En erfaren og passioneret Projektleder – som ønsker at gøre en forskel for hospitalerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Driftsenheden i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), Region Hovedstaden, kan tilbyde et spændende job som projektleder med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Jobbet
I CIMT er vi godt i gang med en ambitiøs agil transformation med brugerfokuseret mindset i vores IT-leverancer. Vi arbejder efter agile principper og metoder fra rammeværket SAFe, for at skabe størst mulig værdi for patienter og hospitalspersonale i Region Hovedstaden.

På de tværregionale projekter anvender vi forsat traditionel vandfaldsmodeller. Du vil derfor skulle lede projekter, som indeholder agile teams og projektelementer – og uanset styringsramme indeholder initiativerne kravspecifikation, indkøb, udvikling, implementering i tæt samarbejde med IT-leverandører samt overdragelse til drift.

Du får ansvaret for og fokus på, at projekterne holder de aftalte tidsplaner, kvalitetskrav og budgetter indenfor tolerancer og prioriteringer i styregrupper eller BO-grupper. Du udarbejder beslutningsoplæg og materiale samt rapportering til styregrupper eller ARTs-ledelser. Du leder projektteams og/eller agile teams på tværs af faggrænser.

Projekterne vil være:

  • Udbud og implementering af nyt IDM system for Region Hovedstadens ca. 42.000 brugere
  • Konvertering til 1 regionalt brugernavn (i dag har en kliniker typisk 2)

Om dig
Du har en relevant IT-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau eller tilsvarende erfaring samt certificeringer indenfor projektledelse, fx SAFe og agil projektledelse, PRINCE2, og IPMA.

Herudover

  • har du mindst 3-5 års dokumenteret erfaring med IT-projektledelse, gerne af mellemstore eller store IT-projekter fra en større organisation
  • har du erfaring og god forståelse for arbejds- og beslutningsgange i en politisk styret organisation
  • har du erfaring med forandringsledelse og kommunikation, og du kan motivere og lede på tværs af faggrænser
  • erfaring med gennemførsel af udbud og leverandørstyring
  • trives du med ansvar, demonstrerer lederskab og sikrer et succesfyldt projekt i tæt samarbejde med din styregruppe eller BO-ledelse
  • forstår du at navigere og arbejde i en stor organisation. Du tager medansvar og motiveres af at skabe resultater i fællesskab
  • kan du på konstruktiv vis sikre dialogen med mange aktører både skriftlig og mundtligt
  • har du forståelse for komplekse IT-landskaber og integrationer

Om os
Du bliver ansat i sektionen Driftsstyring, hvor vi er 28 medarbejdere fordelt på 5 forskellige teams. Vi er en blandet medarbejdergruppe med forskellige faglige baggrunde. Vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer. Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte hinanden.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 5, 2100 København Ø.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra – tilpasset efter dine arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anita Kragh Nielsen på e-mail [email protected] eller telefon 21 39 99 50.

Ansøgningsfristen er den 18. februar 2024. Samtaler forventes afholdes løbende.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Center for IT og Medicoteknologi - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og 1.100 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Corona, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Du kan læse mere om Center for IT og Medicoteknologi her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København Ø
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • It-chef (studiejob) i København

    StudiejobbetDette studiejob er til dig, som drømmer om at blive projektleder i fremtiden og gerne vil udvikle de kompetencer, der kræves af en dygtig projektleder. Hos vores samarbejdspartner kan d..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København K

    Opportunity Seize every new opportunity, pursue every new experience. At Maersk, we’re not afraid to be first. It’s about being brave, travelling further, exploring new ideas and finding new .
    • IT-chef
    • København K
    Få mere info
  • It-chef i København

    The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us. .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    [xxxxx] is looking for an innovative and efficient IT Project Manager to run our Must Win Battle Project focused on Digital Infrastructure.You will join the IT PMO in Group IT, consisting of Custo..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1