IT-supporter til print m.m.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Intro:

Er du en god allround IT? Er du især interesseret i tage ansvar for alle kommunens printere og mødefaciliteter? Er du fleksibel og vil være med til at skabe dine egne rammer? Vil du være med til at forny og optimere Kommunen på IT og digitaliseringsområdet? Så er du måske vores kommende IT-supporter.
Brøndby Kommune går målrettet efter at anvende IT og digitalisering i udviklingen af kommunen. Derfor hæver vi ambitionsniveauet, og arbejder med ny strategi og ny organisering. Vi har indført nyt ITSM-system og arbejder efter principperne i ITIL.

Vi søger en kollega der:

Først og fremmest en god teknisk IT-supporter. Dine primære opgaver bliver printere og mødefaciliteter. Kommunen har cirka 300 printere/kopimaskiner og arbejdet omfatter alt fra valg af modeller, klargøring, printeropsætning, Follow Me Print, udkørende support, leverandørkontakt, overvågning, vedligeholdelse af diverse printservere m.m. Herudover udvikling og forbedring af setup.

Mødefaciliteter m.m. består af projektorer, Barco clickshare, videokonference – for tiden Cisco WebEx – webcams, Roomkits, infoskærme, diverse selvbetjeningsterminaler m.m. Noget support vil således være udkørende til kommunens institutioner, mens andet vil være på rådhuset.

Dine opgaver bliver en kombination af 1) support, 2) drift & vedligehold samt 3) udvikling & digitalisering. Der er igangsat en proces omkring strukturering og optimering på IT- og Digitaliseringsområdet. Vi er blandt andet, ved at implementere ny version af Follow Me Print samt registrere og dokumentere i vores nye ITSM-system.

Det forventes at du har evner og vilje til at se mønstre i supportsager. Derudover skal du kunne se de bagvedliggende problemer og således udføre forebyggende arbejde og implementere nye løsninger, med henblik på at nedbringe antallet af supportsager.

Derudover forventes, at du hjælper til med opgaver i teamet, ligesom at dine kollegaer vil hjælpe dig.

Således er ambitionen, at du med tiden flytter dig selv fra primært supportrelaterede opgaver og over til stadig mere drift & vedligehold, samt udvikling af digitaliseringsområdet. Dit arbejde vil således være en glidende overgang, hvor det i høj grad vil være op til dig og dine evner, hvor hurtigt du rykker og hvad du arbejder med.

Forventninger til dig:

Vi søger en person der udadvendt, opsøgende og samarbejdende – der er klar til at opsøge og tale med kollegaer og samarbejdspartnere frem for at sende e-mails. Du er fleksibel, initiativrig, innovativ og ser muligheder – du har lyst til at prøve noget nyt. Du er robust og kan tage det lange træk og holde humøret oppe for dig selv og teamet.

Erfaring er godt, men vi søger især en IT-supporter med interesse, nysgerrighed og gåpåmod. Herfra skal vi nok finde ud af det sammen med kurser, uddannelse og hjælp fra chef, teamleder og gode kollegaer.

Vi forventer følgende kompetencer:

• Relevant IT-uddannelse, som IT-supporter, datatekniker, EDB-tekniker e.l.
• Evner og flair for support, drift og vedligehold
• Interesse for udvikling og digitalisering
• ITIL, vi arbejder efter principperne i ITIL og ser gerne at du har kendskab/erfaring heri
• Tekniker frem for alt, da administration, økonomi, projektledelse m.m. varetages i andet team.
• Evner at påtage sig nye tekniske ansvar og opgaver
• Har en struktureret tilgang, bl.a. arbejde med procesdiagrammer og dokumentation
• Evner at prioritere og opgavestyre, f.eks. Kanban
• God kollega der dækker sit område og træder til for teamet og afdelingen
• Selvstændig, selvkørende og ordentlig i samarbejde, dokumentation o.l. der søger at forbedre sit ansvarsområde.
• Kørekort til alm. bil (B).

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med mulighed for udvikling i en organisation der vil op på næste niveau. Vi tror at vejen mod målet går gennem styrket faglighed. Der er god stemning i afdelingen og uformel omgangstone. Vi søger at give den enkelte medarbejder mest mulig frihed til at varetage ansvar og opgaver. Du får dygtige og engagererede kollegaer der søger stærk faglighed. Vi tilbyder et miljø med plads til at lære, hvor man deler idéer og erfaring. Det vigtigste er ikke at du kan alt, men at du er interesseret og har mod på udfordringer og mod på at lære i takt med udfordringer. Vi ønsker at du er med til at bestemme.

Organisering:

IT & Digitalisering er samlet i én afdeling med +20 medarbejdere. Afdelingen består af tre teams. Det tekniske ”Infrastruktur og Servicedesk”. Et ”Digitalisering og Administrationsteam” der aflaster med alt det uden om de tekniske opgaver.

Du vil indgå i det tekniske team ”Applikation og Udvikling” bestående af 7 medarbejdere. I teamet tilstræbes, at hver kollega har en eller flere ansvarsområder eller klynger af applikationer. Det kan være IT-understøttelse af fagområderne ”Social og sundhedssystemer”, Børne- og Kultursystemer”, ”Borgerservicesystemer” herunder selvbetjeningsløsninger, men også fællessystemer som f.eks. ”sags- dokumenthåndtering”, ”Print”, ”Telefoni” mm. Et par kollegaer arbejder allerede meget med udvikling bl.a. med implementering af diverse kommunale fagsystemer med dertilhørende grænseflader, samt automatisering ved Microsoft Power Platform, PowerShell og diverse programmering. Dine kollegaer er midt i en omstilling. Flere gode forbyggende løsninger er fundet og flere er undervejs. Således kan vi forebygge med henblik på at nedbringe antallet af supportsager. Du og dine kollegaer i teamet har således stadig en stor grænseflade til Servicedesk.

Vil du vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen er ud velkommen til at kontakte Teamleder: Jacob Boring på telefon 4328 2288. Vi afholder løbende samtaler og ansøgningsfrist er fredag d. 3. maj kl. 12. Stillingen er med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår:

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem den forhandlingsberettigede organisation og KL samt på baggrund af din erfaring og dine kvalifikationer.
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.

Ansøgningsfrist:

03-05-2023 12:00

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Brøndby
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i Bagsværd

    På vegne af en af vores internationale kunder, leder vi efter en IT supporter, der brænder for yde højkvalitets On-site IT support til en stor dansk virksomheds slutbrugere. Kundens lokation er fle..
    • IT-supporter
    • Bagsværd
    Få mere info
  • It-supporter i Ballerup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Har du flair for telefonsupport? Vil du medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af vores a-kasse, hvor medlemmet er i fokus på udvikling af vores service og kvalitet? Så er du måske vores nye..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3