Digitaliseringschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Vil du være med til at sikre retningen for Billund Lufthavns digitale udvikling? Og evner du at omsætte forretningsbehov til digitale løsninger?



Til en nyoprettet afdeling søger vi en Digitaliseringschef, der forstår samspillet mellem teknologi og mennesker, og som evner at bygge bro mellem forretningen og IT udvikling. Strategien for afdelingen er at være førende indenfor digitale løsninger tilpasset lufthavnens udvikling.

Jobbet
Som afdelingschef for Digitalisering skal du sikre, at vores overordnede IT applikationslandskab hænger sammen både nu og fremadrettet. En af de første opgaver vil derfor blive at yderligere udvikle kortlægningen af vores applikationslandskab, og sikre at alle nye IT applikationer godkendes efter en formaliseret governance proces. Derudover bliver det afdelingens opgave at understøtte forretningen i, at projektere nye IT investeringer samt proaktivt at udfordre forretningen på nye og bedre IT-løsninger, end dem som eksterne leverandører præsenterer os for. Vi ønsker at være nysgerrige på nye løsninger og innovativ IT indenfor luftfart og være på forkant med nyeste viden på området.

Dine overordnede ansvarsområder vil bl.a. være:
Digital transformation: Lede Billund Lufthavns digitale transformation ved at identificere nye teknologier og implementere løsninger, der forbedrer effektivitet, produktivitet og brugeroplevelsen
IT projektledelse: Ansvarlig for IT-udvikling og projektledelse af mindre og større IT-projekter fra idé til færdig løsning i drift
Arkitektur & design: Ansvarlig for en sammenhængende og standardiseret system- og teknologiarkitektur. Ansvarlig for at bære ønsker og behov fra forretningen ind i IT og omvendt
IT governance: Etablere og vedligeholde en effektiv IT governance proces for at sikre overensstemmelse med virksomhedens mål, overholdelse af lovkrav og effektiv risikostyring
IT kontraktstyring: Ansvarlig for udvikling og ajourføring af samarbejdet med vores IT leverandører for at sikre services/systemer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Da det er en nyoprettet stilling vil du få rig mulighed for at skabe rammerne og løsningerne i samarbejde med CIO. Eftersom afdelingen til en start kun består af dig, skal du være indstillet på at være operationel udførende med de nævnte opgaver. Du bliver en vigtig del af ledergruppen i afdelingen, som udover dig består af CIO, en regnskabschef og en IT drifts chef, som pt. også varetager ansvaret som CISO.

Digitaliserings dynamo med stærke projektleder og stakeholder management kompetencer
Du kommer med erfaring med de beskrevne opgaver fra en rolle som IT arkitekt, IT Manager eller lignende, og du har grundlæggende styr på IT-arkitektur og sikkerhed. Du interesserer dig naturligt for den teknologiske udvikling og de muligheder, som nye digitale teknologier tilbyder, både på et praktisk og strategisk plan. Da dine digitaliseringskompetencer vil være afgørende i denne stilling, forventes det, at du er i stand til at formidle det digitale univers på en forståelig måde og finde praktiske løsninger. Du er en stærk sparringspartner, og du motiveres af at være tæt på forretningen.

Som arbejdsmetode vælger du typisk en helheds- og løsningsorienteret tilgang, hvor du formår at skabe ejerskab og engagement i forretningen og hos dine samarbejdspartnere. Du er en stærk relations skaber, der vægter den gode dialog og samarbejde højt.

Da der på sigt vil blive ansat flere i teamet, med dig som ansættende leder, har du prøvet kræfter med personaleledelse, og motiveres af denne opgave.

Ansættelse og vilkår
Der er tale om en fast stilling på fuldtid med opstart den 1. august 2023 eller snarest muligt derefter.

I Billund Lufthavn tilbyder vi en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, tilvalg af sundhedssikring, betalte pauser, en ekstra feriefridag, inhouse Falck Healthcare og kantineordning.

Denne stilling forudsætter, at du kan godkendes til kategorien "Fortroligt" af PET, og denne godkendelse skal kunne opretholdes under hele ansættelsen.

Interesseret?
Kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at sende os en ansøgning. Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO/CIO Jesper Alslev Andersen på [email protected] eller 3016 5800. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger via e-mail. Søg jobbet ved at klikke på ”Ansøg” herunder.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og dit udførlige CV.

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn har en klar vision om at skabe gode oplevelser for de cirka tre millioner passagerer, der hvert år flyver til eller fra lufthavnen og at være blandt de førende lufthavne, når det gælder miljøvenlige løsninger. Derfor navigeres der efter værdier om at være: ordentlig og troværdig, kompetent og professionel samt omsorgsfuld og nærværende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Billund

Lignende jobs

  • It-chef i Hele Danmark

    PM Group now has an opportunity for a MEP Project Engineer / Project Manager to join our dynamic and innovative OTS team, working on site with one of our technology client’s, they are based in Denm..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-chef i Sønderborg

    09/04/2024DNK-BlansIT Technical Consultant Trives du med stor variation i din hverdag og kan du levere en høj grad af IT-faglighed uden at gå på kompromis med serv..
    • IT-chef
    • Sønderborg
    Få mere info
  • It-chef i Kolding

    About the jobDo you really want to make a difference? Do you think \"Working for Fossil Freedom\" sounds like a signature you want in your email? Are you skilled in IT and eager to digitize Swede..
    • IT-chef
    • Kolding
    Få mere info
  • It-chef i Esbjerg

    Do you have a passion for renewable energy and a sharp eye for technical details? Are you excited about managing projects from start to finish? If so, we want to hear from you!Your positionAs..
    • IT-chef
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0