Økonomichef til Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du styre økonomien i en efterretningstjeneste?
Vil du være økonomichef i Danmarks udenrigsefterretningstjeneste? Og blive en del af en organisation i vækst, som på sigt skal samles i et nyt domicil? Du får ansvar for at lede og udvikle økonomiafdelingen, så den matcher den udvikling, som Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) står over for i de kommende år. Vi er på udkig efter en chef, der har ledelsesværktøjerne i orden og dybtgående erfaring med økonomistyring.

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden, og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Om stillingen

Stillingen som chef for økonomiafdelingen er placeret i Sektoren for Udvikling, Ressourcer og Intern Sikkerhed, der samler en række centrale stabsfunktioner og sikrer en høj kvalitet af tværgående ydelser herunder stærke HR-, økonomi- og porteføljestyringsfunktioner.

Du vil være ansvarlig for den daglige ledelse af økonomiafdelingen, som varetager både bevilling, regnskab og budgetstyring. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå i at udvikle økonomistyringen, så den understøtter den strategiske udvikling og sikrer en professionel og målrettet styring samt rapportering på alle niveauer. I de kommende år forventes FE at skulle vokse betydeligt, og FE vil endvidere inden for de nærmeste år skulle samles i et nyopført domicil.

Om dig

Vi søger en dynamisk og udviklingsorienteret chef, der kan sætte en tydelig strategisk retning samtidig med, at medarbejderne inddrages i afdelingens udvikling. Det er samtidigt vigtigt, at du kan sørge for, at de vigtige driftsopgaver fungerer optimalt.

Du har en videregående økonomisk uddannelse og dokumenteret ledelseserfaring fra en større organisation, og du mestrer den fulde økonomistyringsværktøjskasse. Du skal have dybtgående erfaring med økonomistyring, og din faglighed gør dig i stand til at overskue en kompleks økonomi. Derudover motiveres du af at have ansvaret for den strategiske udvikling af økonomiområdet. Du har fra lignende funktioner bevist, at du er en kompetent og handlingsorienteret sparringspartner, der er i stand til at etablere og opretholde et konstruktivt samarbejde med fagligt dedikerede enheder.

Du har stærke leder- og samarbejdsevner samt evne til at håndtere komplekse problemstillinger. Der vil blive lagt vægt på evnen til at motivere andre og på personlig gennemslagskraft. Du har gode formidlingsevner og kan sikre en faglig og målrettet kommunikation omkring rammer og resultater i forhold til ledelse og organisation.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i Forsvarsministeriets koncern i henhold til gældende rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige arbejdssted er København.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Såfremt du måtte have interesse i at vide yderligere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på tlf. 3332 5566, lokal 2219.

Hvis du har spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Marie Veedfald på tlf. 3266 5597.

Ansøgningsfristen er d. 10. april 2023, og 1. runde samtaler forventes gennemført 24. og 25. april.

Forud for evt. 2. samtale må ansøgere forvente, at der gennemføres test.

Vi stiler efter en ansættelse pr. 1. august 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk. Her finder du bland andet vores beretning ”INDBLIK”, hvor du kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4