IT-SUPPORTER TIL MULTINATIONAL DIVISION NORTH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du en udstationering i en spændende stilling i et operativt og professionelt miljø i en multinational ramme? Så har Command Support Company (CSCOY) jobbet til dig!

Lige nu søger vi efter vores nye IT-supporter til udstationeret til Adazi, Letland i minimum tre år. Her vil du få en spændende og afvekslende hverdag med gode muligheder til for personlig og professionel udvikling.

Om os

CSCOY består af en kommandodeling, to operative delinger East, West og en Forward Command Post (FCP) deling. CSCOY består primært af danske soldater, men der indgår også estiske og lettiske soldater der er i Adazi (Letland). De to operative delinger East og West støtter Divisionens to fredstidshovedkvarterer henholdsvis på Antvorskov kaserne og Adazi Military Base.

Hovedparten af Kommandodelingen og DEL WEST har deres daglige gang på Ryes kaserne i Fredericia. En lille del af Kommandodelingen og DEL WEST har sin daglige gang på Antvorskov kaserne.

DEL EAST og hovedparten af FCP delingen er placeret i Adazi og støtter MND N’s operative opgaveløsning i Letland. Ud over den operative opgave med opbygning af MNDN står CSCOY også for støtten til MND N’s øvelses- og træningsaktiviteter.

Hovedkvarteret for MND N er et divisionshovedkvarter, der er oprettet som en del af NATOs øgede tilstedeværelse i de baltiske lande. Hovedkvarteret har, udover sin operative opgave som en del af NATOs territorialforsvar, til opgave at uddanne og træne brigader fra flere nationer, herunder Estland, Letland og Danmark.

Om stillingen

Du vil have fast tjenestested i Adazi, Letland.

Som en del af et effektivt team, og i rollen som netværksekspert, har du, sammen med resten af sektionen ved CSCOY, ansvaret for implementering, drift, vedligeholdelse og fejlfinding på MND Ns operative og administrative informationssystemer.

MND N anvender forskellige informationssystemer til forskellige aktiviteter, hvilket stiller store krav til din alsidighed, dit tekniske niveau og din evne til at optage ny viden. Her er både tale om klassificerede og uklassificerede systemer på flere lokationer, og der vil derfor være tale om en større produktportfølje.

Sektionen yder 2. line assistance for vores egne 1. line teknikere på de leverede services. Du skal i den forbindelse være i stand til selvstændigt eller i mindre grupper at identificere og udbedre komplekse fejl.

Stillingen giver en stor berøringsflade med personel på alle niveauer, fra mange forskellige enheder og fra mange forskellige nationaliteter.

SYSKON støtter stabene ved både MND N og CSBn med teknisk ekspertise på de systemer som anvendes. Her trækkes ofte på SYSKON kompetencer i forhold til produkt- og konceptudvikling, design og implementering. Det er derfor vigtigt, at man kan kommunikere teknisk komplekse budskaber i et klart, præcist og letforståeligt sprog. Da vi er en multinational enhed kommunikeres der på både dansk og engelsk, og det er en forventning, at du kan kommunikere klart og tydeligt på engelsk i både skrift og tale.

I den nærmeste fremtid skal der implementeres nye IT systemer for hovedkvarteret, hvor sektionen er en central spiller ift. at varte dem og uddanne helpdesk personel efter man selv er blevet uddannet.

Du skal forberede dig på en del rejseaktiviteter i forbindelse med øvelser, konferencer samt anden støtte til Multinational Division North og Command Support Battalion. Det er derfor også vigtigt, at du er omstillingsparat, og at du er afklaret med, at kalenderen til tider ændres med kort varsel.

Om dig

Du er korporal der er uddannet IT-supporter. Som IT-supporter kræver det stor selvstændighed og forudseenhed.

Du skal være indstillet på at løse komplicerede opgaver i fællesskab med de øvrige i sektionen, samt være åben for at operere i et multinationalt værnsfælles miljø, hvor der kan være stor forskel på kulturer på tværs af Hæren, Flyvevåbnet og Søværnet.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling. Men vigtigst af alt har du masser af gå-på mod og en stålsat vilje til at lære.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med kommunikations- og informationssystemer fra international tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever samt korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre år, med mulighed for yderligere forlængelse i et år.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023.

Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:

- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Sikkerhedsgodkendt til yderst hemmeligt.

De enkelte Q’er vil blive fornyet løbende under udstationeringen.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte fungerende chefen for Command Support Company PL Kristoffer Oftebro-Ernst på tlf. 408 408 86 eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5768.

Ansøgningsfrist: 30. maj 2023.
Ansættelsessamtaler gennemføres efter nærmere aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København K
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Vi er i en rivende udvikling, også på teknologifronten, og vi søger en ny systemadministrator som vil være med til at sikre en robust og stabil it-drift med tiltrædelse 1. august.Sammen med vor..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0