Databehandler søges til opbygning af global bildata database

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Autorola leverer systemer til autobranchen på globalt plan og mange af disse systemer bygger på en database over bildata der indeholder stamdata over alle bilmodeller på de markeder hvor vi opererer. Autorola bygger og vedligeholder i øjeblikket bildata i Brasilien og for 15 lande i Europa lande men vi ekspanderer globalt.

Som vores nye databehandler, bliver du en del af vores dygtige afdeling for "Data Collection and Management", kaldet DCM, og referere til chefen for DCM. Foruden dig består afdelingen af 4 erfarne data behandlere. Hele "Data Collection and Management" teamet består lige nu af 16 medarbejdere i Danmark og 4 medarbejdere i Portugal.

Dine ansvarsområder

Som databehandler vil dine primære ansvarsområder inkludere:

  • Identificering af kilder til bildata såsom importør websites, bilkataloger mm. samt overføre information herfra til vores database.
  • Betjening af systemer der importerer data direkte til bildata databasen.
  • Support til landene når der kommer mange sager ind og i ferieperioder.
  • Dokumentation af arbejds- og systemprocesser, så vi håndterer vores data ens og derved opnår den bedste kvalitet.

Dine kvalifikationer

  • Vi forestiller os at du måske har erfaring fra bilbranchen eller en naturlig interesse for biler.
  • Erhvervserfaring som back Office sales support eller tilsvarende er en fordel. Men din personlighed og evne til at skabe orden i tingene er vigtigere end din faglige eller uddannelsesmæssige baggrund.
  • Du har en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til dit arbejder da data kvaliteten er vigtig for os og kundernes oplevelse af vores systemer.
  • Du befinder dig godt med at arbejde selvstændigt og tage ejerskab over dine opgaver, men er samtidig en god holdspiller, da vi lægger stor vægt på dygtige og samarbejdsvillige kollegaer i Autorola.
  • Du har en nysgerrig og lærevillig indstilling til hurtigt at sætte dig ind i og bruge IT systemer.

Om os og det vi tilbyder

Vi er en veletableret virksomhed, men vi har stadig en stærk iværksætterånd, som går hånd i hånd med en god og afslappet atmosfære. Her er ikke langt fra beslutning til handling, og du får mulighed for at lave forandringer og få indflydelse på vores interne processer. Vores teams har en stærk kerne af medarbejdere, der har været en del af virksomheden i mange år og som arbejder godt sammen.

Vi tilbyder en 37-timers arbejdsuge med flextid. Vi ved, at det er vigtigt at have balance mellem arbejde og fritid, og vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi også fokus på at holde et arbejdspres, som giver tid til at løse opgaverne fornuftigt og hvor der også er plads til familielivets bølgegange. Har du ønsker eller behov for relevante kurser imødekommer vi dem gerne.

Vi bor lige ved banegården i Odense, hvor vi arbejder i et åbent kontorlandskab, der er præget af en uformel omgangstone. Desuden har vi løbende forskellige firmaarrangementer, god kantineordning, pensionsordning og sundhedsforsikring samt et fitnessrum. Vi slutter gerne ugen af i vores fredagsbar i kælderen.

Du kan lære os lidt bedre at kende på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/Autorola-software-development

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte DCM Manager Troels Choi Clement, på [email protected] eller telefon 22 56 62 54

Søg jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg dette job".

_______________________________________________________________________________________

Autorola Group er en familieejet og -ledet international koncern, der er specialiseret i online bilauktioner og leverer værdiskabende IT-løsninger til bilbranchen i form af procesoptimering, online remarketing og business intelligence. Virksomheden beskæftiger ca. 740 medarbejdere og er repræsenteret i 19 forskellige lande, med hovedkontor i Odense.

Du kan læse meget mere om Autorola Group på www.Autorolagroup.com, www.autocom.dk, www.bilpriser.dk og www.bilsalg.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8c6b463e)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Odense C
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Odense N

    Vil du være en del af vores fantastiske support-team, der understøtter en af Danmarks største og mest ambitiøse bookingplatforme for turistvirksomheder? Er du serviceminded og brænder for at gi..
    • IT-supporter
    • Odense N
    Få mere info
  • It-supporter i Odense

    Har du solid erfaring med IT-infrastruktur, herunder M365, VMware og Veeam? Kunne du tænke dig et afvekslende job med en spændende hverdag og god mulighed for selv at kunne præge indholdet? P..
    • IT-supporter
    • Odense
    Få mere info
  • It-supporter i Odense C

    Servicemindede IT-supportere med fokus på kundetilfredshed (deltidsstilling) Er du i gang med din IT-supporter uddannelse eller lignende, og har du erfaring med diverse IT-opgaver? Er du servic..
    • IT-supporter
    • Odense C
    Få mere info
  • It-supporter i Odense S

    – The key coordinator ensuring internal audit integrity and complianceWe are seeking a proactive coordinator to ensure the integrity and compliance of our internal audit processes. As the Inter..
    • IT-supporter
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2