Konsulent til License management i Koncern IT, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling? Og vil du være med til at udvikle og professionalisere license management i en stor IT-organisation? Så er du måske vores nye kollega.

Som led i den løbende professionalisering af vores IT anskaffelser og kontrakter oprettes nu en ny funktion med fokus på varetagelsen af license management. I Koncern IT indgås hvert år mange nye kontrakter indenfor systemer og hardware. Kontrakter hvortil der oftest er tilknyttet licensaftaler og underliggende producentvilkår.

Til vores Aftale og Udbudsteam søger vi nu en license manager, der har en særlig viden og ekspertise indenfor licensaftaler og som har lyst til at tage ansvar i professionalisering af området.

Licensforhandling i et stærkt fagligt miljø

Vi kan tilbyde dig et job i et fagligt engageret miljø, hvor du får mulighed for at sætte aftryk på dine opgaver samt på udviklingen af opgaver og indsatser. Licensforhandling er et område i voldsom udvikling både i Danmark og internationalt. En udvikling, der påkræver, at vi som organisation har en professionel styring af vores licenser. Du vil have en tæt snitflade med en medarbejder indenfor software asset management. Vedkommende i denne stilling vil varetage dataregistreringen omkring licenser og systemmæssigt sikre et retvisende overblik. Disse data danner grundlag for den rådgivning som kommende license manager skal varetage.

Har du en akademisk baggrund og erfaring med kontraktstyring?

Lang videregående uddannelse og gerne juridisk profil. Der er ikke krav om juridisk kandidateksamen, men der forventes kompetencer indenfor den juridiske metode og kontraktstyring. Din erhvervserfaring er koblet med engelsk kundskaber (skrift og tale) på forhandlingsniveau.

Du skal kunne se dig selv i følgende:

  • Erfaring med analyse af kontrakter, forretningsmodeller og forbrugsmønstre
  • Specialiseret rådgiver og forhandler indenfor indgåelse og audit af licensaftaler
  • Kan bistå med juridisk rådgivning i forhold til tilkøb og fortolkning af licensaftaler
  • Møder rekvirenter med professionel rådgivning, god service og venlighed.

Din rådgivning er medskabende til optimal indgåelse og rådgivning om IT-aftaler i Region Sjælland

Du vil som vores kommende medarbejder i høj grad være medskabende til at sætte eget præg på din stilling og være opsøgende på, hvilket potentiale din stilling kan indbringe for vores organisation. Du vil være centralt organiseret, og din opgave vil indebære tværgående rådgivning.

Hos Region Sjælland ser vi ind i en kontinuerlig professionalisering og udvikling i vores drift, IT-chef for IT Drift, Morten Kofoed Bro fortæller:

”For vores organisation er det vigtigt, at vi kontinuerligt professionaliserer og optimerer vores it-drift. Det betyder blandt andet, at vi har fokus på optimal udnyttelse af vores licenser som væsentligt led i varetagelsen af vores kritiske system- og driftsmiljø, men også for at minimere økonomiske risici. Jeg ser frem til de gevinster, vi kan opnå med en specialiseret og struktureret rådgivning omkring licensregler samt compliance-rapportering.”

Vi er et team, der fokuserer på faglig udvikling samt et godt arbejdsmiljø

Muligheden for at være med til at præge dit fremtidige arbejdsliv. Vi har et uformelt, positivt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter en høj standard samt et godt arbejdsmiljø. Vi undersøger og afprøver nye processer og udbudsformer, men fællesnævner er altid formålet om at gøre kvaliteten lidt bedre end sidste gang, og dette formål skal vi kontinuerligt styrke og udfordre hinanden i.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning samt mulighed for hjemmearbejde, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Tiltrædelse efter aftale.

Arbejdsstedet er på vores flotte moderne kontorer på Ringsted Sygehus, hvor vi har vores egne lokaler og kantinefaciliteter.

Nysgerrig?

Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor.Der er ansøgningsfrist den 24. august 2022. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Stine Holmgang på tlf. +45 93567396.

Region Sjælland opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelseslovgivningen.

Om Koncern IT, Region Sjælland

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ringsted
  • Onsdag den 24. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0