IT-sikkerhedsspecialist søges til GEUS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en ny kollega, som brænder for at arbejde med at sikre kritisk IT-infrastruktur. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Som vores nye IT-sikkerhedsspecialist vil du blive en del af en spændende transformation, hvor vi hjemtager driften fra ekstern IT-leverandør til intern IT.

Centrale temaer for denne transformation er fornyelse af de teknologiske platforme - herunder en modernisering af GEUS’ informationssikkerheds-infrastruktur og processer med fokus på standardisering og gennemskuelighed - samt sikre et vedvarende operationelt fokus på den samlede IT-sikkerhed og systemportefølje i tæt samspil med forretningen.

Jobindhold

Din primære opgave vil være at udvikle, vedligeholde og forvalte de IT-sikkerhedsservices og procedurer, der skal være med til at beskytte GEUS, og du vil selv være med til at præge og forbedre udviklingen.

Du vil desuden skulle deltage i den fortsatte udvikling af vores SIEM og SOAR systemer, LogPoint, samt stå for håndtering og afklaring af sikkerhedshændelser.

Derudover vil udvikling og drift af Endpoint security med fokus på klienter og servere være en del af din opgaveportefølje.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores IT-sikkerhedskoordinator, som hovedsageligt varetager afrapportering mv., hvor dit fokus som IT-sikkerhedsspecialist vil være på de tekniske løsninger og muligheder.

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har en IT-teknisk baggrund - og eventuelt flere års erfaring fra en lignende stilling - men du kan også være uddannet indenfor IT-sikkerhed. Du skal have stærke analytiske kompetencer samt evne at skabe overblik og struktur i komplekse situationer og opgaver, uanset om du skal arbejde med tekniske analyser, sikkerhedshændelser eller log-analyser.

Du skal kunne omsætte det abstrakte til konkrete tiltag på vores netværk og systemer, og du drives af din nysgerrighed og interesse for feltet, ligesom du motiveres af at lære nyt.

Du er både en holdspiller, men kan også arbejde selvstændig, og du tager gerne initiativ til nye tiltag.

Vi lægger desuden vægt på, at du er ansvarsfuld og har en positiv, involverende og tillidsbaseret tilgang til opgaver og folk omkring dig, ligesom du skal bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor humor bl.a. indgår som en hjørnesten.

Afdeling for Logistik og Sikkerhed

Afdelingen har, foruden ansvaret for IT-driften, også ansvaret for informationssikkerhed og GDPR, arbejdsmiljø samt driften af GEUS’ domiciler i København, Taastrup, Aarhus og Nuuk. Til afdelingen hører også prøvemagasin og feltudrustningen, der har ansvaret for GEUS’ feltudstyr, herunder at pakke og sende udstyr til Grønland samt ansvaret for opbevaringen af prøvemateriale indsamlet i Danmark og Grønland. Afdelingen består af ca. 20 medarbejdere, hvoraf 8 er ansat i IT-sektionen.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jacob Christensen på tlf. 9133 3795, e-mail: [email protected].

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV, relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

Ansøgning sendes via GEUS’ hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest mandag den 23. januar 2023 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København S

    Vil du være med til at sikre, at skatteydernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler? Har du flere års solid erfaring med databeskyttelse og complianc..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København S
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Ørestad

    Har du basisviden om risikostyring af cybersikkerhed og interesse for at blive ekspert i området? Så er det dig, vi søger som Cyber Security Coordinator til Cyber- og Informationssikkerhedsteamet i..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Ørestad
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du en enestående mulighed for at blive en del af vores ambitiøse og meget dygtige in..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0