Rekrutteringsfirma

Senior IT Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du arbejde tæt på topledelsen med ansvar for spændende og helt afgørende IT projekter?

I Royal Unibrew oplever vi den nok mest spændende periode i virksomhedens historie. Succesen er massiv, og vi udvikler forretningen på alle parametre. Det sker både organisk og via strategiske opkøb, og det er ikke mindst i forbindelse med disse, at vi har brug for erfarne projektledere.

Vi skal gå fra at være et primært dansk selskab med selvstændige datterselskaber til at være en ægte international og fuldt integreret virksomhed. Det kræver velfungerende og tværgående systemer.

Som en del af Group IT er vi ved at opbygge et PMO, hvor governancemodel, processer, skabeloner og systemer er under udvikling – du vil have rig mulighed for at præge måden, hvorpå vi initierer, eksekverer, afslutter og følger op på projekter.

Tæt samarbejde med IT Business Partnere, forretningen og Group IT
Fælles for projekterne i Group IT er, at de har afgørende betydning for forretningen og derfor stor bevågenhed hos topledelsen.

Dine projekter vil være af varierende størrelse og varighed, men altid indeholde et tæt samarbejde med dine lokalt forankrede IT Business Partner kolleger, som er ansvarlige for dialogen med forretningen på Royal Unibrews lokationer og kender interessenternes behov indgående.

Projekterne kan være relateret til en eller flere af Royal Unibrews lokationer, du skal derfor regne med op til 40 rejsedage årligt.

Din nye arbejdsplads er Royal Unibrews hovedkontor i Faxe, når du ikke arbejder hjemmefra, for vi har selvfølgelig udstrakt fleksibilitet. Bor du ikke i området, bliver du positivt overrasket over, hvor hurtigt det er at komme til Faxe, fordi man kører mod trafikken.

Dine primære opgaver bliver at:
  • Opstarte nye projekter i tæt samarbejde med IT Business Partners
  • Sikre god planlægning og projektstyring, med stabil fremdrift og håndtering af udfordringer undervejs
  • Lede, inspirere og motivere dine projektteams
  • Forventningsafstemme med interessenter i forretningen og rapportere til styregrupper
  • Bidrage til opbygning af det nye PMO


Minimum 8 års erfaring som IT-projektleder, gerne inden for ERP-området
En stor del af vores projekter nu og fremover er enten deciderede ERP-projekter eller projekter der indbefatter implementering af systemer. Vi har derfor brug for projektledere, der har erfaring med de udfordringer, der knytter sig til netop denne type projekter.

Royal Unibrew er i kraftig ekspansion, og i PMOet er vi i en opbyggende fase, dette ift. processer og governance, men også teamet er nyt med flere nye kolleger og erfarne kollegaer i nye roller. Group IT, som vi er en del af, er også i en rivende udvikling teknologisk, procesmæssigt og strukturelt med mange erfarne kollegaer og en del nye.

Det er derfor vigtigt, at du:
  • Er åben for andres inputs og byder aktivt ind
  • Trives i en struktur, der på visse områder er under opbygning
  • Er en dygtig kommunikator, der er i stand til såvel at være meget direkte som diplomatisk, afhængig af konteksten og målgruppen – det være sig i relation til projektdeltagerne, interessenter og styregruppen
  • Kommer med en godt gennemprøvet projektlederrygsæk, så du har flere mulige svar på de udfordringer, der med sikkerhed vil vise sig i projekterne
  • Er frisk på aktivt at bidrage til at vores nye team i PMO & IT Business Partnering bliver et godt sted at være, hvor vi udfordrer og sparrer med hinanden fagligt og har det sjovt sammen – alt dette i et team, der sidder på forskellige lokationer i Norden


Øvrige faglige kvalifikationer
  • Minimum 5 års erfaring som IT-projektleder
  • Projektledercertificering
  • Erfaring med forskellige typer projektmetoder – både vandfald og agile metoder
  • Erfaring fra en større international organisation
  • Solid erfaring med stakeholder management og rapportering til styregrupper på højt organisatorisk niveau
  • Relevant videregående uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau
  • Gode engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt


Del af Group IT
Vores PMO organisation er en del af Group IT, så du sidder derfor også helt tæt på både IT Business Partnere, SAP-teamet og andre samarbejdspartnere. Der er en række særlige kendetegn ved Royal Unibrew som adskiller os (positivt) fra andre store selskaber. Vi gør ikke tingene sværere end de er, og der er meget kort vej fra tanke til handling. Ikke mindst fordi vi ikke går så meget op i stjerner på skuldrene, bureaukratiske hierarkier og politisk (k)ævl. Tonen er god. Der er fokus på sund balance mellem arbejde og fritid. Folk hjælper hinanden, og der er plads til at have det sjovt sammen.

Kontakt og ansøgning
European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen og vi ser frem til at modtage dit CV og samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Søren Rosenkrantz, +45 2893 7977 eller Brian Ranvits, +45 2048 0548. Ansøgning og CV fremsendes via nedenstående ansøgningsknap.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 7,557 mia. kr. (2020) og beskæftiger i alt ca. 3.000 medarbejdere globalt heraf ca. 1.000 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Danmark, Finland, Norge, Baltikum, Italien og Frankrig, og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af både produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne det største aktiv. Virksomheden sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til forbrugere – både i Danmark og internationalt. Læs mere på www.royalunibrew.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef

Statistik over udbudte jobs som it-chefer

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
29. april 2024 49
28. april 2024 53
27. april 2024 54
26. april 2024 57
25. april 2024 54
24. april 2024 54
23. april 2024 52
22. april 2024 52
21. april 2024 55
20. april 2024 55
19. april 2024 58
18. april 2024 58
17. april 2024 60
16. april 2024 59
15. april 2024 59
14. april 2024 57
13. april 2024 59
12. april 2024 59
11. april 2024 58
10. april 2024 62
9. april 2024 61
8. april 2024 59
7. april 2024 64
6. april 2024 64
5. april 2024 61
4. april 2024 63
3. april 2024 60
2. april 2024 60
1. april 2024 62
31. marts 2024 65
30. marts 2024 64