IT-Supporter til Lokal IT Servicecenter Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du interesseret i at blive IT-Supporter på en spændende og anderledes arbejdsplads, hvor du kan realisere din interesse for faglig og personlig udvikling samt kontakt til mange forskellige mennesker? Så skal du til tasterne og sende os din ansøgning.

Om os

Vi er et hold af engagerede og dygtige IT medarbejdere. Det Lokale IT-element består lige nu af et team på 7 medarbejder (1 Leder, 5 fastansatte og 1 elev). Vi er en del af de regionale servicecentre, der dækker Midt- og Nordjylland, samt Arktisk Kommando.

Vi løser de lokale IT opgaver for alle brugere i Hjørring og andre lokaliteter i området i tæt samarbejde med de Lokale IT Servicecentre i Regionen.

Lokal IT Servicecenter Hjørring er en del af Cyberdivisionen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Styrelsen har hovedkvarter i Ballerup, hvorfra dele af programmets opgaver udføres.

Opgaverne er mangeartede, og omfatter blandt andet brugersupport samt drift af administrative netværk og IT systemer.

Vores arbejdsdag er påvirket af tillid, fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi tager et fælles ansvar for trivslen, har en uformel omgangstone samt en åben og ærlig dialog. Stillingen indeholder spændende opgaver inden for konfiguration og support af administrative IT-systemer, samt direkte brugersupport i et operativt miljø, hvor driftsstabilitet og sikkerhed er altafgørende.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du have dit faste tjenestested på kasernen i Hjørring. Du kommer til at varetage mange spændende og alsidige opgaver inden for drift, service og supportområdet. I jobbet indgår du i vores serviceteam, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support. Dine arbejdsopgaver vil variere fra enkelte telefonsupportopgaver til personlig kontakt til brugere, med vidt forskellige baggrunde. Det er derfor altafgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan tilpasse dig efter brugerens behov og viden. Du vil også være med til, at skabe fremtiden for lokal IT i Forsvarsministeriets koncern.

Der vil blandt andet være tale om opgaver, som:
• Installation, vedligeholdelse og optimering af fortrinsvis Microsoft løsninger
• Klargøring og installation af PC
• Fejlfinding på hardware og netværk
• Opsæt og brugersupport mobiltelefoni
• Brugeradministration og brugersupport
• Undervisning af brugere i nye systemer

Du vil opleve en travl, men alsidig hverdag i et engageret miljø, hvor to dage sjældent er ens og hvor du selv, inden for centrets mål og rammer, bidrager til en lærerig og spændende hverdag.

Har du interesse og evner, er der desuden gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om dig

Du har en faglig uddannelse som IT-supporter eller datafagtekniker. Du er dygtig til trådløst og kablet netværk, og du er entusiastisk omkring PC hardware og Microsoft produkter, som server 2016/2020 og Windows 10.

Du skal have kørekort til kategori B og du skal kunne begå dig i både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi lægger stor vægt på, at du er selvstændig. Du skal, når opgaven er stillet, af egen drift få den udført. Du er en god kollega med gode samarbejdsevner, en tydelig kommunikation og så er det vigtigt, at du har gode sociale færdigheder. Vi forventer desuden af dig, at du engagerer dig i arbejdet og er positiv i din omgang med kolleger og brugere.

God sans for humor, ”brede skuldre” og vidensdeling er tre vigtige faktorer i din dagligdag.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Lokal IT Hjørring, Thomas Christensen på telefon: 2541 9256 eller Regionschef Timmy Nielsen telefon: 2131 6551.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 15. september 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.
Ansættelse er pr. den 1. november 2023.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Nørresundby
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Hirtshals

    Er du udadvendt og serviceorienteret? Kan du yde hurtig og effektiv IT-support til dine kolleger og samtidig bevare roen i en hektisk hverdag? Fristes du af at arbejde med en bred palette af teknik..
    • IT-supporter
    • Hirtshals
    Få mere info
  • It-supporter i Nordjylland

    JobbetTil Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger vi to fuldtids IT-supporter til 1.level support i Aalborg.Du vil indgå som en del af virksomhedens IT-support team og have en hverdag med kontakt..
    • IT-supporter
    • Nordjylland
    Få mere info
  • It-supporter i Hobro

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • IT-supporter
    • Hobro
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1