Rekrutteringsfirma

Teamleder til operationelt indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Priess er i kraftig vækst og styrker organisationen yderligere med en teamleder til operationelt indkøb for at kunne supportere denne vækst. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.


En vækst på 50% stiller nye krav til indkøbet
Priess har det seneste år arbejdet intenst med etablering af en flowproduktion, blandt andet gennem opdeling af produktionen i en projektbaseret produktion og i en mere seriebaseret produktion. Markedets efterspørgsel og dermed fabrikkens behov for råvarer stiller nye krav til indkøbstemaet. Som teamleder for operationelt indkøb er det dit ansvar, at sikre effektiv indkøbsplanlægning og -styring, at masterdata for indkøbte komponenter er opdaterede, og at arbejdet foregår indenfor rammerne af indkøbspolitikken, som er udarbejdet af strategisk indkøbsafdeling.

Du får en teamledende rolle, og derfor det faglige og personalemæssige ansvar for tre operationelle indkøbere. Du deltager selv aktivt i indkøbsopgaverne, og har ansvar for at disponere varer på egne områder.

Opgaverne er blandt andet:

  • Ledelse og motivation af teamet af operationelle indkøbere
  • Indkøbsplanlægning og styring herunder identificering af indkøbsbehov, koordinering med teknisk afdeling, ordreafgivelse og -opfølgning samt fakturagodkendelse
  • Vedligeholdelse af masterdata herunder optimering af max/min grænser
  • Indkøbsanalyser og vareanalyser med henblik på optimering
  • Leverandørrelationer, udvælgelse af nye leverandører, optimal forsyningskæde, compliance med produktspecifikationer og standarder, forecasting særligt i forhold til vækstscenarier osv.
  • Sikre godt og tæt samarbejde med strategisk indkøb
  • Deltagelse i diverse projekter
  • Budget og investeringer

Du får arbejdsplads i Vinderup og vil have reference til COO.

Om dig
Du har en kommerciel uddannelse indenfor indkøb efterfulgt af nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du kan dokumentere gode resultater på både indkøbs- og ledelsesrollen. Du har arbejdet som operationel indkøber, og har derigennem et solidt kendskab til indkøbsopgaverne. Du kan lide at videregive din viden, men sætter også stadig pris på at tage del i opgaverne.

Vi søger en dynamisk og selvstændig person med højt aktivitetsniveau og evnen til at styre mange processer på samme tid. Du arbejder selvstændigt og resultatorienteret, sætter ambitiøse mål og forstår at inspirere og motivere teamet til målopnåelse. Du har god struktur på opgaverne og skaber overblik samt klar prioritering.

Du skal have gode kommunikations- og samarbejdsevner på tværs af organisatoriske niveauer. Vi forventer, at du arbejder analytisk og har evnen til at identificere forbedringsområder og udvikle løsninger.

Du skal kunne anvende ERP-systemer (virksomheden anvender Navision) og Microsoft Office pakken. Engelsk skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau er et krav.

Priess tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling i et uformelt miljø, der arbejder målrettet på at optimere virksomheden og klargøre den til yderligere kraftig vækst. Væksten er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden. Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”. Dermed kan du også se frem til at blive europamester sammen med dine kollegaer, når målene er indfriet. Priess tilbyder kantine- og frugtordning, tand- og sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Priess, på tlf. 9660 3200.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til en af de bedste elevpladser i Nordjylland? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Indkøber
    • Hjørring
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Nørresundby

    Er du nysgerrig på, hvordan man som indkøber i en af Nordens største webshops arbejder i et marked med over 150.000.000 potentielle kunder, og kribler det i fingrene for at give dine værktøjer fra .
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du lidt en nørd, når det kommer til struktur, overblik og detaljer – så er du måske vores nye assistent i Games & Accessories!Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores Games & Accessories-ka..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0