IT-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

It-projektleder til Aarhus Business College
Hvis et rummeligt, udfordrende og spændende arbejdsmiljø betyder noget for dig, så er vi måske din nye arbejdsplads.

Arbejdet i digitaliseringsafdelingen på Aarhus Business College
Du vil blive ansvarlig for udviklings- og driftsopgaver i digitaliseringsafdelingen på Aarhus Business College. Her vil du skulle samarbejde med afdelingens udviklere, medarbejdere på skolen, it-leverandører samt eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Dine opgaver vil omfatte koordinering af udvikling og implementering af it-løsninger, der understøtter den digitale transformation og datainformeret kvalitetsudvikling på skolen og hos digitaliseringsafdelingens kunder. Dette inkluderer it-systemer til dataindsamling, -samkørsel og -visualisering samt cloud-baserede administrative systemer og softwarerobotter.

Du vil skulle hjælpe med at systematisere og digitalisere arbejdsprocesser på skolen, herunder særligt i stabsfunktionerne. Det indebærer at hjælpe de administrative og pædagogiske medarbejdere med at identificere digitaliserings- og automatiseringspotentialer og afdække behov, krav og ønsker til it-løsninger. Du vil derefter koordinere design, udvikling og implementering af de digitale løsninger sammen med udviklerne i digitaliseringsafdelingen og skolens eksterne it-leverandører.

Faglig profil
Vi søger en projektleder med en bred it-faglig tyngde, der kan planlægge og styre alle dele af softwareudviklingsprocessen - analyse, design, udvikling, test og idriftsættelse. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med kollegaer, brugere og kunder på den ene side og skolens it-leverandører og udviklere i digitaliseringsafdelingen på den anden side.

  • Du har stærke samarbejdsevner og kan koordinere og samle medarbejdere, udviklere og it-leverandører om fælles problemløsning.
  • Du har fokus på de gode pragmatiske løsninger og formår at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen og på tværs af forskellige fagligheder.
  • Du kan bidrage til etableringen af en fælles retning for it-arkitekturen og de anvendte teknologier i digitaliseringsafdelingen og på skolen.
  • Desuden har du solid viden om it-sikkerhed og databeskyttelsesregler, og kan varetage skolens GDPR-relaterede behov, såsom beredskabsplaner, risikovurderinger og databehandleraftaler.
  • Du har erhvervserfaring med it-projektledelse og digitalisering, gerne inden for administration og uddannelse.
  • Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. en kandidat-, bachelor-, professionsbachelor- eller masteruddannelse inden for it, projektledelse og implementering af digitale løsninger i organisationer.

Om os
Du kommer til at arbejde i digitaliseringsafdelingen på Aarhus Business College sammen med fire softwareudviklere, to administrative medarbejdere og to multimediedesignere under ledelse af en digitaliseringschef. Vi udvikler og drifter forskellige it-systemer til online læring, test og kvalitetsudvikling af undervisning samt til automatisering hos stabsfunktioner.

Vi vægter arbejdsglæde og dyb faglig indsigt sammen med lysten til hele tiden at udvikle os højt i organisationen. Vi arbejder projektorganiseret og bruger hinandens fagligheder og kompetencer i et respektfuldt gensidigt samarbejde. Udgangspunktet er, at alle forsøger at gøre deres bedste til gavn for fællesskabet, hvilket giver plads til medarbejdere med mange forskellige fagligheder, livserfaringer og livssituationer.

Hos os tilrettelægger du i høj grad selv din hverdag. Videndeling er i højsædet, og du har altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgningsfristen er d. 20. november 2023. Tiltrædelse kan ske per 2. januar 2024.

Arbejdsstedet er Sønderhøj 28 i Viby J.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Eventuelle yderligere spørgsmål sendes til digitaliseringschef Anders B. Larsen på [email protected].

Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Viby J
  • Mandag den 20. november 2023

Lignende jobs

  • It-chef i Århus

    [xxxxx] er den førende leverandør af ydelser og løsninger inden for softwaretest i Danmark. Dette er ikke mindst på grund af vores dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for softwarete..
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig Test Manager til vores afdeling for Kort og Anlæg. Vi har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. .
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Risskov

    We are looking for a new colleague to join an exciting project within the industrial sector. The overall goal with the project is to replicate existing Product Configuration Model with new Declarat..
    • IT-chef
    • Risskov
    Få mere info
  • It-chef i Risskov

    We are looking for a new colleague to join an exciting project within the wind industry. You will work in the Equipment Product and Project Management team who has the responsibilities to define re..
    • IT-chef
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2