Rekrutteringsfirma

Project Engineer – international Cleantech-virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Er du uddannet maskiningeniør og har kendskab til olie- og gas- og/eller power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af procesanlæg? Ser du dig selv blive en del af en sund inter-national virksomhed med stort potentiale for fortsat vækst, og som er kendetegnet ved at have en handlings- og teamorienteret kultur?

Vores kunde, Flowvision A/S, er en franskejet danskbaseret virksomhed, grundlagt i 2006, som har specialiseret sig i design og levering af avancerede emissionsreduktionssystemer. Med mange års erfaring inden for emissionskontrol og forbrændingsteknologier er virksomhedens DeNOx-syste-mer banebrydende i mange forskellige applikationer. Virksomheden har gennem årene udviklet og implementeret mange anlæg/installationer til internationale kunder. I dag har Flowvision A/S mere end 70 installationer på verdensplan. Flowvision A/S står nu over for næsten ubegrænsede forretningsmuligheder, godt hjulpet på vejen af myndighedernes stigende krav i mange lande om at begrænse NOx-udledningen.

Stillingen:


Som Project Engineer skal du i samarbejde med dine kolleger sikre, at projekter udføres i over-ensstemmelse med gældende kundekrav inden for rørkomponenter og rørdesign. Du vil fra de-signfasen deltage i udarbejdelsen af dokumentation og indhente og tilpasse tekniske tilbud på komponenter fra underleverandører

Opgaver og ansvarsområder:


  • Ansvarlig for typevalg af komplet ventil- og rørkomponentpakke til skid løsninger
  • Ansvarlig for at specificere tekniske krav (ventil og rørkomponent) til skid løsninger baseret på kundens specifikationer
  • Udarbejde Line list (baseret på kundens rørspecifikation) samt ventillister til de enkelte projekter
  • Sikre udvælgelse af den korrekte type stål til rør og rørkomponenter i de givne miljøer
  • Sikre at få de valgte komponenter fra underleverandører inkluderet i skid design i samråd med den mekaniske ingeniør
  • Deltagelse i commissioning/start ups indenfor dit kompetenceområde

Du vil løbende blive involveret i flere store og små projekter, hvor du vil være en central aktør i udvælgelse og design af komponenter til rørdesign og produktion. Du bliver ansvarlig for at styre underleverandører inden for dit felt. Du supporterer salg inden for definering af ventiler og kom-ponenter samt prissætning af disse under tilbudsgivning. Du opretter datablade for hver kompo-nent (baseret på kundens specifikationer) og sikre kvalitetsdokumentation fra underleverandører. Du foretager videreudvikling/opmering af skid design.

Vi forventer, at du:


  • Er uddannet maskiningeniør og har mere end 5 års erfaring.
  • Har erfaring med udvikling af procesanlæg og implementering af internationale projekter.
  • Har viden om rørstandarder, både inden for EN / ISO og ASME standarder.
  • Kan bruge AutoCAD og 3D CAD tegning og kan læse og forstå P&ID.
  • Har kendskab til forbrændingsteknologi, termodynamik og varmevekslere vil være en fordel.

Du er selvmotiveret og selvkørende. Du tør tage beslutninger, og du kan sikre en høj grad af struktur omkring dig. Du er detalje-, handlings- og procesorienteret, og du kan navigere professionelt i et hektisk miljø. Det forventes, at du er en holdspiller med en positiv indstilling, der bl.a. med baggrund i dine kommunikative evner formår at bidrage til at sikre fremdrift og “flow” i projekterne. Du begår dig sprogligt flydende i engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes:


  • Et arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger.
  • En alsidig og dynamisk arbejdsdag i et miljø fyldt med åbenhed, samarbejde og humor.
  • En udviklingskultur, der altid stræber efter at nå frem til de bedste løsninger inden for emissionsreduktionssystemer Korte beslutningsveje, højt fokus på medarbejdertrøvende og et stærkt sammenhold.

FLOWVISION er en dynamisk virksomhed med en flad struktur og en kort beslutningsvej. Der er en international og ambitiøs stemning på arbejdspladsen, og virksomheden er kendt for at have høj kvalitet i alle aspekter af projektet og har indgående erfaring med at leve op til de skærpede emissionskrav, der stilles til produktionsindustrien.

FLOWVISION står over for en markant vækst i de kommende år på grund af al den positive opbak-ning fra det nye moderselskab – Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rensning af større petrokemikalske mellemprodukter.
Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group be-skæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på € 1,2 mia.

Læs mere: www.flowvision-energy.com – Axens.net

Dit arbejde vil foregå på virksomhedens adresse i Odense. Du skal forvente en rejseaktivitet på op til 30 dage om året.

Næste step:



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef

Lignende jobs

  • It-chef i København

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i Søborg

    Do you want to be a part of an engineering project team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to invest in you. Her..
    • IT-chef
    • Søborg
    Få mere info
  • It-chef i Hellerup

    For our Client, Nordic Solar A/S, we are seeking a strategic and innovative Head of IT and Digitalisation to strengthen the technological advancement and scalability and to play an important role i..
    • IT-chef
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-chef i Næstved

    For vores kunde, NOVENCO Building & Industry søger vi en erfaren og engageret IT-projektleder. Trives du med at levere komplekse IT-projekter i en international virksomhed? Har du lyst til at a..
    • IT-chef
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
1. juni 2024 76
31. maj 2024 76
30. maj 2024 77
29. maj 2024 80
28. maj 2024 77
27. maj 2024 77
26. maj 2024 70
25. maj 2024 71
24. maj 2024 72
23. maj 2024 68
22. maj 2024 65
21. maj 2024 67
20. maj 2024 67
19. maj 2024 67
18. maj 2024 68
17. maj 2024 68
16. maj 2024 62
15. maj 2024 62
14. maj 2024 61
13. maj 2024 60
12. maj 2024 62
11. maj 2024 62
10. maj 2024 61
9. maj 2024 60
8. maj 2024 60
7. maj 2024 55
6. maj 2024 54
5. maj 2024 55
4. maj 2024 56
3. maj 2024 52
2. maj 2024 51