Kreativ indkøber og kollektionsopbygger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

PeopleTools søger for EuroDesign i Silkeborg.

Er du stærk i at opbygge kollektioner og agere mellemled mellem kunde og leverandør? Kan du se helheden og med sans for forretning og indkøb drysse lidt kreativitet ned over kundens oplæg? Er du ambitiøs og har et skarpt blik for hvad der kan sælges? Så er du måske vores nye holdspiller.

Euro Design er et dansk agenturfirma, som har arbejdet med salg af primært boligtekstiler siden 1978. Vi har travlt og mangler derfor en ny kollega til en stilling, som skal tage ansvar for at opbygge og levere designs som er i tråd med kundens ønsker og oplæg. Du skal have fingeren på pulsen inden for interiørbranchen og have et godt blik på at skabe løsninger, der medvirker til at vi leverer gode og salgbare kollektioner.

Om jobbet

Du får en nøglerolle hos Euro Design, hvor du med et loyalt og nysgerrigt blik skal dykke ned i kundens oplæg til fremtidige kollektioner og derudfra udvikle og sammensætte designs med udgangspunkt i vores forskellige leverandørernes differentierede styrker og produkter.
Det bliver altså din opgave at være mellemled mellem kunde og leverandør, så vores løsninger passer i kvalitet og design med kundens behov. Du skal kunne tænke i kollektioner og have fokus på at levere et samlet kommercielt oplæg, der stiller skarpt på tidens trends.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:

  • Udvikling og sammensætning af sortiment og kollektioner.
  • Produktudvikling og design funderet i kundens rammeoplæg.
  • Dialog om løsninger med leverandører.
  • Medvirken i præsentation af kollektioner for kunden.

Om dig

Vi har ikke specifikke krav til hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har med dig, men forestiller os, at du har erfaring med indkøb, kollektionsopbygning, produktudvikling og har et godt indblik i tekstilbranchen. Måske har du taget en uddannelse indenfor indkøb, designteknologi, design & business, tekstil eller indkøb. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tekststilbranchen og gerne boligtekstiler. Du har formentlig nogle års erfaring med lignende opgaver, hvor hovedfokus har været elementer af design, koordination og kollektionsudvikling. Du skal være hjemmevant i Microsoft Office pakken, og så skal du begå dig godt på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person trives du med at tage ansvar, er selvkørende og opsøgende i samarbejdet. Du motiveres af og har sans for at se helheder i designet af en kollektion og kan med kreativitet levere høj kvalitet i kollektionen, indenfor for en overordnet fastsat ramme. Du bevarer overblikket, har orden i tingene, ligesom din systematiske og strukturerede tilgang sikrer, at du får fulgt op på og afsluttet det, du har sat i gang. Det falder dig naturligt at indtræde i og understøtte de arbejdsgange, der allerede er etableret.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et fantastisk, dygtigt og engageret team, der står klar til at tage godt imod dig og lære dig op i vores processer og tilgange. Vores kultur er kendetegnet ved en familiær ånd, hvor vi tager os om hinanden og har det sjovt. Du får tildelt ansvar, og vil opleve at blive værdsat for dine bidrag, at have tingene i orden og få fulgt op. Vi har en flad organisation, hvor beslutningerne tages hurtigt og der er frihed under ansvar. Vi er afhængige af hinanden og hjælper til på tværs hvor behovet er. Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling. Der er ingen rejsedage forbundet med jobbet og din arbejdsplads vil være på vores kontor i Silkeborg.

Vil du være en del af ”familien”?

Send os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder hurtigst muligt og senest den 21. nov. 2022. Kan du ikke nå at sende en ansøgning, så ring eller send blot et CV. Vi planlægger at holde samtaler d. 24. nov. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Lønnen fastsættes i overensstemmelse med dine kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakteSigne Ravn fra konsulentvirksomheden PeopleTools, [email protected] Tlf.: 22266514

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Silkeborg
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Ikast

    INDKØBSELEV TIL SAINT TROPEZ & SOAKED IN LUXURYINDKØBSELEV TIL SAINT TROPEZ & SOAKED IN LUXURY Soaked in Luxury & Saint Tropez søger en administrativ indkøbselev til vores indkøbsafdeling i Køben..
    • Indkøber
    • Ikast
    Få mere info
  • Indkøber i Midtjylland

    About the roleAbout the roleOn behalf of our client Unzer/Clearhaus, [xxxxx] is looking for a regulations/compliance specialist who is motivated to work in the outsourcing sphere of handling..
    • Indkøber
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Indkøber i Silkeborg

    Nielsen Car Group er en af Danmarks største bilkoncerner, og vi sælger hvert år tusindvis af nye og brugte biler i vores 11 bilhuse. Det er derfor vigtigt, at vi altid har de rette biler på lager, .
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Indkøber i Ikast

    INDKØBSASSISTENT TIL B.YOUNGBARSELSVIKARIATINDKØBSASSISTENT TIL B.YOUNGBARSELSVIKARIATBARSELSVIKARIATBARSELSVIKARIATTil vores kontor i Vejle søger b.young en erfaren indkøbsassistent med mod .
    • Indkøber
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2