Service Manager til Lokale Systemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En betydelig del af Region Hovedstadens systemer og software forvaltes lokalt på regionens hospitaler og centre. Som Service Manager i Sektion for Lokale Systemer skal du hjælpe hospitalerne at løfte de mange forvaltningsopgaver og bidrage til at sikre et velfungerende sammenspil mellem de lokale systemforvaltere og CIMT’s organisation.

Om jobbet
Som Service Manager i Lokale Systemer er du i kontakt med medarbejdere fra alle dele af Region Hovedstaden. Det gælder både klinikere og administrative medarbejdere. Samtidig får du en bred kontaktflade internt i CIMT, hvor du dagligt samarbejder med mange forskellige funktioner.

Dit primære fokus er at sikre bistand til klinikker og afdelinger med de mange forskellige udfordringer, der kan opstå i forhold til den løbende drift og vedligehold af de systemer og software, der forvaltes lokalt. Du hjælper med fejlsøgninger og løsninger, når der opstår fejl og driftsforstyrrelser. Du bistår i forbindelse med ændringer, opdateringer, brugerrettigheder og registrering i CMDB. Du koordinerer på tværs i de sager, hvor der er behov for samarbejde mellem leverandører, klinikere og IT-specialister. Herudover håndterer du også ønsker om ibrugtagning af nye systemer og software, der skal forvaltes lokalt på regionens hospitaler, virksomheder og centre. I denne forbindelse sørger du for den indledende screening og forankring af nye systemer, og du følger sagerne på tværs af de mange funktioner som er med til at behandle anmodninger om nye systemer – herunder eks. informationssikkerhed og GDPR, operationel sikkerhed, licenser, med mere. Endelig er du med til at sikre, at systemer og software, som ikke længere anvendes, bliver afviklet rettidigt og korrekt.

Hvem er vi?
Du bliver en del af en nyoprettet sektion, som er forankret i Enhed for Informationssikkerhed og Lokale Systemer. Du bliver en del af et hold med super dygtige og dedikerede kollegaer, der brænder for at hjælpe de lokale forvaltere. Holdet sidder fysisk sammen hver dag og arbejder tæt sammen om de forskellige opgaver. Sagerne er meget forskellige og arbejdsgangene er stadig under opbygning.

Hvem er du?

  • Gerne erfaring fra en lignende stilling
  • Gerne erfaring med ServiceNow (incidentproces, changeproces, demandproces og/eller CMDB)
  • Serviceminded med en generel bred IT-forståelse
  • Gerne erfaring med opgaveledelse

Som person ser vi gerne, at du har

  • Godt humør, gå på mod, robust, har gode kommunikations- og samarbejdsevner og trives sammen med kollegaer med forskellige opgaver og baggrunde
  • Har en analytisk og struktureret tilgang til opgaver
  • Er opmærksom, loyal og lyttende, sætter pris på at yde en god service og sætter en ære i at overholde servicemål og aftaler
  • Udadvendt og klar til at indgå i en central rolle med mange kontaktflader

Center for It og Medicoteknologi
CIMT er med cirka 1000 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it og medicoteknisk udstyr i Region Hovedstaden. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Hos os handler digitalisering om liv!

Du kan læse mere om Center for It og Medicoteknologi her: https://www.regionh.dk/CIMT

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 5, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Daniel Brix på e-mail: [email protected] eller på tlf. 3043 7619

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden senest tirsdag den 21. marts 2023.

Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Vi er i en rivende udvikling, også på teknologifronten, og vi søger en ny systemadministrator som vil være med til at sikre en robust og stabil it-drift med tiltrædelse 1. august.Sammen med vor..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3