Indkøber til indirekte indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Indkøber til indirekte indkøb


Vi søger en indkøber til indirekte indkøb, der vil med på en lærerig og udfordrende rejse med stort fokus på stakeholder management og indkøbsprocesser.

Motiveres du af at arbejde med mennesker og den fulde bredde af indkøbsprocessen, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger til vores Strategic Procurement afdeling, hvor vi er otte kollegaer, der sikrer god faglig sparring og stærkt samarbejde!

Vi har meget høje ambitioner og er i gang med en transformation af hele procurement området. Lige nu har vi gang i en strategisk rejse mod at strukturere vores indkøbsprocesser og understøtte vores store indirekte indkøbsmasse langt bedre, hvilket denne rolle fokuserer på.

Jobbet:
I det daglige er du en ambitiøs stabil indkøber, der arbejder struktureret med en bred portefølje af opgaver. Dit fokus vil være på indirekte indkøb som spænder bredt fra kaffemaskiner og kontorartikler til avancerede indkøb af laboratorie- og produktionsudstyr. Samlet set består porteføljen af +500 leverandører og et årligt spend på +200mDKK. I samarbejde med din chef som er Strategic Indirect Procurement Manager, løser du din del af opgaverne og sammen sikrer I, at I får løftet barren og prioriteret opgaverne ud fra vilkår og muligheder.

Succes i jobbet kommer udelukkende ved en tæt og tillidsfuld relation til vore interne og eksterne stakeholders, således at der etableres nogle værdiskabende effektive indkøbsprocesser, cost down på materialer og stabilitet samt kvalitet i leveringer. Opsummeret indbefatter det blandt andet:

  • Samarbejde med interne stakeholders om roadmap for indkøb
  • Udarbejde og forankre processer og skabeloner til brug for indirekte indkøb
  • Udarbejde RFQ’s og tender materiale sammen med de interne stakeholders
  • Gennemføre forhandlinger på indirekte indkøb og sikre holdbare aftaler og gode priser.
  • Være aktiv i udarbejdelsen af Procurement processen for alt indirekte indkøb
  • Identificere og drive optimeringsprojekter
  • Løbende leverandørhåndtering og optimering

Igennem disse aktiviteter vil du med dit store engagement og personlige drive sikre, at du løbende udvikler dine færdigheder samt, at vi sammen skaber en forretningsorienteret strategisk indkøbsfunktion, der understøtter Fertins strategi.

Hvem søger vi?

Vi søger et struktureret og skarpt talent, der allerede har god erfaring fra en central indkøbsfunktion, og som gerne vil arbejde med indirekte indkøb og indkøbsprocesser i en kompliceret produktionsvirksomhed.

Du har en baggrund med erfaringer inden for indkøb og har lyst til at lære meget mere. Du er helt på hjemmebane i at drive processer, standarder og struktur, og du har stærke formuleringskompetencer. Du tager et klart ansvar og sikrer fremdrift, og ved at vi skal udfordre status quo for at opnå de store forbedringer.

Du er ikke jurist, men god til at vurdere aftalegrundlag og kontrakter, og du er en meget stærk IT bruger, både af ERP-system, PowerBI og Excel.

Din baggrund kan være mangeartet. Ideelt har du en HHX efterfulgt af en relevant uddannelse på Bachelor niveau, hvorefter du har arbejdet et par år inden for indkøbsområdet. Det vigtigste er, at du har ”værktøjskassen” og evnerne til at deltage i og udvikle dig selv inden for området.

Som person er du meget hands-on og en udpræget teamplayer. Du sætter en ære i at leve op til de aftalte målsætninger, og vi forventer, at du er initiativrig, arbejder struktureret og tager ansvar for dine opgaver, men også melder klart ud hvornår du skal bruge sparring og hjælp.

Har du deslige erfaring med direkte teknisk/maskinelt indkøb og/eller erfaring fra FMCG eller Pharma industrien og erfaring med SAP ERP er det kun en fordel.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse og har du endvidere:

  • Evnen til at kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Bopæl maksimalt 45 minutters kørsel fra Vejle


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vejle

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan og stammer fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte natu..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5