Indkøbsrekvirent til Forsvarsministeriets Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du teknisk snilde og er du en solid faglig kapacitet? Vil du være med til at gør det nemt for vores sektion at levere hurtige og gode resultater, samt være med til at fremme udviklingen?

Så er du måske den person vi leder efter, som vores nye kollega i Cyberdivisionens Rekvirentteam.

Om os

Cyberdivision er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og leverer IT-drift og udvikling til hele Forsvarsministeriets område. Rekvirentteamet er placeret i sektionen for Styring og Økonomi, beliggende i Hvidovre hvor divisionen har sit hovedsæde.

Vi er et engageret team på 13 faste medarbejdere. Sammen varetager vi mange forskellige opgaver inden for indkøb af IT genstande, Software og konsulentydelser. Der er tale om en god blanding af drifts- og udviklingsopgaver.

Vi har stor respekt for hinanden, og er meget bevidste om, at vi kommer sammen i mål, hvilket er kendetegnende for vores team. Vi lytter til os selv og hinanden, for vi ved, at det er med til at sikre vores trivsel, og skabe et godt fundament for vores opgaveløsning.

Der er stor fokus på udvikling af indkøbsområdet både i staten generelt og i vores organisation. Det betyder, at vi ofte bidrager til denne udvikling ved at bringe vores egne idéer i spil, gribe direktionens idéer og implementere nye statslige regler mv.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og moderne rammer. Vi har en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. Der er også fokus på kompetenceudvikling og mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne efter dine personlige præferencer.

Om stillingen

Som indkøbsrekvirent skal du yde støtte til hele vores koncern IT og varetage sagsbehandling og ordreoptimering på en lang række IT områder.

Du vil have det faglige ansvar for at:
• Klargøre ordrer ved oprettelse af indkøbsrekvisitioner. Herunder indhente de fornødne oplysninger fra kunderne samt aftalegrundlaget der ligger til grund for oprettelsen
• Sikre løbende udvikling og kvalitetssikring af sags- og ordrebehandling
• Modtage tilbageløb hvor indkøbsrekvisitionerne skal tilpasses
• Fakturabehandle ved registrering af varemodtagelse i SAP
• Foretaget månedlige udtræk af rapporter på rekvisitioner mht. opfølgning af varemodtagelse
• Optimere samarbejdet mellem de forskellige aktører, ved at indgå i tæt dialog med indkøberne ift. aftalegrundlag, fakturabehandling, varemodtagelse, godkendelser
• Koordinere og tilrettelægge opgaver i teamet

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse med speciale i fx offentlig administration, økonomi eller revision, eller en anden relevant uddannelse.
Det er ønskeligt, at du har erfaring inden for et eller flere af følgende områder: indkøb, herunder klargøring af ordrer og fakturabehandling, kendskab og erfaring med styringssystemet SAP og processer og optimering. Vi skal nok klæde dig godt på, blandt andet via kurser og sidemandsoplæring.

Det vigtigste er, at du er motiveret til at lære nyt. Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har kendskab til Forsvarsministeriets koncern.

Du trives med deadlines, og kan udtrykke dig klart og tydeligt. Der er tale om en stilling med mange facetter og et bredt ansvarsområde og det er derfor væsentligt, at du har erfaring med at bevare overblikket og løbende prioriterer dine arbejdsopgaver.

Samarbejde er vigtigt, da du kommer til at arbejde sammen med mange kollegaer rundt i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, særligt i Indkøbsdivisionen, Økonomidivisionen og vores kunder, som vi opretter indkøbsrekvisitioner for. Det er derfor også vigtigt, at du kan lide at møde mennesker, der hvor de er, og har en naturlig vilje til at støtte og hjælpe.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Styring og Økonomi Thomas Tandrup på telefon 2120 0775.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024 og samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.
Stillingen er til besættelse den 1. marts 2024 eller snarest muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISION
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Kokkedal

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2980 Kokkedal
    • IT-supporter
    • Kokkedal
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    Interesserer du dig for IT-infrastruktur og færdes du i et trygt felt, hvor vi spiller sammen om opgaverne? Er du derudover klar på at sige højt, hvis vi kan løse opgaven smartere? Så skal du prøve..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi sø..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
27. maj 2024 3
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 6
27. april 2024 6