Stærk IT-teknisk styringsprofil til Center for It og Medicoteknologi (CIMT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du mod på at bruge dine it-tekniske kræfter og erfaring på et af de største og mest kritiske systemer i Region Hovedstaden? Kan du analysere på it-systemer, planlægge, videreudvikle, integrere og eksekvere opgraderinger, formidle it-teknik til ikke-teknikere og samarbejde tæt med hospitalerne? Vil du være med til at påvirke og sikre optimal implementering af et af de største udbud? Så har Region Hovedstaden en stilling med stor kompleksitet og udfordrende arbejdsopgaver som kunne være interessant for dig - på et af de største systemer af sin art i Nordeuropa, med ca. 40.000 brugere, 24/7 anvendelse og mere end 1 PB data.

I Center for It og Medicoteknologi (CIMT) bidrager vi til grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen for Region Hovedstadens mere end 1,8 millioner borgere og 44.000 ansatte.

Region Hovedstadens billeddiagnostiske system er et af de største og mest forretningskritiske it-systemer i regionen. Systemet understøtter mange forskellige arbejdsgange og håndterer millioner af undersøgelser om året, som deles på tværs af mange aktører. Generelt spiller billeddiagnostikken en helt central rolle i mange sygdomsforløb, både ift. udredning og behandling, og er dermed også en central funktion for de øvrige kliniske områder. Kravene til billeddiagnostikken øges konstant: antallet af billeder/undersøgelser vokser og det skal gøres hurtigere og mere effektivt. Området er i rivende udvikling med store projekter i regionen og udvikling ude på den enkelte afdeling hos klinikere og forskere.

Din kommende hverdag
I sektionen Billeddiagnostiske Systemer, som består af 23 dygtige medarbejdere, bliver du tilknyttet RIS/PACS-teamet som arbejder med at levere den bedst mulige RIS/PACS løsning, support og fremtidssikring fx igennem anvendelse af AI til brugerne på hospitalerne. Derudover står vi foran udskiftning af vores nuværende RIS/PACS system, regionens pt. største strategiske projekt, hvor der bliver rig mulighed for at byde ind med egen ekspertise. Sektionen forvalter it, der understøtter diagnosticering og behandling af patienter ved hjælp af billeddannende teknikker som f.eks. røntgen, PET-CT-skanning og MR-skanning. Sektionen er ansvarlig for systemporteføljen for billeddiagnostik i regionen.

Vi søger en stærk it-teknisk styringsprofil til at tage ansvar for et omfattende it-setup på det billeddiagnostiske område. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Teknisk analyse og overvågning af systemer, samt opbygning / forstærkning af overvågningen
  • Teknisk bistand ved 3. level support
  • Planlægning, koordinering og gennemførelse af tekniske opgaver – bl.a. ændringer i driftsmiljøet og opgraderinger
  • Udarbejdelse af roadmaps
  • Projektdeltagelse, opgavehåndtering og opgavestyring, både på regionens hospitaler og i fællesregionale projekter
  • Leverandør- og kontraktstyring
  • Interessentinddragelse i forbindelse med udvikling af systemer
  • Deltagelse i udviklings- og implementeringsprojekter indenfor systemporteføljen
  • It drift inkl. løbende vagt rotation

Vi forventer
Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem teknik og forretning, med hovedvægt på teknik. Du skal være klar på en omskiftelig hverdag, hvor opgaver spænder fra at være akutte og kortvarige og kræve benhård prioritering – til at være langvarige og komplekse, hvor vedholdenhed er et vigtigt parameter. Vores ekspertise spænder vidt, så du skal være åben overfor at sætte dig ind i nye områder samt at dele ud af din egen viden til dine kollegaer. I sektionen løfter vi i flok og dit bidrag til teamet er væsentligt. Vi forventer også at du selv tager ansvar for kvaliteten af dit eget bidrag, og at du er indstillet på kontinuerligt at udvikle dine kompetencer. Opgaverne udføres i tæt samarbejde med mange aktører på tværs af CIMT, på hospitalerne, i de andre regioner samt med eksterne leverandører. Så din grænseflade vil være stor og du skal kunne kommunikere omkring it med folk med vidt forskellige baggrunde.

Vi forventer at du har en it-teknisk uddannelse, alternativt anden teknisk baggrund med minimum 5 års relevant it-erfaring med og teknisk viden om drift af systemer, gerne i en koordinerende rolle og i en stor kompleks organisation. Du kommunikerer mundtligt og skriftligt på engelsk på et professionelt niveau.

Du har erfaring med:
Komplekse systemer, systemarkitektur og integrationer

  • IT drift
  • Større entreprise servermiljøer – virtuelle og cloud m.m. - samt samarbejde med andre teams i forbindelse hermed
  • Udvikling af scripts og kreativ problemhåndtering
  • Basisviden om netværk, storage, redundans og tekniske miljøer
  • Gerne AI erfaring samt kendskab til tekniske standarder ved IT indenfor sygehusvæsenet
  • Kravsspecifikation, test, miljøstyring mv.
  • Leverandørstyring
  • Styring af opgaver og leverancer
  • ITIL disciplinerne især incident, problem, change og release management
  • At sætte dig ind i forretningsmæssige behov

Vi tilbyder
En spændende stilling i et område med høj fokus, rivende teknisk udvikling med gode udviklingsmuligheder og mulighed for at præge dine arbejdsopgaver med frihed under ansvar

En arbejdsplads i et travlt og dynamisk miljø, hvor faglige udfordringer er en vigtig motivationskraft, og hvor vi lægger vægt på at supplere hinanden samt bruge hinandens kompetencer

Et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger med forskellige baggrunde – kliniske såvel som tekniske, god stemning og et stærkt fællesskab, herunder samarbejde med internationale leverandører og forskellige faggrupper inden for hospitalsområdet og internt i CIMT.

Mulighed for at være med til at gøre en forskel for sundhedssektoren i region Hovedstaden

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret sektionschef for Billeddiagnostiske Systemer Thomas Juhl, tlf. 2030 8225, e-mail: [email protected]

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og dit primære ansættelsessted vil være Lyngbyvej 28, 2100 København Ø. Dog forventes det at hele sektionen flytter til Borgervænget efter nytår.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser senest den 16. november 2021.

Center for It og Medicoteknologi
Center for It og Medicoteknologi er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi.

Du kan læse mere om os her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Tirsdag den 16. november 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    IT-supporter med servicegen og teknisk forståelseIT-supporter med servicegen og teknisk forståelseFor G4S søger vi nu en serviceminded 1st level IT-supporter, der ønsker at blive del af et team med..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi sø..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 5
19. maj 2024 4
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1