Fagansvarlig informationssikkerhedskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Fagansvarlig informationssikkerhedskonsulent


Vil du være fagansvarlig for informationssikkerhed i en organisation i rivende udvikling? Kan du at stå i spidsen for at løfte modenheden indenfor informationssikkerhed til et endnu højre niveau i Familieretshuset? Hvis svaret er ja, så læs med her!

Som informationssikkerhedskonsulent kommer du til at stå du i spidsen for det videre arbejde med informationssikkerhed. Du varetager implementering og løbende forbedring indenfor samtlige områder af ISO 27001 og ISO27701 pa tværs af alle forretningsområder i Familieretshuset.

Om arbejdsopgaverne
Dine arbejdsopgaver er at planlægge og drive modenheds- og forbedringsaktiviteter indenfor informationssikkerhed samt bidrage til driften af allerede implementerede tiltag.
Sammen med dine kollegaer i informationssikkerhedsteamet har du en vigtig rolle i forhold til kontinuerligt at øge alle ansattes opmærksomhed omkring informationssikkerhed igennem regelmæssige og velgennemførte informationskampagner.

Din hverdag vil fyldes af:
• Interne security awareness kampagner
• Den videre udvikling og drift af informationssikkerhedsledelsessystem (ISMS)
• Facilitere udvalgets arbejde samt understøtte udvalget og ledelsen med råd og vejledning
• Risikostyring
• Vedligehold af og afprøvning af beredskabsplaner
• Opfølgning på revision
• Gennemføre audit samt udarbejdelse af intern og ekstern rapportering.

Herudover samarbejder du tæt med Statens IT samt Familieretshusets øvrige IT-leverandører omkring sikkerheden i vores infrastruktur og projekter. Ydermere har du mulighed for at deltage i relevante statslige fora for informationssikkerhed.

I stillingen har du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og din hverdag.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, samt erfaring inden for informationssikkerhed fra en lignende organisation. Uanset hvilken baggrund og erfaring du har, så er det vigtigt, at du brænder for arbejde med informationssikkerhed og har lysten og modet til at stå i spidsen for et af de vigtigste forandringsprojekter i Familieretshuset. Det er kendetegnet ved dig, at du har et stort drive og gerne vil blive udfordret. Du formår at omsætte teori til praksis — på en simpel og letforståelig måde tilpasset organisatoriske målgrupper. Herudover er du struktureret, analytisk og selvkørende, men forstår vigtigheden af at være en del af et team.

For at lykkes i stillingen skal du have gode samarbejds- og kommunikationsevner, og lyst til at arbejde pa alle organisatoriske niveauer med alle Familieretshusets forskellige faggrupper.

Konkret forestiller vi os, at du besidder (nogle af) følgende faglige kvalifikationer:
• Kendskab til ISO 2700x, IT og ITIL
• Grundlæggende kendskab til GDPR
• Følger interesseret med i udviklingen indenfor informationssikkerhed
• Kendskab til og erfaring med projektledelse
• Certificeringer indenfor informationssikkerhed

Om os

Vi er et kontor for informationssikkerhed, databeskyttelse, kontraktstyring og leverandørstyring. Vi er 10 medarbejdere. Vi er en forretningsunderstøttende kontor, som koordinerer og planlægger arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse i Familieretshuset. Vi sikrer at der stilles de nødvendige krav til vores leverandør i forbindelse med kontraktindgåelse, ligesom vi har en tæt opfølgning med leverandørerne. Vi arbejder tæt sammen med IT afdelingen, generel Jura og forretningen.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Kontor for informationssikkerhed og databeskyttelse Natasha Rostgaard på 61827732.

Du kan læse mere om Familieretshuset og vores arbejdsopgaver her. Eller mød en af vores medarbejdere her.

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende ansøgning, cv, eksamensbevis med karakterblad samt anden relevant dokumentation via ”søg nu” senest 5. februar 2023.

Vi forventer at holde 1. samtale d. 8. eller 10. februar 2023 og en eventuel 2. samtale d. 21. februar 2023.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Ansættelsesområdet vil være Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Familieretshuset i Aabenraa. Der vil være rejseaktivitet til Familieretshuset øvrige lokationer.

Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten.

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i Ballerup

    IT-sikkerhedsspecialist søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Ballerup
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Ringsted

    Har du en stærk evne til at samarbejde på tværs af fagområder og har du erfaring indenfor cyber- og informationssikkerhed? Så har vi rammerne for god faglig udvikling i et arbejde med mening. Vi ti..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Ringsted
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du en enestående mulighed for at blive en del af vores ambitiøse og meget dygtige in..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
6. maj 2024 27
5. maj 2024 31
4. maj 2024 35
3. maj 2024 34
2. maj 2024 32
1. maj 2024 29
30. april 2024 27
29. april 2024 22
28. april 2024 26
27. april 2024 26
26. april 2024 30
25. april 2024 31
24. april 2024 33
23. april 2024 33
22. april 2024 33
21. april 2024 34
20. april 2024 35
19. april 2024 35
18. april 2024 32
17. april 2024 32
16. april 2024 29
15. april 2024 31
14. april 2024 30
13. april 2024 30
12. april 2024 28
11. april 2024 30
10. april 2024 31
9. april 2024 34
8. april 2024 32
7. april 2024 31
6. april 2024 32