Logistikmedarbejder til logistiksektionen ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense V

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team, og bidrage til servicering
af de frivillige hjemmeværnsoldater? Så skal du søge stillingen som logistikmedarbejder ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en operativ national myndighed under Landsdelsregion Vest. Det er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til personlighed og udvikling.

Ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er vi 18 militære og civile medarbejdere, der forestår den daglige planlægning og gennemførsel af distriktets opgaver. Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn består af ca. 1300 frivillige aktive hjemmeværnsmedlemmer fordelt på 21 underafdelinger, og dertil en stor reserve. Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en del af det nationale forsvar og beredskab, hvor vi indsætter styrker på landjorden fra Hjemmeværnet og Forsvaret, gennemfører uddannelses- og øvelsesaktiviteter og yder støtte til det omkringliggende civile samfund.

Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en arbejdsplads, hvor der er plads til det hele menneske, og hvor omgangstonen er professionel, men stadigvæk afslappet og personlig. I dagligdagen er der rum til både sparring inden for det faglige virke, samt en gensidig støtte på tværs af hele staben.

Om stillingen

Som medarbejder i logistiksektionen vil du indgå i en sektion bestående af to militært og tre civilt ansatte. Vi varetager servicering af vores frivillige personel.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:
• Varetage forvaltning af distriktets køretøjer, herunder brugervedligeholdelse, bestilling af vedligeholdelses- og reparationsopgaver samt syn af køretøjerne.
• Varetage bookingsystemet i relation til udlån af køretøjerne.
• Indgå i teamet omkring UMAK (uddannelsesmateriel), herunder vedligeholdelse af dette.
• Udføre transportopgaver i relation til materiel, ammunition og farligt gods.
• Flaghejsning og afhentning af post.
• Yde praktisk støtte til distriktets møde- og uddannelsesvirksomhed.

Det overordnede ledelsesprincip er frihed under ansvar og rettidig omhu. Dette bl.a. fordi jobbet til tider kræver arbejde uden for normal arbejdstid (aften- og weekendarbejde).

For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at uddanne og udvikle sig frem mod stillingen som Materielforvalter inden for en kortere årrække, men det er ikke et krav for at søge stillingen.

Om dig

Hvis du er uddannet lager- og logistikoperatør eller har erfaring med at servicere i forbindelse med ind- og udlevering af materiel er det en fordel, men ikke et krav.

Da jobbet indebærer en stor berøringsflade med frivillige hjemmeværnssoldater, samt civile og militære samarbejdspartnere, kræver det at du kan kommunikere klart og tydeligt med alle. Herudover er du god til at samarbejde, udadvendt og har gode sociale kompetencer.

Det er samtidigt vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og på eget initiativ tager fat på opgaver, samt at du kan bevare overblikket i travle perioder.

Kendskab til Hjemmeværnets struktur og SAP/DeMars er en fordel, men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver er primært af praktisk karakter, men da der også er en del administration, er erfaring med at arbejde i IT-systemer nødvendigt.

Stillingen indbefatter fysisk aktivitet, hvorfor du skal kunne holde til både stående opgaver og løft af materiel.

Du skal være indstillet på lejlighedsvis, at arbejde aftener og enkelte weekender.

Du skal have kørekort til kategori B.

Hvis du ikke allerede har et stort kørekort samt farlig gods uddannelse, skal du efteruddannes i dette. Du skal have viljen til løbende at blive efteruddannet. Uddannelsen sker i arbejdstiden og betales af Forsvaret.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriets og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Som specialarbejder er basislønnen på 23.637,96 kr. pr. måned. Er du lager- og logistikoperatør er basislønnen 26.081,55 kr. pr. måned. Beløbene er i oktober 2023 niveau.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Fast tjenestested er ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn, Odense.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos materielforvalteren ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn, Ole Oest Jacobsen på telefon 7213 2722.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125.

Ansøgningsfrist er den 8. oktober 2023 og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Ansættelsesdatoen vil være 1. november 2023 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

LANDSDELSREGION VEST
Landsdelsregion Vest er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen med domicil på Skive kaserne. Landsdelsregionen har seks hærhjemmeværnsdistrikter underlagt og er operativt underlagt Hærkommandoen. Vi har fokus på nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Jylland og Fyn.
Regionens primære opgave er at indsætte landmilitære kapaciteter i regionens ansvarsområde til militære opgaver eller til støtte for politiet eller andre civile myndigheder. Regionen indgår som en af komponenterne i de lokale beredskabsstabe inden for samfundets samlede beredskab. Regionen har et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen, Hærkommandoen, Politiet og andre civile myndigheder. Herudover deltager regionen med enheder i øvelsesaktiviteter ved hærens brigader og bataljoner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Odense V
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Odense SØ

    Supply planner til global produktion I takt med Nordisk Microfiber Danmarks fortsatte vækst oprettes nu en spændende ny stilling for en Supply Planner, som vil spille en central rolle i virkso..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense SØ

    Vil du være med til at sikre Jorgensen Engineerings førerposition på markedet? Som Senior Purchaser får du en nøglerolle i at sikre den bedste kvalitet til de bedste priser. Du vil udvikle indkøbss..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Sommerferieafløsere til lagerarbejde Fuld tid på dag- eller aftenhold Vores dygtige lagermedarbejdere skal have sommerferie; derfor har vi brug for dig og andre lagermedarbejdere til vores..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Lagermedarbejder til daghold Odense Distributionscenter, Coop Coop Logistik er en afgørende brik, når varer skal pakkes og leveres til Coop's mere end 1.000 butikker. Vores fælles mål er, a..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Odense V

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Odense V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0