Director Automation Technology Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Hos MME Nordic A/S søger vi en visionær Director for Automation Technology Center der, med sine solide kompetencer inden for software og hardware, kan drive udviklingen og udvidelsen af vores operationelle kompetencer inden for automationsanlæg til medicoindustrien.

Som Director for Automation Technology Center kommer du til at stå i spidsen for at lede og videreudvikle MME Nordics medarbejdere i Software- og Electrical Engineering. Vigtigt er, at du løbende sikrer udvikling af den enkelte medarbejder og teamet som helhed med fokus på at fremme et team, der er motiveret, modigt og nysgerrigt.

Stillingen

I stillingen kommer du til at arbejde tæt sammen med CTO i MME Nordic, hvortil du bliver ansvarlig for at sikre de forretningsmæssige og tekniske aspekter i projekterne ud fra et holistisk perspektiv med det formål at føre projekterne i mål rettidigt.

Yderligere vil du tilsikre, at vi altid har de rette kompetencer til at udvikle og levere komplette løsninger baseret på best practice inden for produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien.

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er teknisk velfunderet, evner at analysere og vurdere problemstillinger, samtidig med at du brænder for personaleledelse. Du har et kontinuerligt fokus på optimering og har gode samarbejdsevner.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Understøtte og skabe overblik over de forretningsmæssige og tekniske aspekter i projekter.
  • Udvikle og udvide de operationelle kompetencer inden for fagområdet Software & Electrical Engineering.
  • Sikre faglige leverancer, strategi samt teknisk udvikling.
  • Personaleledelse og ressourceallokering.
  • Ledelsesmæssigt ansvarlig for samarbejdet med væsentlige forretningspartnere og teknologipartnere.
  • Optimere interne arbejdsgange, hertil sikre et effektivt leverancesystem inden for egen faggruppe.
  • Medvirke til et sundt arbejdsmiljø med kontinuerligt fokus på udvikling og kvalitet.

Stillingen er baseret på 37 timer pr. uge og refererer til CTO i MME Nordic A/S. Du får din daglige base på vores hovedkontor i Thisted.

Faglige kvalifikationer

  • Har en relevant baggrund med stærk teknisk automationserfaring og gerne branchekendskab.
  • Solid erfaring med både software og hardware, software kendskab er et krav.
  • Har erfaring med personaleledelse og motiveres af at sammensætte og udvikle teams.
  • Mestrer flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlige kvalifikationer

Som person har du en stærk forretningsforståelse og besidder gode kommunikative evner. Du har en analytisk og struktureret tilgang til din opgaveløsning. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændig, men sætter også en ære i det gode samarbejde. Du finder det naturligt at opsøge nødvendig viden på tværs af vores afdelinger og du bidrager gerne til vidensdeling. Du har sans for detaljen, men bevarer samtidig overblikket, og så er du en teamplayer, der har lysten til at bidrage til den gode stemning i hverdagen med et højt energiniveau.

Vi tilbyder

En yderst interessant nyoprettet stilling i en virksomhed i vækst og en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer samt:

  • En dynamisk hverdag, som er præget af en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse.
  • En virksomhedskultur som er baseret på ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejderne såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere.
  • Et team bestående af kompetente og engagerede medarbejdere, som vil gøre alt for, at du hurtigst muligt kommer til at føle dig som en integreret del.
  • En aktiv personaleforening, der sørger for sociale arrangementer, som styrker sammenholdet på tværs af virksomheden.

Medioindustriens foretrukne samarbejdspartner

MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har sat et markant præg på markedet med vores mange års erfaring og viden inden for automation. Vi har siden vores spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt markant vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked. Dette danner grundlag for MME Nordics ambitiøse vækststrategi, som skal drive os endnu længere frem.

MME Nordic er geografisk placeret i Thisted, og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma. Alle arbejder sammen mod målet om at være den fortrukne samarbejdspartner i branchen, som altid sætter kundens krav og ønsker først. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kerneværdier, som vi står for og lever efter.

MME Nordic A/S er en del af Eltronic Group

Spørgsmål & ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO, Lars Bak Nørgaard, på mail: [email protected] / Tlf.: +45 25 65 36 01.

Søg stillingen via knappen "Ansøg dette job" senest 05-01-2024. Samtaler afholdes løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige

MME Nordic A/S ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

MME Nordic A/S er leverandør af komplette løsninger inden for produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien. Vores unikke kompetencer er stærkt funderet på vores mange års erfaring på området, hvor vi gennem 25 år har udviklet et solidt grundlag for at levere alt fra avancerede højteknologiske produktionsanlæg til enkeltmaskiner. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kernerværdier, som vi står for og lever efter.

MME Nordic A/S er en del af Eltronic Group A/S

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=02a85968)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Thisted
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • It-chef i Hele Danmark

    Senior Fullstack Engineer - Video Lifecycle Synthesia Remote Full-time Salary Competitive Synthesia is the world's first..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    Vil du være med til at kvalitetssikre fremtidens teknologiske landskab hos [xxxxx]? Brænder du for teamarbejde og at være med til..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-chef i Nordjylland

    Kan du sætte retningen for IT- og digitaliseringsagendaen i en international industrivirksomhed i tæt samarbejde med et dedikeret team såvel som organisationen? Har du før implementeret digitale lø..
    • IT-chef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    PM Group now has an opportunity for a MEP Project Engineer / Project Manager to join our dynamic and innovative OTS team, working on site with one of our technology client’s, they are based in Denm..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0