Tekniker til implementering af serverapplikationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du tekniker med stort T? an du lide udfordringer og, de nyeste teknologier?

Er du nysgerrig på, hvad vi kan i forsvaret og vil være en del af et team, der er dedikeret til konstant udvikling af teknologier og kompetencer samt ønsker at skabe imponerende resultater igennem innovation? Så skal du stille kaffekoppen og læse videre.

Om os

Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte
Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed både i Danmark og i verden. For at støtte dette kræver Forsvaret en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er sikker, effektiv og tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne omgivelser, fleksible arbejdstider og betalt frokostpause. På vores anderledes arbejdsplads har du tid til et liv ved siden af, uden at skulle gå på kompromis med kompetenceudvikling og relevante muligheder.
Dette giver os mulighed for at komme helt tæt på slutkunden og se, hvad vi arbejder for som en del af de mange små tandhjul, der udgør Forsvaret.

I vores sektion har vi et solidt sammenhold og en uformel tone, og vi har frihed under ansvar.

Vi værdsætter godt samarbejde og har også dage, hvor vi lægger arbejdet til side og deltager i sociale aktiviteter sammen.

Vi stræber efter at have den nyeste teknologi til rådighed og kontinuerligt udvikle og uddanne vores medarbejdere inden for deres fagområde.

Hvem er dine nærmeste kolleger?

Om stillingen

Serverapplikationsteamet er et specialiseret hold, som har til opgave at implementere serverapplikationer for vores mange kunder. Du kender ikke nødvendigvis den indkøbte teknologi på forhånd. Som kollega til os, vil du blive en del af en sektion på 18 personer, som er delt op i 3 teams, hvor din primære opgave, sammen med resten af Serverapplikationselementet er, at implementere og drifte kundevendte applikationer til forsvarets mange myndigheder.

Dine nærmeste kollegaer er en blanding af kollegaer med militær og civil baggrund, som tilsammen udgør et stærk fagligt team, med ansvaret for de kundevendte serverapplikationer i forsvaret.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet være:

• Implementering af kundevendte serverapplikationer
• Drift og løbende vedligehold af applikationsporteføljen
• Incident håndtering
• Deltage i møder med vores eksterne leverandører
• Planlægning af arbejdet i samarbejde med kunder og kollegaer
• Udarbejdelse af teknisk dokumentation på de løsninger der implementeres
• Sparring med Sikkerhedsarkitekter, Infrastrukturarkitekter, teknikere, udviklere og leverandører for derved at få implementeret de sikreste og bedste applikationer for vores kunder.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet tekniker, datamatiker eller endda autodidakt?

Du kan både være nyuddannet eller mere erfaren. Det afgørende er, at du har gåpåmod og lyst til at lære nyt.

Det er gavnligt, hvis du har erfaring med implementering af serverapplikationer og kan begå dig i en Microsoft infrastruktur. Derudover, ser vi gerne, at du er en stærk teamplayer og du tilsammen med de øvrige teknikere i afdelingen udgør en stærk teknisk enhed, der kan klare selv de største tekniske udfordringer og få opgaven i mål.

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift og sikre løsninger, men hvor ændringer og prioriteten af opgaver kan ændre sig hurtigt.
Du skal evne at arbejde med forskellige applikationer, der er bygget på teknologi, som du ikke nødvendigvis kender i forvejen og det kan derfor være nødvendigt at sætte sig ind i nyt stof regelmæssigt.

Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og både har mod og en stærk vilje til selv at finde vejen til målet. Du har teknisk forståelse og viden om Microsoft Windows 2019/2022 server og implementering af serverapplikationer.

Vi ser gerne, at du har kendskab og erfaring med MSSQL eller anden database teknologi, Powershell og udarbejdelse af teknisk dokumentation.

Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingsevner, både på dansk og engelsk, og du kommunikerer teknisk komplekse informationer til medarbejdere på alle niveauer.

Du er positiv af natur og ser løsninger i opgaverne. Du er udviklingsorienteret, da du aktivt søger at øge din viden og færdigheder, og du deler gerne din tekniske viden med dine kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønningen sker i henhold til gældende fælles overenskomst, det statslige område samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i statens tjeneste mellem Finansministeriet og HK/STAT-SAMDATA. Din samlede løn, består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer.
Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til sektionschef Peter Hove på telefon 2117 2617.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Aldijana Henic på telefon 7281 9903.

Ansøgningsfrist er 10. marts, med forventet opstart d. 1 maj 2024.

Samtaler afholdes løbende efter direkte aftale med de kvalificerede ansøgere.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og videns drevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.
Vi bor på Helseholmen i Hvidovre (Avedøre Holme), men forventer at blive samlet under hele Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med god stemning, mange relationer og højt tempo? Får du energi af at servicere et stort hus? Så skal IT-teamet hos Accura måske være dine nye kolleger!Vi leder efte..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i Hellerup

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter (studiejob) i København

    Would you like to contribute to supporting the fight for a more equitable and sustainable world? Are you interested in working with digital learning in the development and humanitarian sector? Lear..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3