Indkøber til Fyns største Energikoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at sikre indkøbet af el-tekniske varer til Fyns største Energikoncern, og bidrage til den grønne omstilling? Har du erfaring med indkøb og leverandøropfølgning? Bliver du motiveret af struktur, en stor kontaktflade og ansvar? Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100% ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af energisektoren, som er under stor forandring på grund af den grønne omstilling, hvilket i høj grad påvirker efterspørgslen på elektrificering af vores hverdag.

Teknisk indkøb med mange interessenter

Som indkøber bliver du en del af vores afdeling Indkøb og Logistik, der har ansvaret for indkøb til vores netselskab, der leverer elektricitet til hovedparten af Fyn, og til vores kommercielle forretninger indenfor bl.a. bredbånd, elproduktion og ladestandere til elbiler.

Det er en nyoprettet stilling, og med reference til Chefen for Indkøb og Logistik får du ansvaret for projekter, hvor du disponerer og koordinerer indkøb af el-tekniske komponenter som fx transformere, kabler, koblingsanlæg og stationshuse. Gennem daglig dialog med leverandører og interne samarbejdspartner fører du indkøbsprocessen sikkert igennem fra tilbud til leverance. Dine primære opgaver bliver at:

  • Oprette indkøbsordrer
  • Opfølge på leverancer
  • Vedligeholde stamdata for leverandøraftaler
  • Udarbejde KPI'er for indkøb
  • Indhente tilbud på større indkøb under rammeaftaler
  • Kontraktstyre, herunder dokumentation og overvågning
  • Selvstændig styre egne projekter på tværs af afdelinger

Du skaber succes i jobbet ved hurtigt at få indsigt i indkøbsprocesser, samt skabt et overblik over vores ordrer og leverancer. Du opbygger gode relationer til vores væsentligste leverandører, følger løbende op på ordrer, og har forståelse for nødvendige rapporteringer, som kan understøtte afdelingens strategiske arbejde.

Overblik, detaljeret og operationel stærk Du har en kort eller mellemlang relevant videregående uddannelse indenfor handel. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med indkøb fra en større organisation, men det afgørende er, at du brænder for indkøb og har styr på de operationelle opgaver - med lysten til at udvikle dig i en mere strategisk retning indenfor faget.

Som person er du engageret, systematisk og har styr på detaljerne. Du trives med at samarbejde med forskellige faggrupper, og sætter dig nemt ind i nye tekniske områder. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt, ligesom du har godt kendskab til Excel og gerne erfaring med D365/Dynamics AX/Axapta.

En ambitiøs Indkøbsafdeling i en velkonsolideret energikoncern Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og en afdeling med faglige dygtige kolleger, der tager udfordringer op og skaber resultater sammen. Vores afdeling er kendetegnet ved seriøsitet og ambitioner kombineret med en god portion humor og omsorg for hinanden. Vi er samtidig en afdeling under opbygning, så du får rig mulighed for at påvirke udviklingen.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en Indkøber, der både fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Odense SV
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Odense SØ

    Supply planner til global produktion I takt med Nordisk Microfiber Danmarks fortsatte vækst oprettes nu en spændende ny stilling for en Supply Planner, som vil spille en central rolle i virkso..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense SØ

    Vil du være med til at sikre Jorgensen Engineerings førerposition på markedet? Som Senior Purchaser får du en nøglerolle i at sikre den bedste kvalitet til de bedste priser. Du vil udvikle indkøbss..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Sommerferieafløsere til lagerarbejde Fuld tid på dag- eller aftenhold Vores dygtige lagermedarbejdere skal have sommerferie; derfor har vi brug for dig og andre lagermedarbejdere til vores..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Lagermedarbejder til daghold Odense Distributionscenter, Coop Coop Logistik er en afgørende brik, når varer skal pakkes og leveres til Coop's mere end 1.000 butikker. Vores fælles mål er, a..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1