Head of IT Workspace

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Head of IT Workspace



Energinet A/S



Vil du være med til at øge digitaliseringen på en sikker måde, så Energinet effektivt understøtter den grønne omstilling?

Hos Energinet søger man en dygtig leder, som får et selvstændigt ansvar for IT Workspace centeret, der sikrer, at alle Energinets medarbejdere har en effektiv, moderne og teknologiunderstøttet it-arbejdsplads, der samtidig lever op til alle compliance krav.

IT Workspace


IT Workspace er en del af Energinets Tech & Innovation organisation, som består af mere end 320 medarbejdere og ca. 120 konsulenter, som alle bidrager til at levere IT-udvikling og IT-drift til en af samfundets vigtigste opgaver – forsyningssikkerhed og grøn omstilling. Energinets Tech & Innovation organisation arbejder med udgangspunkt i de agile principper og er fortsat i en agil transformation. Man er stolte af at udvikle og drive centrale IT-løsninger for dele af Danmarks kritiske infrastruktur, samtidig med, at man skaber en moderne, digital og effektiv it-arbejdsplads for alle Energinets medarbejdere.

I IT Workspace leveres digitale løsninger og services til hele koncernen. Man sikrer, at den digitale arbejdsplads giver Energinets medarbejdere de bedste vilkår for at løse deres kerneopgaver fra en vilkårlig lokation, sammen og hver for sig. IT Workspace understøtter koncernens processer med forskellige teknologiske IT-løsninger og leverer it-arbejdspladser til alle medarbejdere. Dér er man ansvarlig for udbredelsen af lean og agile arbejdsmetoder og understøtter organisationens mål om at øge såvel procesmodenhed som eksekveringsevne. IT Workspace er derudover ansvarlige for at sikre, at Tech & Innovation løbende overholder nuværende og kommende compliance krav.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på hovedkontoret i Fredericia og hjemme.

Du refererer til Vice President for Enterprise IT og er ansvarlig for dit eget center.

Om stillingen


Du vil få et stort ansvarsområde. Tech & Innovation organisationen vokser, og det gør IT Workspace centeret også. I lederrollen som Center Head får du det daglige ledelsesmæssige og leverancemæssige ansvar for centerets Chief Product Owners (CPO’er) og Agile People Leaders (APL), der bidrager med at sikre eksekvering af de daglige og strategiske indsatser, hvilket udgør klart den største opgave. Centeret består pt. af ca. 60 medarbejdere plus et antal eksterne konsulenter. Du får ansvaret for at sætte den strategiske retning i samarbejde med ledelsen i Enterprise IT. Du får en central rolle i en IT-organisation i forandring, og bliver motiveret af, at du i høj grad selv er med til at påvirke både rollen og opgaverne omkring dig. Som Center Head sikrer du en samarbejdende og fremadskuende organisation, der er i fortsat agil transformation og klar til at løse fremtidens kendte og ukendte opgaver. Et par konkrete opgaver for centret vil være:

  • Overholdelse af økonomi, budgetter og leverancer
  • Eksekvering af centrets opgaveportefølje samt kapacitets- og ressourceringstyring
  • Leverancekapacitet, forretnings- og leverandørkontakt, herunder kundetilfredshed
  • Kontinuerligt at omsætte nyeste teknologier til forretningsmæssige muligheder og forankre disse i Energinet
  • Løbende udvikling, forankring og change management i centret
  • Udvikling af ledere og høj medarbejdertrivsel
  • Det forsatte arbejde med processer og de agile metoder

Om dig


Du er en erfaren og dygtig leder, som giver ansvaret sammen med mandatet. Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og har både erfaring med at arbejde i en IT-organisation samt erfaring med agile organisationer, arbejdsmetoder og mindset. Du kender til arbejdet i store komplekse organisationer fra en lignende lederstilling, hvor du har skabt gode resultater. Du er leder for ledere, og ved, hvordan du udvikler og motiverer ledere – du skaber følgeskab! Derudover er du en tydelig leder, som kan sætte rammer, mål og retning.

Du er god til at dyrke relationer, og du formår at skabe et inkluderende miljø med et godt sammenhold og masser af energi. Du er god til at samarbejde – ikke kun med teams’ene og lederkollegerne, men også på tværs af hele Tech & Innovation og resten af koncernen. Du dyrker samarbejdsrelationerne internt og eksternt, og trives i en organisation med mange interessenter og ”interne kunder”. Du er nysgerrig på ny teknologi, og hvordan den kan bringes i anvendelse på en forretningsmæssig værdiskabende måde. Du er dygtig på det økonomiske område og kan hurtigt sætte dig ind i nye problemstillinger. Du har erfaring med forandringsledelse, er selv omstillingsparat, kommunikativ dygtig, har høj selvindsigt og kan arbejde både procesorienteret og metodisk på et højt fagligt niveau.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET’s hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Energinet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Energinet arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om deres mangfoldighedspolitik her.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Konsulent Claus Mengel-Niemann på +45 22 63 33 77. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Fredericia
Reference:
2312.228
Virksomhed:
Energinet A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Fredericia

Lignende jobs

  • It-chef i Sønderborg

    09/04/2024DNK-BlansIT Technical Consultant Trives du med stor variation i din hverdag og kan du levere en høj grad af IT-faglighed uden at gå på kompromis med serv..
    • IT-chef
    • Sønderborg
    Få mere info
  • It-chef i Sønderborg

    Would you like to work with test management of our solutions that contributes to [xxxxx]’s mission of keeping people and society safe?We are rapidly growing our business in the global Defence Market..
    • IT-chef
    • Sønderborg
    Få mere info
  • It-chef i Kolding

    Er du optaget af ledelse og kvalitetssikring, og er du en holdspiller, der kan se på tværs af komplekse problemer? Og trives du med at skabe resultater og udvikling for hele regionen? Så er du måsk..
    • IT-chef
    • Kolding
    Få mere info
  • It-chef i Kolding

    Vil du lede it-projekter, der sikrer Region Syddanmark effektive it-løsninger – og vil du være med til at levere fremragende brugeroplevelser for patienter og medarbejdere på sygehusene? Vi søg..
    • IT-chef
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0