Tier 2 analytiker til SOC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du interesse i at arbejde i en motiverende og anderledes virksomhed, hvor opgaven består i, at beskytte kritisk infrastruktur under Forsvarsministeriets område? Er du motiveret af at afdække og undersøge mulige kompromitteringer af netværk, samt støtte i håndteringen heraf? Så er det muligvis dig vi søger til vores Security Operation Center.

Om os

Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed i Danmark og verden. Det stiller store krav til IT-organisationen, som understøtter Forsvaret med en sikker og effektiv IT-infrastruktur. Forsvarets Koncern IT (Cyberdivisionen) er en af landets største IT-virksomheder, og vi skaber fundamentet for operativ kommunikation ombord på skibe i Nordatlanten og på mission i ørkenen – men også for operative og administrative medarbejdere i hele landet, fra Bornholm til Hjørring.

Forsvaret gennemgår disse år en større IT-transformation med det formål at konsolidere IT, samt klargøre til det stigende behov for operativ IT-understøttelse af forsvarets enheder, som fremtiden bringer. Dette sammenholdt med, at vi oplever en forøget trussel fra cyber space, giver dette nye og flere opgaver for vores Security Operations Center. I den forbindelse opgraderer vi tier 2 kapaciteten, til afdækning af mulige hændelser gennem dybdegående undersøgelser i koordination med interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er her vi har brug for dig på holdet.

Du bliver en del af en nyoprettet enhed, Cybersikkerhedsafdelingen, der inkluderer Koncern IT’s Cyber Security Operations Center sektion, hvis primære opgave er, at monitorere, detektere og respondere på sikkerhedshændelser på koncernens IT-systemer og netværk. Vi er både civile og militære medarbejdere, de fleste med en teknisk baggrund.

Om stillingen

Du bliver en del af et professionelt team af tier 2 analytikere. Vi vægter samarbejde og dyrker det faglige fællesskab i opgaveløsningen. Tier 2 teamet kan overlappe hinandens opgaver, men det forventes, at du udvikler et speciale, hvor du vil udgøre tier 2 teamets spidskompetence. Interesse for- og erfaring med analyse af mobiltelefoner, vil derfor vægtes positivt til denne stilling.

I det daglige virke, vil du håndtere alarmer sendt videre fra tier 1, som kræver dybdegående analyse og du vil være den primære sagsbehandler/analytiker, for afdækning af mulige hændelser. Du vil primært arbejde med sikkerhedsprodukter som SIEM/SOAR, EDR, netværksanalyseværktøjer, sårbarhedsscanner, antivirus m.m.

Du vil ligeledes indgå som bidragsyder i sektionens projekter.

De primære opgaver er:
• Gennemføre tier 2 virke jf. sektionens fremgangsmåder/standarder, herunder gennemføre kompleks analyse af alarmer fra sektions sikkerhedsanalyseværktøjer
• Udarbejde SOP’er til efterfølgelse af sektionens øvrige kollegaer
• Sektionens primære (SME) om trusler og beskyttelse af mobiltelefoner
• Gennemføre threat hunting jf. sektionens standarder
• Deltage i sektionens projekter som bidragsyder
• Analyse af mulige hændelser mod koncernens IT-services i samvirke med interne og eksterne samarbejdspartnere, som f.eks. CFCS
• Støtte med sagsbehandling ift. sektionens virke

Om dig

Du har en IT-mæssig relevant uddannelse, som eksempelvis datatekniker, datamatiker eller andet.

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har erfaring fra en SOC, f.eks. som tier 1 analytiker, eller du har erfaring med it-drift som tekniker.

Du inddrager gerne andre i din opgaveløsning. Forsvarets it-infrastruktur er stor og kompleks – du får brug for al den assistance du kan få og vice versa.
Du er nysgerrig af natur og besidder et ønske om hele tiden at lære. Du er selvkørende, initiativrig og stiller store krav til dig selv i din opgaveløsning. Du tager beslutninger på eget initiativ, og du formår at afslutte dine opgaver.

Du har stor interesse for IT-sikkerhed og gerne erfaring med Cisco baseret netværk og Microsoft infrastruktur med underliggende services, gerne fra et enterprise-miljø. Vi forventer ligeledes, at du følger med i udviklingen inden for IT-sikkerhedsmæssige trends.

Afhængig af dit uddannelsesniveau og erfaring, skal du forvente uddannelse i både ind- og udland. Det forventes i den forbindelse, at du på eget initiativ læser op til eksamener hjemme og kan bestå dine eksamener/certificeringer. Eksempler på kurser tæller SANS-kurser, Offensive Security kurser m.m.

Det forudsættes, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et teknisk niveau.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til Cosmic Top Secret og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chef for Cyber Security Operations sektionen, Christian Bak på telefon 5077 7115.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2023. Samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfrist.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. juli 2023, Eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    About usAt Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve tha..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info
  • It-supporter i Herlev

    [xxxxx] står midt i en spændende digital rejse, hvor vi konstant søger at forbedre og udvikle os. Denne rejse kræver faglighed, viden, nysgerrighed og kompetente medarbejdere i vores suppo..
    • IT-supporter
    • Herlev
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du skifter mellem IT-support og at arbejde på projekter? Vil du også gerne arbe..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7