Lager- og Logistikoperatør til Forsvarets nye lagerfacilitet Pandrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Kunne du tænke dig, at arbejde på et moderne lager med en spændende og udfordrende logistisk opgave? Så er det måske dig vi mangler.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division, som er en moderne logistikvirksomhed, der leverer forsyninger til Forsvarets soldater og forsvarsministeriets koncerns øvrige medarbejdere.

Supply Chain Division har fokus på logistisk betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Vi arbejder løbende på, at optimere den logistiske virksomhed, at anvende moderne teknologi og på at levere den bedst mulige service.

Lagerfaciliteten i Pandrup er en del af forsyningsafdelingen, der varetager genforsyning til koncernens enheder og soldater - indsat inden for landets grænser såvel som udenfor.
Lagerfaciliteten overtages i nær fremtid og skal hovedsageligt håndtere mundering (uniformer). Faciliteten består af en varemodtagelse, et lager, en plukke- og pakkelinje samt en vareudlevering.

Vi er et team sammensat af både civile og militære medarbejdere. Vi holder en uformel tone, men sætter vores faglighed, og dét at kunne yde en rigtig god og stabil service for vores kunder, højt.

Om stillingen

Du vil som en af lagerets lager- og logistikoperatører være med til, at opbygge et nyt depot og herfra blandt andet indføre Forsvarets nye uniformssystem, som skal distribueres til koncernen. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

• Varemodtagelse og oplægning af materiel.
• Central ombytning af materiel.
• Plukning og pakning af materiel til udlevering og forsendelse
• Varetagelse af forsvarets nye uniformssystem samt
• Andet forefaldende depotarbejde.

Om dig

Vi ser gerne, at du er uddannet som lager- og logistikoperatør.
Du må gerne have grunduddannelse i DeMars og uddannelse i DeMars lagerbeholdning samt certifikat B til gaffeltruck.

Vi forventer, at du med dit gode humør er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer til dine kollegaer og vore kunder. Du har en fleksibel indgangsvinkel til din egen opgaveløsning og planlægningen af din arbejdsdag. Du har et højt fagligt niveau, og sætter en ære i, at dine arbejdsopgaver udføres korrekt og til tiden.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter den til enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere m.fl. i staten mellem Skatteministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen som uddannet lager- og logistikoperatør med svendebrev er 25.994,74 kr. pr. måned. Har du ikke en relevant faglig uddannelse, sker ansættelsen som specialarbejder med en basislønnen på 23.559,29 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Niels Peder Munksgaard på telefon 4172 4818, e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er 11. august 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Nørresundby
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Nørresundby

    Er du nysgerrig på, hvordan man som indkøber i en af Nordens største webshops arbejder i et marked med over 150.000.000 potentielle kunder, og kribler det i fingrene for at give dine værktøjer fra .
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 9400 Nørresundby
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber i Nibe

    Er du en stærk administrativ koordinator, og er du vant til at varetage indkøbsopgaver fra udenlandske leverandører, samt alsidige salgsopgaver? Sætter du en ære i at levere kvalitetsarbejde inden .
    • Indkøber
    • Nibe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 4
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3