Bliv IT-supporterelev på AO's hovedkontor i Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Albertslund

Træd op på karrierestigen og bliv IT-supporterelev i en innovativ virksomhed


Får du energi af, at rutinen bliver udfordret hver eneste dag? Er det vigtigt for dig at have kolleger, du kan grine med? Og vil du sætte gang i karrieren i et firma, der har vundet priser for vores brug af IT?

Så er det måske dig, der kommer til at hjælpe dine 850 kolleger på kontoret, lageret og i butikken, når alt fra ERP-systemer til labelprintere driller.

"Jeg ser regelmæssigt ting, der er nye for mig, efter at have været her i 10 år. Så du kommer ikke til at kede dig,” siger din nye teamleder, Jon Zimmerdahl Pedersen.

Velkommen til AO-familien - få attraktiv erfaring med innovative IT-løsninger


Vi en af Danmarks førende forhandlere af VVS, el, værktøj og andet udstyr til bygge- og håndværksbranchen. Men selvom vi har 100 års historie, sidder vi ikke fast i fortiden.

Med vores AO365-app har kunderne butikken i lommen, og de kan handle i vores fysiske butikker 24/7. Det er vi stolte af – især fordi vi i 2021 blev kåret som Året digitale virksomhed ved Danish Digital Awards. Du kommer altså ind et sted, hvor vi sætter digital innovation i front – og det giver guf til dit CV.

Det er ikke så vigtigt, hvad du kan – men hvad du vil


Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj for at kunne være i AO! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed. Du yder support både fysisk på hovedkontoret i Albertslund, online og over telefonen – og navnlig det sidste, da mange af dine kolleger arbejder i butik. Vi har også butikker i Sverige, men du vil kun skulle tale engelsk med dem.

Og det vigtigste er, at VI er klar til at investere i DIG!


Derfor står vi klar med en exceptionel elevuddannelse, der giver mange elever lyst til at blive hos os efter endt forløb.

Du bliver klædt godt på


Som IT-supporterelev hos AO bliver du en vigtig del af vores IT-afdeling på ca. 30 medarbejdere. Du vil være tilknyttet vores IT-afdeling, som varetager IT-drift og IT-udvikling for hele AO-koncernen. Dine kolleger vil sørge for en grundig oplæring, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og løbende får mere ansvar. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og bliver en væsentlig del af vores hverdag.

Dagene i IT-support aldrig ens, men du kan bl.a. se frem til at:


  • At yde førsteklasses IT-Support og løse kollegers IT-problemer i hele virksomheden over telefonen
  • At hjælpe til med at implementere de nyeste teknologier indenfor IT
  • Fysisk opsætning af udstyr
  • Forsendelse og modtagelse af IT-udstyr
  • Print af kort og vedligeholdelse af vores nye adgangssystem

”Selvom vores dage kan være travle i IT, så er det mega tilfredsstillende at vide, at vi hver dag hjælper vores kollegaer videre når de støder på udfordringer.” – Yohann, nuværende elev.

Hos AO går vi ikke bare på arbejde…


…For vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er gode venner og kolleger, der har hinandens ryg og hjælpes ad – vi er faktisk lidt som en familie. Og arbejdet er ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid vi bruger sammen med vores gode kolleger. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder og kollegaer på den bedst mulige måde.

Du bliver en del af vores IT-supportafdeling, der i dag består af 2 elever, 3 IT-supportere og 1 teamleder. Vi er et ungt team, der nyder en hverdag med et højt energiniveau og et lige så højt jokeniveau. Det gælder både på arbejdet og privat, hvor vi også gerne ses.

Du behøver ikke at gå på æggeskaller her. Vi kan sagtens tage gas på hinanden, for vi holder sammen, når det gælder. Så her bliver du en del af et team, hvor vi har hinandens ryg,” fortsætter Jon.

Er du klar til at kickstarte din karriere?


Det eneste krav er, at du skal have lyst til at blive en del af fællesskabet og, at du har gennemført og bestået:

  • Grundforløb 1 og 2 på Data- og kommunikationsuddannelsen med speciale i IT-Support inden opstart i september 2024.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Send din ansøgning og CV via linket hurtigst muligt og senest 14. februar 2024. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jon Zimmerdahl, Leder af IT-support på tlf. +45 70 28 00 77 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Albertslund

Lignende jobs

  • It-supporter i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med god stemning, mange relationer og højt tempo? Får du energi af at servicere et stort hus? Så skal IT-teamet hos Accura måske være dine nye kolleger!Vi leder efte..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i Hellerup

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter (studiejob) i København

    Would you like to contribute to supporting the fight for a more equitable and sustainable world? Are you interested in working with digital learning in the development and humanitarian sector? Lear..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1