It-sikkerhedskonsulent til operationel it-sikkerhed i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for it-sikkerhedstekniske opgaver? Og har du lyst til at være med til at forme vores funktion for operationel it-sikkerhed?

Til enheden for operationel it-sikkerhed, søger vi en it-sikkerhedskonsulent med erfaring fra it-branchen til en spændende og udfordrende stilling. Alt afhængigt af din baggrund og din uddannelse, kommer du til at have berøring med en række spændende forretnings- og teknologiprojekter, som har betydning for kriminalforsorgens taktiske og operationelle målsætninger.

Dine ansvarsområder
Som vores nye it-sikkerhedskonsulent varetager du nogle af nedenstående opgaver. Du behøver dog ikke at være ekspert i alle områder.

  • Håndtering af sikkerhedshændelser
  • Sårbarhedsscanning og patch management
  • Log management og SOC
  • Rettighedsstyring
  • Certifikat management
  • Løbende vedligeholdelse af AV, DNS, osv.
  • Risikohåndtering og mitigering af trusler og sårbarheder
  • Udarbejdelse af responseplaner, BCP og DRP i samarbejde med forretningen

Du bliver en del af et team, hvor dagligt samarbejde om opgaveløsning og udveksling af viden og erfaringer går hånd i hånd.

Om dig
Det er en fordel, hvis du:

  • har en relevant teknisk eller akademisk videregående uddannelse, fx datalog, datamatiker, PBA it-sikkerhed

Det er et krav, at du:

  • har nogle års erfaring med support og/eller drift af it-infrastruktur, med fokus på it-sikkerhed og sikker drift af server, virtualisering, databaser, netværk, AD, Exchange eller antivirus

Bemærk, at vi ikke forventer, at du er ekspert i alle områderne - men du skal heller ikke være ukendt i it-driftslandskabet.

Derudover lægger vi bl.a. vægt på, at du:

  • er certificeret inden for it-sikkerhed og/eller en eller flere af ovenstående teknologier, eller alternativt ønsker du at blive det,
  • er certificeret inden for ITIL, eller alternativt ønsker du at blive det,
  • behersker dansk i skrift og tale, og har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner,
  • er omstillingsparat og har evnen til at samarbejde med mennesker med forskellig kulturel og faglig baggrund,
  • har gennemslagskraft i en nytænkende og ambitiøs organisation, fungerer godt i en hverdag med mange presserende opgaver og kan prioritere sikkerhedsaktiviteter selvstændigt og i samarbejde med teamet.

Om jobbet
Som it-sikkerhedskonsulent får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Du bliver en del af et stærkt team, der har en stor kontaktflade med resten af organisationen. Hverdagen er præget af et fokus både på daglige aktuelle opgaver og mere langsigtede strategiske mål og større indsatser.

Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og vi hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job med spændende og varierende opgaver og projekter, i en organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed.

Vi lægger vægt på, at vi er gode hver for sig, men det er sammen, vi er bedst. Og selvom vi oftest har travlt og ikke altid kan forudse, hvordan en dag forløber, så stræber vi efter, at vores kompetencer vedligeholdes og udvikles.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn, tæt på metro og inderhavnsbroerne.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er en fuldtidsstilling, med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Asbjørn Petersen på telefon 7255 9495, e-post: [email protected] eller fagchef Henning Thomsen på telefon 7255 9450, e-post: [email protected]

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 26. april 2023.

Vi forventer at indkalde til samtale i uge 18.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om os
Stillingen er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fem centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 100 medarbejdere, der arbejder med drift, support, udviklingsprojekter, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

It Service består af en fagchef, tre enhedsledere og godt 30 medarbejdere. It Service har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Du vil skulle samarbejde med kolleger på tværs af centret og resten af kriminalforsorgen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K
  • Onsdag den 26. april 2023

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du en enestående mulighed for at blive en del af vores ambitiøse og meget dygtige in..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København S

    Vil du være med til at sikre, at skatteydernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler? Har du flere års solid erfaring med databeskyttelse og complianc..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København S
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København Ø

    Aiming for new heights At Scalepoint, we provide a digital platform (SaaS) that enables insurance companies to turbocharge digitisation throughout the..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0