Rekrutteringsfirma

IT Supportspecialist til Europcar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en dygtig IT Supportspecialist, der leder efter en spændende mulighed for at yde den bedste support til en førende global virksomhed? Så er det måske dig Europcar leder efter!

Ansvarsområder:

Som IT Supportspecialist vil dine primære ansvarsområder være at levere enestående IT-support til brugerne hos Europcar Mobility Group. Du vil være den primære kontaktperson for VIP-brugere på Europcar Mobility Group's hovedkontor og tilbyde personlig support og assistance.

Du vil derudover skulle foretage installationer og opdateringer af IT-udstyr og -systemer (både hardware og software) og håndtere landspecifikke hændelser og anmodninger indsendt gennem ServiceNow, herunder hardwarefejl, softwareproblemer, hardware-/softwareinstallationer og konfiguration af smartphones.

Som en del af dine ansvarsområder vil du yde support og vedligeholdelse af den operationelle infrastruktur på både hovedkontoret og de andre afdelinger. Dette inkluderer mobiladministration og konfiguration af mobile og faste telefoner. Derudover vil du have ansvaret for installation, konfiguration og support af arbejdsstationer for at sikre optimal ydeevne for brugerne. Du vil samarbejde med IT Operations Manageren om håndtering af hardware til Europcar Mobility Group's afdelinger.

Desuden vil din rolle være at bidrage med værdifuld viden i projekter, der kræver udrulning af hardware. Dette inkluderer opgaver relateret til lagerstyring og koordinering af hardware-leverancer. Du vil også være involveret i konfiguration af netværksudstyr såsom LAN-konfiguration, switches, access points, routere, firewalls og domænekontrol for at opretholde et sikkert og stabilt netværk.

Krav:

  • Dokumenteret erfaring inden for IT-support, gerne i en global virksomhed, og kendskab til ServiceNow eller lignende ticketsystemer.
  • Stærk viden om gængse hardware- og softwareinstallationer samt konfiguration og administration af smartphones
  • Solid forståelse af netværksudstyr og konfigurationer.
  • Effektive kommunikations- og samarbejdsevner med brugerne
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og samarbejde i et teammiljø.
  • Du taler og skriver engelsk på et godt niveau

Udover de nævnte kvalifikationer har du sandsynligvis en IT-teknisk uddannelse og erfaring med en bred vifte af IT-løsninger og software.

Du er åben over for at lære nye teknologier og har også deltaget i implementeringen af nye større IT-løsninger. Du er serviceminded og ser dig selv tage det næste skridt i en større international virksomhed, hvor du vil have betydeligt ansvar.

Hvem er Europcar Mobility Group

Europcar Mobility Group er en markant aktør inden for mobilitetsmarkeder med en mission om at være den foretrukne "Mobilitetsservicevirksomhed". De tilbyder et bredt udvalg af mobilitetsrelaterede tjenester, herunder biludlejning, chaufførservice, bil-deling og scooter-deling med det formål at give attraktive alternativer til at eje eget køretøj. Kundetilfredshed er centralt for deres mission og driver den kontinuerlige udvikling af nye tjenester. De opererer gennem flere brands, hvor de mest fremtrædende er Europcar®, Goldcar®, InterRent® og Ubeeqo®, der imødekommer forskellige kundebehov. De leverer mobilitetsløsninger globalt gennem et omfattende netværk i 140 lande, herunder hel-ejede datterselskaber og franchises.

Yderligere detaljer kan findes på: www.europcar-mobility-group.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus C

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus V

    Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et norde..
    • IT-supporter
    • Århus V
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Århus C

    Har du lyst til at blive elev hos [xxxxx]? Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye elev. Vi søger en elev indenfor området IT-s..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 7
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6