IT-supporter søges til DTU Bioengineering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vores nye IT-supporter bliver en del af et lille IT-support team, der organisatorisk hører under DTU Bioengineering’s administration med reference til administrationschefen. Arbejdsopgaverne koordineres af en teamkoordinator. Teamet bestående af teamkoordinator, data tekniker, IT supporter og en elev, arbejder i tæt faglig sparring med DTU’s centrale Afdeling for IT Service (AIT), samt andre institutter på tværs af DTU.

Jobbet
Som IT-supporter deltager du i serviceringen af instituttets ansatte og studerende, samt opsætning og vedligeholdelse af forskellige IT-systemer. Du vil også være involveret i udvikling af instituttets IT - infrastruktur. Du vil dagligt være i kontakt med mange brugere, herunder også mange med international baggrund, hvorfor du skal være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Da der er mange varierede opgaver, er det vigtigt, at du er i stand til selvstændigt at planlægge og prioritere dit arbejde og have mange bolde i luften samtidig. Vi forventer, at du udviser engagement og tager ansvar for dine opgaver og for den fælles opgaveløsning i teamet.

Vi lægger vægt på et arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er en selvfølge. Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet i arbejdet og den bedste service til vores brugere. Du får indflydelse på teamets fælles hverdag, og vi forventer, du bidrager til arbejdsmiljøet med en positiv og humoristisk tilgang.

Det er et krav, at du er uddannet IT-supporter eller er ved at være færdig uddannet til IT-supporter, og vi ser meget gerne, at du har erfaring med arbejdet som IT-supporter i et forskningsmiljø.

Vi har en klar forventning om at du:

  • Har ekspertise inden for Microsoft Windows OS, samt god viden om Mac OS og evt. Linux
  • Har ekspertise inden for opsætning og vedligeholdelse af Cisco netværk på CCNA-niveau
  • Har erfaring inden for virtualisering: VMware eller Hyper-V
  • Har erfaring med Active Directory og Group Policies
  • Har erfaring med Print Management, Office 365 og Microsoft Teams
  • Har erfaring med PowerShell
  • Brænder for 1. og 2. line support
  • Er god til at dokumentere dit arbejde
  • Er imødekommende og udadvendt med gåpåmod og godt humør
  • Er god til at formidle viden til folk med vidt forskellige indgangsvinkler til IT – både på dansk og engelsk.

Din arbejdsplads
Som ansat på DTU Bioengineering vil du få et meget selvstændigt og afvekslende job i et aktivt universitetsmiljø, som har fokus på at fastholde og udvikle et højt fagligt niveau, men også lægger vægt på en god balance mellem privat- og arbejdsliv. Der vil være gode muligheder for faglig udvikling, bl.a. gennem sparring og tæt samarbejde med DTU’s centrale IT-funktion AIT, samt faggrupper på tværs af DTU.

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) i statens tjeneste eller anden relevant overenskomst.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat pr. 1/4-2024 eller snarest derefter.

Arbejdssted er DTU Bioengineering, DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest 20. februar 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og evt. eksamensbeviser.

Du bedes kort, men eksplicit beskrive, hvordan dine kvalifikationer og erfaring matcher kravene i stillingen.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-Teamkoordinator Mads Norre på mail: [email protected]

Du kan læse mere om instituttet på https://www.bioengineering.dtu.dk

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) er internationalt førende inden for bioteknologi og biomedicin. Vores ingeniørmæssige tilgang til alle aspekter af bioteknologi og biomedicin positionerer os som en værdifuld aktør med unikke kompetencer i den voksende biobaserede økonomi i en tid, hvor sundhedssektoren transformeres i retning mod personlig medicin. Vi har et klart fokus på behovene i life-science industrien og orienterer os mod innovation, nye virksomheder og videnskabelige services til samfundets bedste. Instituttet har omfattende samarbejde med nationale og internationale forskningsenheder og industri. DTU Bioengineering har cirka 400 ansatte, hvoraf hovedparten er videnskabeligt personale. Instituttets adresse er på DTU Lyngby Campus.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1