IT-Supporter 2. linje opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du sikre en høj kvalitet og tilfredshed i leverancen af IT-løsninger til brugere? Har du evner til at være supporter på højt niveau? Kan du se dig selv som brugerorienteret tekniker i tæt samarbejde med resten afdelingen? Så er du måske vores nye kollega.

Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder målrettet mod, at vores studerende skal have en mere friktionsfri digital oplevelse, når de arbejder med vores systemer. Du kommer til at indgå i vores tekniske team, hvor du gennem procesoptimering og udvikling skal være med til at sikre, at de oplever:

  • At det er let at opnå den rigtige hjælp hurtigt
  • At få information om, hvornår en henvendelse bliver løst
  • At modtage en sammenhængende serviceydelse uanset den bagvedliggende organisatoriske håndtering
  • At kommunikation og vejledning fra KP altid er let forståelig og tilpasset modtageren.

Du bliver en del af IT-service. Sammen med 22 kollegaer yder vi service til mere end 20.000 studerende og 2000 ansatte. Vi arbejder efter ITIL-principper, og i din rolle som 2. linje supporter kommer du til at arbejde med dygtige kolleger i teamet. Vi arbejder tæt sammen med blandt andet Studieservice og Frontservice, der er meget værdifulde partnere i forhold til den service, der ydes til vores studerende. Udover samarbejdet i Servicedesk har vi løbende møder med de superbrugernetværk, der eksisterer på tværs af alle vores uddannelser og i de andre afdelinger i Ressourceområdet.

Om jobbet
Din hverdag bliver alsidig, og opgaverne består bl.a. i:

  • At deltage i den fortsatte udvikling af vores serviceprocesser
  • At udvikle og fejlfinde på vores systemer
  • At identificere og implementere forbedringer i serviceprocesser, metoder og værktøjer
  • At bidrage til udviklingen af nye eller eksisterende serviceaftaler, samt tilbud og kontrakter.

Du kommer til at indgå i IT-Service' øvrige opgaver med support på IT-systemer til vores studerende og ansatte. Det forventes, at du deltager i turnus omkring rådighedsvagt og på vores servicevinduer. Rådighedsvagten fordeles typisk mellem en gruppe af kolleger og vores servicevinduer foregår ved at 2. supportere sammen med infrastrukturkolleger arbejder på vinduet den sidste onsdag i måneden.

Vi arbejder løbende med udvikling af vores servicedesk, så den i så høj grad som muligt er brugercentrisk i sit velkomstlag. Vi udvikler også løbende på de bagvedliggende processer og planlægger at implementere LEAN, således at vi minimerer spild og forsinkelser i sagsløsningen.

Om dig
Du har stort fokus på kvalitet, er serviceminded, teknisk stærk og imødekommende, har mod på skiftende arbejdsopgaver og lysten til at arbejde i en servicedesk med tilhørende servicemanagement værktøjer. Herudover forestiller vi os, at du har:

  • en relevant uddannelse inden for IT eller lignende
  • mindst 3 års erfaring som IT-supporter eller tilsvarende fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du kender til uddannelsessektoren
  • erfaring med LEAN, Knowledge centered service, ITIL eller andre service management rammeværker
  • erfaring med Office 365
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner på både dansk og engelsk
  • en proaktiv, løsningsorienteret og kundefokuseret tilgang til dit arbejde.

Om os
Digitalisering, IT og Bibliotek (DIB) har 90 ansatte og tilbyder et inspirerende og fagligt velfunderet miljø, hvor der er mulighed for at arbejde med nogle af de nyeste teknologier på IT-området. Vi arbejder efter ITIL-principperne og anvender et moderne servicedesk system (TOPdesk).

Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde, rummelighed, kommunikation – og at vi altid har fokus på brugerne og forretningen.

Vi er en relativt ung afdeling, da vi i april 2023 lavede en ny organisering for at udvikle en procesdrevet organisation. Arbejdet med at udvikle vores processer, organisation og samarbejde pågår stadig. Din rolle vil være vigtig i dette arbejde samt samarbejde på tværs af DIB og ikke mindst KP ved, at du indgår i og bidrager aktivt til driftsfælleskaber omkring opgaverne.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job i en dynamisk og aktiv virksomhed
  • Et godt arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kolleger
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling gennem kurser, certificeringer og feedback
  • Fleksible arbejdstider og nogen mulighed for hjemmearbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som IT-medarbejder med start den 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Stillingen er på 37 timer om ugen med arbejdstid efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og PROSA. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Martin Sørensen på tlf.: +45 24296464.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 26-02-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10-11.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København N
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København

    IT-supporter med servicegen og teknisk forståelseIT-supporter med servicegen og teknisk forståelseFor G4S søger vi nu en serviceminded 1st level IT-supporter, der ønsker at blive del af et team med..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi sø..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0