Dedikeret driftstekniker til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi har travlt, og derfor har vi brug for dig som vores nye driftstekniker i Koncern IT. Du skal hjælpe med at varetage driften af Sundhedsplatformen sammen med andre gode kollegaer. Hvis du er proaktiv, struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag, er det dig, vi mangler.

En aktiv og udviklingsorienteret afdeling

Hosting services er en del af vores it drift som i det daglige varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage løsninger, overvågning og backup. Du vil blive en del af et team med dygtige og dedikerede Windows server-specialister i en velfungerende afdeling, hvor tonen er venlig og uformel. Dit arbejdssted bliver i Ringsted, hvor vi sidder i storrumskontorer og har en tæt dialog på tværs af ansvarsområder.

Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende og til tider hektisk job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold, hvor der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

For os er det vigtigt, at du er dedikeret til dit arbejde og villig til at lære en masse nyt. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør EPIC, og det er en forudsætning, at du har lyst til og mod på at lære alt om den infrastruktur, der understøtter Sundhedsplatformen. Du vil over tid skulle gennemføre et kursus med efterfølgende certificering i EPIC’s applikationer. Undervisningen foregår i Wisconsin, USA med efterfølgende certificeringstests i Danmark.

Dine primære opgaver og ansvarsområder

Din primære opgave vil være i teamet med Windows OS som speciale.

Dit ansvar vil være at servicere og vedligeholde Windows server løsninger på Sundhedsplatformen samt Region Sjælland. Vi har brug for hjælp til følgende:

  • Håndtering af sager fra bl.a. brugere og Application Managers
  • Fejlsøgning og -håndtering
  • Opdatering, opgradering og patchning af servere og klienter
  • Deltagelse i driftsudviklingsprojekter
  • Varetage installationer i forbindelse med opdateringer af Sundhedsplatformen
  • Opsætte OS i fejltolerante konfigurationer
  • Medvirke til at OS har en meget høj grad af sikkerhed.
  • Sikre overvågning af OS i henhold til aftaler
  • Levere input til kravsspecifikation til leverandører
  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation
  • Trende systemet, så det bliver udbygget efter behov og rettidigt
  • Gennemgå, validere og afrapportere licens forbrug
  • Din første opgave bliver blandt andet at gennemføre server upgrade.

Har du mod på at tage fat og medvirke til at løse opgaver i høj kvalitet?

Du kan være en erfaren Windows server konsulent og/eller –specialist. Alternativt er du nyuddannet og har ambitioner om at blive specialist på et helt unikt område. Det vigtigste for os er, at du har mod på at tage fat og medvirke til, at vores team fortsat løser opgaver i høj kvalitet og til tiden.

Vi ser dog gerne, at du har en relevant IT-uddannelse eller baggrund, har en eller flere MS certificeringer og er indstillet på at blive EPIC certificeret. Det er essentielt at du har en dybere forståelse for IT og at du kan begå dig i en hverdag, hvor en del af kommunikationen foregår på engelsk. Vi arbejder med en stor og omfattende applikation, hvilket kan føre til arbejde udenfor normal arbejdstid. Du skal derfor være indstillet på at være fleksibel omkring dine arbejdstider

Vi opfordrer dig til at søge stillingen, hvis du derudover:

  • Er i stand til at bevare overblikket
  • Er innovativ og ikke bange for at lære nye teknologier
  • Trives i en rolle, der har en god blanding af drift-arbejde, mødeaktiviteter og løsning af, til tider, komplekse opgaver
  • Har godt humør og er en god teamspiller
  • Er mødestabil og dedikeret til dine opgaver
  • Er udadvendt og evner at kommunikere med brugere på tværs af faglighed og organisatoriske niveauer.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning afsted allerede i dag! Der er ansøgningsfrist den 15. marts 2023. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så vi forventer at behandle ansøgningerne løbende.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning. Derudover tilbyder vi også mulighed for hjemmearbejde, hvis arbejdsopgaverne er egnet til det.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Caja Sabroe på telefon: 93 57 65 75 eller mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ringsted
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0