Frisk IT-support elev til København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en ny dygtig lærling til vores afdeling i Storkøbenhavnsområdet, hvor vi sætter ære i god support og service til vores kunder.

IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som står for drift, udvikling og support af alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark. Vi er fordelt på to afdelinger – en i nordjyllandsområdet (vest) og Storkøbenhavn (øst).

Du bliver en del af Kundeservice Øst, hvor du sammen med 17 gode kollegaer, heriblandt to andre lærlinge samt en afdelingsleder vil stå for support af vores brugere, systemer og udstyr. Vi har tæt kontakt til vores driftsafdeling, udvikling og central support i vest, som tilsammen består af 29 kollegaer der hjælper os med at fordele og løse opgaverne, samt sidder med callcenter og vidensbase.

Her i afdeling øst er vi sammen om at understøtte IT for indtil videre 4 partnerskoler fordelt på 10 adresser af varierende størrelse, hvorfor man også skal være fleksibel og forberedt på at møde på forskellige steder i Storkøbenhavn efter behov.

Opgaver og vores dagligdag
Vi yder support face-to-face, via mail/Helpdesk-system og lidt på telefon. Supporten omfatter fejlsøgning, rådgivning, konfiguration/installation samt håndtering af det fysiske udstyr.

Vi har en alsidig hverdag med en masse forskellige arbejdsopgaver der mynter sig på at facilitere en solid IT platform som understøtter vores kundeskolers behov for at få undervisningen og dagligdagen til at fungere. Vi kører Microsoft miljø hele vejen, dog ser vi også lidt Mac support i form af ”bring your own device”, som eleverne kommer med, samt iPhones/iPads der bliver brugt i forskellige sammenhænge.

Som altid tilpasser vi os nye behov og viden på området, så vi tager åbent imod nye opgaver.

Du vil få en alsidig uddannelse indenfor:

  • 1st og 2nd line support
  • opsætning, konfigurering og vedligehold af Pc’er
  • opsætning og konfigurering af smartphones/tablets
  • i mindre omfang også drift af netværk

Din baggrund
Vores elever kan have forskellige profiler, men vi ser gerne, at du:

  • har afsluttet nødvendigt grundforløb til IT-supporter uddannelsen
  • er interesseret i nyeste teknologi inden for computere og smartphones
  • det er en fordel hvis du har kørekort til kat. B.

Dig som person
Du har gode samarbejdsevner og elsker at indgå i et større team, samtidigt med at du er ansvarlig for dine egne opgaver. Du kan bevare overblikket og er nysgerrig på at lære. God humor og godt humør er an absolut bonus!

Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv læreplads, hvor du bliver udfordret på din faglighed og dine menneskelige kvalifikationer. Vi sætter stor ære i at opretholde et sundt, konstruktivt og venskabeligt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for ansvar og medindflydelse.

Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at lære fra sig og støtte op omkring din uddannelse.

Ansættelse
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af, hvor langt du er i din uddannelse samt efter aftale mellem Dansk metal HK-IT stat og finansministeriet.

I forbindelse med ansættelse skal privat straffeattest som kan hentes fra borger.dk vises på anmodning og du skal forvente at gennemgå en personlighedstest som en del af ansættelsesforløbet.

Dit primære ansættelsessted bliver ITCN Øst, Stæhr Johansens Vej 7 på Frederiksberg, men du må forvente at skulle rundt på alle vores adresser i Storkøbenhavnsområdet i kortere eller længere perioder.

Tiltrædelse
Lærlingestillingen ønskes besat senest den 1. november 2023 eller efter aftale.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 4. oktober 2023.

For de kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, afholdes 2. samtalerunde, inkl. personprofil, tirsdag den 10. oktober 2023.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til Nikola Domanovic på 25453265. Læs mere om ITCN på www.itcn.dk

Ansøgning
Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.itcn.dk under ”Ledige stillinger”. Klik på linket nederst i stillingsopslaget og vedhæft din ansøgning, grundforløbsbevis og et cv, inklusive referencer, hurtigst muligt, og senest torsdag den 28. september 2023, hvis du synes lærepladsen er noget for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

IT Center Nord

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ballerup
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København K

    Vi er i en rivende udvikling, også på teknologifronten, og vi søger en ny systemadministrator som vil være med til at sikre en robust og stabil it-drift med tiltrædelse 1. august.Sammen med vor..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Vil du arbejde med både first-, second- og third-level support for vores kunder spredt ud over alt fra butiks- til transportbranchen? Uanset om en kunde har glemt sin kode, eller hele systemet..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København

    JobbetJobbetTil Global Connect søger vi to fuldtids tekniske IT-supportere til 1.level support i København.Du vil indgå som en del af virksomhedens support team og dermed håndtere og koordinere all..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8