IT-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

IT-projektleder


Erfaren IT-projektleder til digitalisering af HK

Er du den, som projektlederkolleger søger sparring hos, når der skal skabes enighed på tværs af forskellige fagligheder i projektgruppen, eller når styregruppen skal klædes godt på?

Er du skarp på din projektværktøjskasse, og kan du effektivt skabe varige forandringer i krydsfeltet mellem teknologi og mennesker?

Vil du være projektleder i et team, der dyrker professionel IT-projektledelse gennem samarbejde, sparring og løbende kompetenceudvikling?

– så er det måske dig, vi søger.

Beskrivelse af jobbet

Vi søger en IT-projektleder med organisatorisk flair og et ambitiøst mindset. Du kommer til at lede IT- og digitaliseringsprojekter, der understøtter Danmarks bedste ydelser inden for faglig rådgivning af HK’s medlemmer. Projekterne spænder fra udvikling af datadrevne selvbetjeningsløsninger til implementering af fagsystemer i samarbejde med HK’s rådgivere og sagsbehandlere.

Du vil, i tæt samarbejde med ledere, kollegaer og brugere, matche behov med tekniske løsninger og koordinere de interne og eksterne ressourcer, der får projekterne til at lykkes.

Med støtte fra din leder bliver du nøgleperson i udviklingen af vores metodeværk med udgangspunkt i PRINCE2 og AgilePM, og varetager projektlederrollen for IT-projekter, hvor du er erfaren i:

  • Samarbejdet med interessenter og valg af leverandører
  • Udarbejdelse af krav gennem inddragelse af brugere og medlemmer
  • At bringe inspirationen ind i projektudviklingen med afsæt i din viden om teknologiens muligheder
  • Planlægning, organisering og gennemførsel af projekter
  • Sikre overdragelse til IT-driftsafdelingen og modtagerorganisation.

Krav og kompetencer

Du er en erfaren IT-projektleder og sidder måske i en kompleks politisk organisation.

For at få succes i jobbet skal du være kommunikativt stærk. Du skal trives i en udadvendt rolle, hvor du formår at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen. Dine stærke faglige og sociale kompetencer gør, at du evner at skabe tillid og fremdrift. Du har flair for IT og din erfaring giver dig mange greb til at løse forskellige problemstillinger i spændingsfeltet mellem IT og organisation. Ved at navigere mellem interne og eksterne interessenter i en kompleks organisation sikrer du, at der i projekterne tages beslutninger som efterfølgende implementeres.

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Dit fokus er på at skabe og bevare det store overblik, men du evner også at dykke ned i detaljen, når det er nødvendigt. Du motiveres af at planlægge, igangsætte og afslutte projekter.

Du bliver en del af vores Udviklingsafdeling

Denne stilling hører til i vores Udviklingsafdeling, hvor du vil komme til at være på hold med andre IT-projektledere, udviklingskonsulenter og robotudviklere. Afdelingen løser større IT og udviklingsprojekter på tværs af HK. Du vil blive en del af en kultur, hvor der er fokus på vores medlemmer, kvalitet og ikke mindst, din personlige og faglige udvikling.

Derudover tilbyder vi:

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid
  • Gode muligheder for fitness, motion, sociale klubber og sund kantine

Praktiske informationer

Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) og aflønnes i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben), med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Vi sigter mod en tiltrædelse pr. 1. oktober 2023, og ansættelsesstedet bliver HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Der kan indhentes yderligere informationer om jobbet ved at kontakte IT-projektleder Louise Byrialsen, mobil 2279 5909.

Ansøgningsfrist er den 13. august og der vil blive holdt samtaler i uge 34.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om HK Forbundet

Med 215.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København S
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • It-chef (studiejob) i København

    StudiejobbetDette studiejob er til dig, som drømmer om at blive projektleder i fremtiden og gerne vil udvikle de kompetencer, der kræves af en dygtig projektleder. Hos vores samarbejdspartner kan d..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København K

    Opportunity Seize every new opportunity, pursue every new experience. At Maersk, we’re not afraid to be first. It’s about being brave, travelling further, exploring new ideas and finding new .
    • IT-chef
    • København K
    Få mere info
  • It-chef i København

    The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us. .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    [xxxxx] is looking for an innovative and efficient IT Project Manager to run our Must Win Battle Project focused on Digital Infrastructure.You will join the IT PMO in Group IT, consisting of Custo..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2