ikast
      Få mere info
    • Indkøber (elev) i Midtjylland

      Indkøber søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
      • Indkøber
      • Midtjylland
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte indkøbere i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som indkøbere
    14. maj 2024 26
    13. maj 2024 26
    12. maj 2024 22
    11. maj 2024 21
    10. maj 2024 22
    9. maj 2024 22
    8. maj 2024 22
    7. maj 2024 20
    6. maj 2024 18
    5. maj 2024 20
    4. maj 2024 19
    3. maj 2024 16
    2. maj 2024 20
    1. maj 2024 20
    30. april 2024 21
    29. april 2024 19
    28. april 2024 19
    27. april 2024 20
    26. april 2024 17
    25. april 2024 18
    24. april 2024 17
    23. april 2024 19
    22. april 2024 18
    21. april 2024 19
    20. april 2024 19
    19. april 2024 18
    18. april 2024 15
    17. april 2024 17
    16. april 2024 14
    15. april 2024 14
    14. april 2024 15