Leder til team af IT-supportere, der sikrer effektiv ServiceDesk og onsite support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du sørge for, at vores systemer spiller?
Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for al digital udvikling i ATP. Så vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

I Operations er vi inddelt i tre afdelinger, og du bliver en del af afdelingen Workplace Services. Her er vi knap 40 specialister fordelt i tre teams, og du bliver teamleder for et team (hos os hedder det en sektion, og du bliver sektionschef), bestående af ServiceDesk og Onsite Support med hhv. otte og seks medarbejdere.

I Workplace Services sørger vi for at supportere vores interne brugere. Det vigtigste for os er, at vores 3.000 kolleger oplever, at de kan arbejde smidigt i vores systemer. Hele tiden.

I afdelingen ejer vi ITIL-processerne, Incident/major og incident/problem/event, og så er vi ansvarlige for vores callcenter, Desktop management, ITSM-system og overvågning.

Som leder af ServiceDesk og Onsite Support bliver det dig, der:

  • er daglig leder og sikrer løbende udvikling af teamet og effektivisering af opgaverne
  • sikrer, at vores brugere får en god og effektiv support, og at vores systemer spiller
  • sørger for, at processer omkring ServiceDesk og Onsite bliver overholdt, optimeret og opdateret.

Er du en erfaren leder, der er skarp på proces og drift?
Du har erfaring med personaleledelse, og så har du en relevant videregående uddannelse i baglommen. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.

Du er beslutningsdygtig, driftsorienteret og processtærk. Med andre ord skaber du momentum og har ikke bare fokus på at få en opgave fra A til B, men sikrer en god proces gennem hele alfabetet.

Som person er du nysgerrig og motiveret for at udvikle dig, dit team og opgaverne på jeres bord. Du møder mennesker med åbne arme, og din ledelsesstil er opmærksom og anerkendende.

Vil du være med til at sikre Danmark den globale førertrøje?
Operations er en af i alt fem enheder i det, vi kalder Digital Solutions.

Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Verdens bedste velfærdssamfund er digitalt drevet, og vi leverer en lang række afgørende komponenter, som gør det hele muligt.

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du kan se Koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om Digital Solutions her: https://film.ATP.dk/haktan-digital-solutions-1

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Damm Sørensen på mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hillerød

Lignende jobs

  • It-supporter i Klampenborg

    Service Technician, Laboratory/ 1866 The CompanyThe company is a global leading solution provider in laboratory technology. They serve a wide range of indus..
    • IT-supporter
    • Klampenborg
    Få mere info
  • It-supporter i Farum

    Do you want to be part of taking customer success to the next level? Do you have a sharp, technical mind-set? And would you like to excel in supporting our customers all around the world? Does .
    • IT-supporter
    • Farum
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gentofte

    Ørsted ønsker at alle medarbejdere har samme muligheder for at gøre en forskel uanset alder, nationalitet, funktionsnedsættelse, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi har stort fokus på..
    • IT-supporter
    • Gentofte
    Få mere info
  • It-supporter i Nordsjælland

    [xxxxx] søger en IT-supporter, der ønsker at være med til at sikre kollegaer i kommunen god og stabil IT samt effektiv service. Som vores nye kollega vil du opleve at træde ind i en spænd..
    • IT-supporter
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1