It-systemadministrator og netværksadministrator til Digital Transformation på Det Kgl. Bibliotek i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek, hvor vi blandt andet arbejder med digital bevaring, høstning af internettet, online modtagelse af radio/tv og opbygning af arkiver til digitalt materiale.

Vi kan tilbyde en stilling hvor du arbejder med det nyeste inden for IT, og hvor du desuden spiller en væsentlig rolle for Danmarks største universiteter og i betjeningen af folkebibliotekerne i hele Danmark.

Om jobbet

Vi søger til ansættelse snarest muligt en it-systemadministrator til afdelingen Teknologi og basissystemer, der står for den daglige it-drift. Tjenestestedet vil være på Det Kgl. Bibliotek på Victor Albecks Vej i Aarhus, men de nærmeste faglige kollegaer vil være både i Aarhus og København.

Du skal sammen med de 16 øvrige medarbejdere i afdelingen varetage daglig systemdrift af bibliotekets centrale interne og eksterne systemer, herunder integration imellem disse og andre nationale systemer.

Dit primære arbejde bliver netværksadministration, Linux-baseret systemadministration og applikationsdrift. Vi har en stor heterogen it-portefølje med mange forskelligartede opgaver, hvor driftsmedarbejderne hjælper hinanden ud fra den enkeltes kompetencer og ressourcer.

Arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med sagshåndtering inden for ansvarsområdet, installation af serversoftware, serveropgraderinger, etablering og vedligehold af overvågning, teknisk vedligehold, scripting af mindre applikationer til eksempelvis import/eksport, dokumentation mv.

Om dig

Det er et krav at du har dokumenteret erfaring med drift af netværk og systemer på Linux/Unix.

Desuden forestiller vi os at:

  • Du har en it-systemmæssig baggrund med en højere uddannelse eller lignende stærk teknisk erfaring
  • Du er systematisk og analytisk indstillet og sætter en ære i at dokumentere dit arbejde
  • Du er positiv, serviceorienteret, initiativrig, nysgerrig og god til at kommunikere
  • Du har lyst til og mod på at deltage i tværfagligt samarbejde
  • Du brænder for at bidrage til at etablere og vedligeholde integrationen mellem en portefølje af interne systemer og eksternt drevne systemer (SaaS), så det samlede systemkompleks fungerer som et hele over for brugerne – både bibliotekspersonalet og slutbrugerne

Du er en frisk person og synes, at ovenstående lyder spændende. Du udøver din faglighed som it-professionel på et højt niveau, du har en virkelysten personlighed og kan lide at omgås både it-kolleger og kollegerne i resten af biblioteket.

It på Det Kgl. Bibliotek

I Teknologi og basissystemer har vi et servermiljø omfattende ca. 290 fysiske og 650 virtuelle servere samt flere storage-systemer til håndtering af i alt 38 PB data, der blandt andet bruges til bevaring af det danske internet samt radio og tv.

Afdelingen er en del af området Digital Transformation. Områdets primære opgaver er udvikling og drift af digitale løsninger, biblioteksinfrastruktur samt web og kommunikation.

Praktiske oplysninger

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på tlf. 7244 0644.

Vedlæg din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal være modtaget senest d. 8 august 2022.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Ansættelsessted er Det Kgl. Bibliotek i Aarhus. Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og fritid, og du har mulighed for fleksibel arbejdstid. Ansættelsen er på 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet offentlig straffeattest.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Du ansættes i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og LC/CO10 samt gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og PROSA med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.  

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Klaus Elbinger Kjærgaard på tlf. 2167 2971 eller på mail [email protected].

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus C
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Brabrand

    Brænder du for at hjælpe dine kollegaer med store og små IT problemer? Kan du sikre at der er styr på vores hardware, systemer og brugeradministration? Og ønsker du at sætte dit præg på udvikling a..
    • IT-supporter
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
31. maj 2024 5
30. maj 2024 4
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 7
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7