[xxxxx] søger IT-support lærling til kundeservice vest i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg

Vi søger en lærling til vores supportafdeling i Aalborg, og hvis du syntes nedenstående lyder spændende, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab som driver alle aspekter af IT for uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er pt. 56 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.

ITCN består af 6 afdelinger: Kundeservice Vest, Kundeservice Øst, Helpdesk, Udviklingsafdelingen, Driftsafdelingen samt GDPR-afdelingen. Du bliver en del af Kundeservice Vest på 7 medarbejdere, og vil indgå i den daglige support med reference til afdelingslederen i Kundeservice Vest. Kundeservice Vest har primær arbejdsplads i Aalborg. ITCN har en vision om at blive større og derfor må du i perioder være indstillet på rejseaktivitet til vores uddannelsesinstitutioner såvel nye som eksisterende.

ITCN vedligeholder, og udbygger den samlede IT-infrastruktur der p.t. består af ca. 400 centralt placerede servere, ca. 13.500 arbejdsstationer, 9000 netværksenheder og 2.800 trådløse Access punkter fordelt på 65 forskellige adresser. I alt servicerer ITCN ca. 23.600 fuldtidselever og ca. 4.300 ansatte på uddannelsesinstitutionerne.

Arbejdsopgaver I kundeservice vest:
Du vil som IT-lærling i Kundeservice Vest arbejde sammen med kollegaerne i afdelingen om opgaver og du vil kunne se frem til både faglige og personlige udfordringer i et miljø, hvor service og samarbejde har meget høj prioritet. Dine primære opgaver vil være:

  • Support til elever og ansatte under kundeservice vest.
  • Support på informations- og kommunikationsudstyr, der anvendes såvel af personale som i undervisningen. Supporten omfatter fejlsøgning, rådgivning, konfiguration/installation, osv.
  • Konfiguration af udstyr, implementering af nye systemer og vedligeholdelse af skolens IT-udstyr. Du deltager også i fejlsøgning og har kontakt til såvel leverandører som reparatører.
  • Vidensdeling og dokumentation.
  • Kontakt til kunder, eksterne leverandører og samarbejdspartnere.
  • Daglig sparring og fejlfinding med ITCN-servicecentre samt centrale afdelinger.
  • Deltagelse i pædagogiske udviklingsprojekter i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne.
  • Forfaldne opgaver i supportafdelingen.

Der er tale om et område med kraftig udvikling, hvorfor løbende forandringer/udvikling i opgaverne må påregnes.

Vi kan tilbyde dig:
Vi tilbyder en attraktiv læreplads, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed i et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

På de områder, du skal supportere, bruges Windows, macOS, iOS, Android, hvorfor du gerne skal kunne begå dig på disse platforme.

Personprofil:
Vi forventer, at du:

  • Er serviceminded og har lyst til at give kunderne en god service
  • Er åben og udstyret med et godt humør og gåpåmod
  • Ser udfordringer frem for begrænsninger
  • Trives med nye udfordringer i et meget dynamisk miljø
  • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk
  • Har lyst til at arbejde i en stor organisation
  • Er initiativrig og selvstændig
  • Er ansvarsbevidst og moden
  • Er parat til skiftende arbejdssteder.
  • Er i gang med, eller har afsluttet grundforløb som IT-supporter eller er i gang med tilsvarende uddannelse.
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort til kat. B eller planlægger at erhverve kørekort.

Som person er du:

  • Engageret samt løsnings- og samarbejdsorienteret.
  • Trives med nye udfordringer i et dynamisk miljø.
  • Åben samt udstyret med et godt humør og gå på mod.
  • Kan arbejde projektorienteret, analytisk og struktureret.
  • Kan overholde deadlines.
  • Kan bevare overblikket, også når det går stærkt.

Ansættelse:
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af, hvor langt du er i din uddannelse samt efter aftale mellem HK-IT Stat og Finansministeriet.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest, som kan hentes fra borger.dk vises på anmodning og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

Tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat den 1. august 2023.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 8. juni 2023. De kandidater der går videre i ansættelsesprocessen efter samtalen, vil blive indkaldt til en personlighedstest med efterfølgende samtale om testresultatet torsdag den 15. juni 2023.

Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om det at være IT-lærling hos IT Center Nord, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Bastian Wamberg på telefon 2526 6534.

Ansøgning:
Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem, og du bedes derfor sende din ansøgning via vores hjemmeside. Klik på linket ”Ledige stillinger”. Ansøgningsfristen er onsdag den 31. maj 2023 kl. 12:00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

IT Center Nord
Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Aalborg
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Aalborg SV

    Onsite tekniker søges til reparartion og service af forskelligt IT udstyr, lige fra TV til telefoner, notebook og computere.Vi er autoriseret inden for b.la Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Okai, .
    • IT-supporter
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg SV

    Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks, Imac, IPhone og Ipad? Så er du måske vores nye Apple tekniker Vi har forrygende travlt derfor har du nu muligheden for at blive e..
    • IT-supporter
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    Brænder du for at give en professionel brugersupport til dine kollegaer? Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer, hvor der er mulighed for faglig ud..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. april 2024 11
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8

Værd at vide når du søger job som it-supporter i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!