Technical Project Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du motiveret for at finde underleverandører til store kundeprojekter? Har du en god teknisk forståelse, som du kan benytte til at understøtte leverancer af høj kvalitet? Kan du skabe solide relationer med både kunder, leverandører og kollegaer? Vil du gerne være en del af en global virksomhed i rivende udvikling, som arbejder mod en grønnere omstilling gennem intelligente måleløsninger og services?

Bliv en del af Customer Project & Service Delivery Management i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger med hovedkontor i Stilling syd for Aarhus. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på at udvikle og producere intelligente måleløsninger og services til energi- og vandforbrug. I 2022 vandt vi Dansk Industri’s Innovationspris. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand. Derfor leder vi efter en Technical Project Engineer.

Med direkte reference til vores SME Device Exchange Management, vil du blive en del af vores Customer Project & Service Delivery Managementteam. Du vil indgå i et bestående af kompetente kollegaer med bred viden og erfaring indenfor Kamstrups gennemførelse af SMART-metering projekter. Sammen arbejder vi mod en effektiv implementering af vores produkter, som resulterer i tilfredse kunder. Du kan desuden forvente en dynamisk hverdag med fokus på høj faglighed, sparring og samspil med kollegaer fra virksomhedens øvrige afdelinger fx vores Legal- og Sourcing afdeling.

Et job med fokus på samarbejde og faglig sparring på tværs af organisationen
Som Technical Project Engineer med fokus på Supplier Agreements, vil du understøtte vores kundeprojekter i Skandinavien fra aftaleindgåelse, udvælgelse af underleverandører i samspil med flere aktører og derefter til leverance af det endelige projekt.

Mere specifikt vil du:

  • Sørge for den teknisk faglige koordinering og dokumentation af aftaleindgåelsen med underleverandører til målerinstallation
  • Sikre en effektiv overdragelse og introduktion af valgte underleverandører til Kamstrups projektledere
  • Støtte samarbejdet mellem projektledere samt underleverandører
  • Give sparring vedr. målerinstallationsprocessen
  • Håndtere produkttekniske problemstillinger med underleverandører i installationsprocessen
  • Dokumentere den teknisk faglige del af samarbejdet

Du kan forvente at have 30 kunde- og leverandørbesøg om året.

Din personlighed er vigtig for os
Vi er på udkig efter en kvalitetsbevidst person, der kan være med til at understøtte leverancer af høj kvalitet. Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse som maskinmester eller lignende. Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du kan skabe et godt overblik, har en god teknisk forståelse, som du kan formidle både skriftligt og mundtligt, samt kan skabe gode relationer til kunder, leverandører og internt i organisationen.

Du er engageret, ambitiøs og en teknisk problemløser. Du er en samarbejdsorienteret person, som kan håndtere og assistere samspillet med projektledere og underleverandører. Du kan levere optimale løsninger på baggrund af et effektivt samarbejde med øvrige afdelinger, og tværfaglig sparring vil derfor blive en naturlig del af din hverdag i løsningen af arbejdsopgaver og udvælgelsen af leverandører til kundeprojekter. Desuden er du en person, som kan skabe tillid og lever altid op til indgåede aftaler.

Det er derudover et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en stilling med friheden til at handle og tage ansvar i store kundeprojekter. Herudover vil du få den unikke mulighed for at være med til at optimere og forbedre vores proces for udvælgelse og indgåelse af aftaler med underleverandører til måleinstallation.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder på vores hovedkontor. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SME Device Exchange Management, Peter Birk eller Global Head of CP&SDM Torben Hagen Britze på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.700 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • It-chef i Århus

    [xxxxx] er den førende leverandør af ydelser og løsninger inden for softwaretest i Danmark. Dette er ikke mindst på grund af vores dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for softwarete..
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig IT-teamleder til vores afdeling for e-mobilitet. Som Teamleder kommer du til at sidde i en spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed, hvor du kan få stor indflydelse..
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig Test Manager til vores afdeling for Kort og Anlæg. Vi har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. .
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Skanderborg

    Do you want to take a strategic role in leading the agile transformation in our internal IT organization? Do you want to join a green, innovative company, where you will have significant influence .
    • IT-chef
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2