Indkøbsassistent med erfaring fra Østen til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Bliver du glad, når der er styr på tingene? Trives du i rollen som bindeled til kunder og leverandører? Så er det dig, vi mangler til vores kontor i Skanderborg. Vi leverer til de store kæder Hos IDANNA er vi nogle af branchens dygtigste til at designe og udvikle interiørprodukter, som vores kunder efterfølgende sælger i deres butikker. Vi har gennem en lang årrække leveret til flere af de største danske kæder, hvor nøgleordene er tillid, ordentlighed og evnen til at vælge og udvikle de helt rigtige produkter.

Hvorfor søger vi – og hvad er opgaven? Hos IDANNA oplever vi både vækst og stigende krav til vores produkter, og vi søger derfor en dygtig kollega, som kan sikre, at både vi, vores samarbejdspartnere og leverandører lever op til krav, aftaler og forventninger. Vi samarbejder med mange leverandører i Østen, og du besidder derfor en god portion tålmodighed, og samtidig tager du initiativ og holder overblikket, så den gode og effektive dialog sikres, og vi kommer i mål. Dertil skal du stå for planlægning og gennemførelsen af de daglige indkøbsopgaver.

Du vil blandt andet være ansvarlig for:

  • Udarbejdelse af og opfølgning på indkøbsordrer
  • Daglig dialog med vores leverandører og samarbejdspartnere, herunder tovholder og opfølgning på informationer vedr. produkter, ordrer, afskibninger osv.
  • Daglig dialog med inspektionsfirma og dermed sikre et hensigtsmæssigt flow af inspektioner på vores produktioner
  • Udarbejdelse og godkendelse af mærkning og labels på varer
  • Oprettelse og vedligeholdelse af vare og ordredata
  • Tovholder og opfølgning på opgaver relateret til compliance og kvalitet
  • Øvrige ad hoc-opgaver der opstår i en hektisk hverdag

Hvem er du? Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring fra en lignende stilling med indkøb. Det er vigtigt, at du har erfaring med indkøb fra og leverandørkontakt med Østen. Hvilke produkter, du har erfaring med, er ikke afgørende.

Du er detaljeorienteret og sætter en ære i at have styr på tingene, og så kan du stille krav, når det er nødvendigt. Du får energi i dialogen med både dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere og går gerne den ekstra mil for at yde den bedste service både internt og eksternt. Din systematik, positive indstilling, ansvarsfuldhed og proaktivitet gør, at du kommer i mål med opgaverne, og at du samtidig kan se mulighederne for optimering.

Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale, og er erfaren bruger af Microsoft Office.

Hvorfor skal du søge? IDANNA er et lille team fyldt med humør, højt tempo og masser af fællesskab. Vores størrelse betyder, at du hurtigt vil få masser af ansvar og en central rolle i organisationen, hvor din mening bliver hørt og indsats højt værdsat. Vi har kort vej til både beslutnings- og handlekraft, så vi sammen kan styre store og små projekter sikkert i mål. Stillingen indeholder et højt niveau af fleksibilitet og frihed, så arbejds- og privatliv kan gå hånd i hånd.

Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at modtage din motiveret ansøgning og CV hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen. Inden en eventuel anden samtale bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test.

Hvis du ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

  • Betina Kuntz Olsen på +45 20147620
  • Niels Sparre, INDKOM, [email protected] eller +45 40711400

Om IDANNA
IDANNA blev grundlagt i 2004 og er siden vokset til at være en af de dygtigste, danske virksomheder indenfor udvikling, design og import af interiør til hjemmet fra Fjernøsten. Vi er højtspecialiseret indenfor artikler til hjemmet, hvor vi løbende finder og udvikler produkter, der matcher tidens trends og tendenser. Vores kunder er de største danske detailkæder, som leverer produkter til butikker i hele verden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Skanderborg
  • Onsdag den 28. juni 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Randers SØ

    Indkøber til PlastbranchenEr du en dygtig indkøber, med et kommercielt mindset, der ønsker at være med på en spændende rejse i en stærk virksomhed? Så er du måske den indkøber, vi står og..
    • Indkøber
    • Randers SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Hadsten

    Cool, calm and collected – are you REHAU-BEHR’S new Purchasing Manager? At REHAU-BEHR A/S – a pretty cool company in the cooling industry, to us at least – we are looking for our new colleag..
    • Indkøber
    • Hadsten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1