Alsidig teknisk IT-koordinator/projektleder til [xxxxx]s IT-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Motiveres du af at sikre sammenhæng og fremdrift hvad angår den it-tekniske del i større opgaver og mindre projekter? Har du flair for at skabe overblik og samle trådene? Og kan du tilmed kommunikere tydeligt og løsningsorienteret i samarbejdet med andre – så har vi jobbet til dig.

I Ase er vi i gang med en større digital transformation. Vores ambition er at tilbyde vores kunder moderne brugervenlige og digitale løsninger. Vi vil optimere vores egne interne arbejdsgange, så vores kunder oplever et smidigt forløb trods en kompleks a-kasse lovgivning. IT-afdelingen har en væsentlig rolle i denne transformation.

Du sikrer overblik, koordinerer afhængigheder og følger op

Vi leder efter dig, der kan styrke vores kompetencer inden for teknisk IT-koordination samt implementering af IT-initiativer på tværs af Ase. Du styrer, koordinerer og sikrer overblik. Du er bindeled mellem forskellige interessenter både internt i It-afdelingen, på tværs af Ase og eksternt. Alt i alt er du en vigtig brik, når vi skal nå i mål med IT-opgaver og projekter på en effektiv og professionel måde.

Dine primære opgaver vil være:

  • Teknisk del-projektledelse af forretningsprojekter, der kræver ændringer i vores A-kasse system i samarbejde med forretningsprojektlederen.
  • Kontakt og opfølgning med eksterne leverandører
  • Koordination af mindre projekter og opgaver i vores A-kasse system, som fx opgradering af vores Oracle udviklingsplatform.
  • Planlægning og afholdelse af driftsforummøder mellem Ases forretning og IT med fokus på anvendelse og den videre udvikling af Ases IT-systemer.
  • Koordinere og drive implementering af nye IT-initiativer i hele Ase, som fx forankring af systemejerskab ude i Ases forretningsenheder.

Dine opgaver løses i samarbejde med IT-chefen og teamlederen for IT-udvikling.

Du har teknisk forståelse og gode organisatoriske evner

Du har en relevant - gerne teknisk og/eller akademisk - baggrund, som du har lyst til at bringe i spil i forhold til en koordinerende funktion. Det er altafgørende, at du har teknisk forståelse i et omfang, så du i samarbejde med IT-udviklere, forretningen eller andre interessenter kan tage den koordinerende hånd om denne del i opgaver og mindre projekter.

Du er vant til at arbejde selvstændigt, men kan også indgå i et team, hvor kommunikation og videndeling er afgørende for den samlede succes.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med koordination af tekniske opgaver og initiativer fra anden It-afdeling
  • Kan forstå teknik og tale med teknikere på deres banehalvdel
  • Kan skabe overblik og struktur
  • Arbejder proaktivt, er nysgerrig og ikke bange for at lære nyt
  • Bestrider gode danskkundskaber i både skrift og tale
  • At du nyder samarbejdet med andre

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at bruge Jira og har gode evner til Visio flows, Excel og Power Point.

Vi tilbyder dig…

Du bliver en del af en ambitiøs IT-afdeling med gang i mange nye initiativer og med fokus på at sikre stabil, robust og velfungerende IT med udgangspunkt i forretningens behov.

Vi er en flok af dedikerede mennesker, der er præget af godt humør i en travl og omskiftelig hverdag. Vi er 30 personer, fordelt på 3 teams: IT-support, IT-infrastruktur og IT-udvikling. Vi sidder desuden fysisk sammen med forretningens processpecialister, som vi samarbejder tæt med om den digitale udvikling af vores A-kasse system.

Vi er kendetegnet ved afslappet omgangstone og gode kollegiale relationer. Vi arbejder seriøst med vores opgaver, samtidig med at humor er en vigtig ingrediens i vores sammenhold.

Ases hovedkontor ligger direkte ved vandet på Frederikskaj i København, hvor du vil få dit faste arbejdssted. Der er ved at blive bygget metro, så det kan blive ekstra nemt at komme på arbejde. Der er også gode parkeringsforhold.

Der er mulighed for hjemmearbejde nogle dage om ugen og gode muligheder for fleksibilitet i øvrigt ift. arbejdstilrettelæggelse.

Lyder det som et job for dig?

Søg gerne hurtigst muligt, da vi screener kandidater løbende. Sidste frist er d. 17. september 2023. Bemærk, vi modtager kun ansøgninger sendt via funktionen ”Ansøg” her på siden.

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte IT-chef Tomas Bøgelund på [email protected] eller på telefon 3916 7320.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København SV
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Vi er i en rivende udvikling, også på teknologifronten, og vi søger en ny systemadministrator som vil være med til at sikre en robust og stabil it-drift med tiltrædelse 1. august.Sammen med vor..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2