Kan du sætte retningen som Test Manager for et af nøglesystemerne i den grønne omstilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Hvis du kan tænke dig at være retningsangivende for vores test management-setup i Energinet DataHub og dermed bidrage til at sikre, at det hybrid it-system, som er fundamentet for elmarkedet, leverer godt og veldokumenteret data til både aktører, forbrugere, forskere og service providers, så har vi jobbet til dig!Som vores nye Test Manager får du indflydelse fra starten, når der udarbejdes et test-setup til den nye DataHub (og de dertilhørende services). Du får dermed stor indflydelse på vores setup i DataHub og på din egen jobbeskrivelse. Vi forventer blot, at du er i stand til at brede din viden og erfaring ud i selskabet, så du altid kan understøtte dine kolleger i at sikre den rigtige kvalitet.Derfor er der også et behov for, at du bruger din nysgerrighed til at undersøge nye teknologier med henblik på at tilpasse vores test setup løbende.Dermed er du med til at sikre test setup og kvalitetssikre produkter, som kan gøre os alle sammen grønnereEnerginet DataHub må siges at være et nøglesystem i den grønne omstilling – det er nemlig her, al data om forbrug og produktion af el tikker ind hver dag. Der er tale om milliarder af oplysninger om elforbrug, elproduktion, priser og aktørkommunikation hver eneste dag – og det bliver kun flere i fremtiden.Vi er desuden et tæt knyttet selskab, der er motiveret af at sikre fundamentet for elmarkedet og den grønne omstilling af energisystemet nu og i fremtiden.Vi arbejder for at få energi-data ud og arbejde for den grønne omstillingEnerginet DataHub A/S kvalitetssikrer data til brug for elmarkedet, forbrugeren, forskeren og serviceudvikleren, så vi ikke kun sikrer korrekt afregning af el i Danmark, men også sikrer bred adgang til viden om, hvor strømmen kommer fra – og det kan bruges til at udvikle og bygge grønne services og teknologier, som kan støtte os alle i at bidrage til den grønne omstilling. Det er grundlaget for den databaserede udvikling af energisystemet.Derfor søger vi nu en kollega, som kan være med til at:
  • Opbygge et testteam og brede testkompetencer ud i hele selskabet
  • Planlægge og følge op på kvalitetssikrende aktiviteter
  • Støtte og uddanne testere i forhold til testcase-skrivning, -afvikling og -afrapportering samt brug af testværktøjer
  • Evaluere processerne og fremdriften samt rapportering heraf
  • Og desuden har
  • Dybdegående erfaring med testdesign teknikker
  • Erfaring med agil softwareudvikling og kvalitetssikring
  • Kendskab til ranorex, jira, confluence og testrail eller lignende test management-værktøjer.
  • Kort sagt har vi brug for en kollega, som er erfaren (vi forestiller os minimum 5 år) og dygtig nok til at sætte den testfaglige retning i samarbejde med de rigtige interessenter samt styre og tilrettelægge kvalitetssikringen gennem hele projektforløbet sammen med alle teams.Det kræver også noget af dig som personDerfor håber vi at finde en kollega, som er klar til at tage et ansvarsfuldt job på sig, og som er god til at holde overblikket. Vi ønsker os en kollega med god energi, som har øje for kollegerne og kan ”dosere” arbejdet rigtigt.Derudover er du nysgerrig på de nyeste trends og teknologier, så du kan være faglig leder indenfor testfagligheden i DataHub.”For os er det vigtigt, at du kommer og stiller alle dine spørgsmål, og bruger din faglighed og erfaring til at spille os bedre og få os til at tænke i den rigtige retning.”
    Anders Lonnebjerg, afdelingsleder i Produktudvikling og –drift.Til gengæld får du Stor frihed i defineringen af dine opgaver og samarbejdsflader og muligheden for at være med til at opbygge et testteam i selskabet.En arbejdsplads i et selskab, som er tæt knyttet og helt tæt på den grønne omstilling. Kulturen i Energinet DataHub er meget åben, og vi håber, at du kan lære os en masse om, hvordan vi bedst kvalitetssikrer systemerne i fremtiden.Energinet er desuden en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen, og derfor vil du blive tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads, så du kan flexe bedst muligt mellem hjemmekontoret og kontoret i Fredericia.Har du spørgsmål til jobbet kan du give Anders Lonnebjerg et kald på tlf. +45 2159 8009.Vi ser frem til at læse din ansøgning.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • IT-chef
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • It-chef i Sønderborg

      09/04/2024DNK-BlansIT Technical Consultant Trives du med stor variation i din hverdag og kan du levere en høj grad af IT-faglighed uden at gå på kompromis med serv..
      • IT-chef
      • Sønderborg
      Få mere info
    • It-chef i Esbjerg

      Do you have a passion for renewable energy and a sharp eye for technical details? Are you excited about managing projects from start to finish? If so, we want to hear from you!Your positionAs..
      • IT-chef
      • Esbjerg
      Få mere info
    • It-chef i Sønderborg

      Would you like to work with test management of our solutions that contributes to [xxxxx]’s mission of keeping people and society safe?We are rapidly growing our business in the global Defence Market..
      • IT-chef
      • Sønderborg
      Få mere info
    • It-chef i Esbjerg

      IT-chef søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
      • IT-chef
      • Esbjerg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte it-chefer over tid

    Dato Alle jobs som it-chefer
    6. maj 2024 0
    5. maj 2024 0
    4. maj 2024 0
    3. maj 2024 0
    2. maj 2024 0
    1. maj 2024 0
    30. april 2024 0
    29. april 2024 0
    28. april 2024 0
    27. april 2024 0
    26. april 2024 0
    25. april 2024 0
    24. april 2024 0
    23. april 2024 0
    22. april 2024 0
    21. april 2024 0
    20. april 2024 0
    19. april 2024 0
    18. april 2024 0
    17. april 2024 0
    16. april 2024 0
    15. april 2024 0
    14. april 2024 0
    13. april 2024 0
    12. april 2024 0
    11. april 2024 0
    10. april 2024 0
    9. april 2024 0
    8. april 2024 0
    7. april 2024 0
    6. april 2024 0