IT Support Lead - Retail IT Service Desk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Hvis du har en solid erfaring som IT Support Lead, IT-koordinator eller lignende, har du nu muligheden for at blive en del af Global IT hos Demant. Vi arbejder med de nyeste teknologier og udruller nogle af de mest spændende IT-projekter til dato, og vi har brug for DIG på vores rejse.

Support Lead på nordisk samarbejde
Som IT Support Lead vil du være en del af et supportteam, der yder IT-support og -tjenester til slutbrugere primært i Danmark og Norge, men også fjernsupport til yderligere lande i Norden. Teamet sikrer, at alle daglige opgaver følges op og håndteres, før de evt. sendes videre til næste supportniveau i vores IT-organisation.

Teamet samarbejder med de lokale IT-administratorer og ledere i de nordiske lande. Som IT Support Lead vil du være den, der koordinerer mindre projekter på tværs af DK, SE og NO i teamet på tre personer, men du vil også være en del af de daglige operationelle supportopgaver i vores nordiske detailhandel.

Som team skal vi hele tiden have fokus på at optimere kundens IT-oplevelse. Som Lead er du med til at sætte retningen og sikre at vi gør netop det. Det kan være en idé til en ny proces eller optimering af en anden, som vi sætter i værk på tværs af de nordiske lande.” fortæller din nye manager, Peter Kryger.

I dit nye job, skal du koordinere projekter for vores Hearing Care forretning (Retail) på tværs af DK, SE og NO. Du skal også deltage i IT-infrastrukturprojekter, når det er nødvendigt i Retail for de nordiske lande.

Du kommer til at deltage i koordineringsmøder med retail forretningen i Norge og DK, sammen med din nærmeste leder, hvor I taler om aktiviteter der skal foretages, vidensdeling og planlægning.

Herudover skal du

  • være bindeleddet mellem vores ”mindre” norske site ind til vores team.
  • bidrage til kapacitetsplanlægning og budgetlægning
  • håndtere og koordinere administrative opgaver såsom brugeradministration og adgang til serverressourcer
  • installere, konfigurere og vedligeholde nye og eksisterende pc’ere samt fejlfinding af lokale printere ved Hearing Care i DK og NO
  • indkøb og koordinering af styring (H/W og S/W)

Du kan forvente 15-20 rejsedage til vores nordiske sites.

Velkommen til Global IT
Den globale IT-organisation leverer forretningsapplikationer og kerneinfrastruktur på tværs af alle forretningsenheder i Demant. Sammen med motiverede og dygtige kolleger vil du være en del af et innovativt og udviklende miljø baseret på tillid og åbenhed, hvor du vil opleve en stor vilje til at opnå gode resultater.

Global IT består af mere end 500 medarbejdere med hovedkontorer i Danmark, Polen, USA og Asien-Stillehavsområdet. IT Organisationen spiller en væsentlig rolle, når det handler om at nå Demants forretningsmål.

Din arbejdsplads vil primært være på Demant-hovedkontor i Smørum, Danmark. Audika er en del af Demant og tilhører forretningsenheden – Hearing Care. Audika er en meget vigtig enhed i Demant, hvor vores kunder kan købe et høreapparat ud fra vores høreapparatsportefølje, få tilpasning af eksisterende apparat og foretage lydtest.

Vi tilbyder dig herudover:

  • top moderne teknologi, i en spændende branche
  • fleksible arbejdsforhold, teamwork - baseret på vidensdeling og respekt overfor hinanden
  • vores Demant-domicil er en moderne og innovativ bygning placeret på Kongebakken 9, 2750 Smørum
  • du vil blive en del af et godt IT-supportteam


IT baggrund med gode koordineringsevner
Du har en uddannelse inden for et IT-relateret område, eller har nogle års erfaring i en lignende stilling, gerne i en international kontekst.

Måske har du allerede erfaring som lead, eller også er du klar til at tage skridtet, og har bevidst i dit arbejde, at du kan tage ansvar for arbejdsopgaver, have overblik og koordinere med dine kollegaer.

Du har en god forretningsforståelse, har teknisk og applikationsindsigt og du er god til fejlfinding. Du har erfaring med at yde support til slutbrugere, træning af slutbrugere og koordinering af små projekter, som kræver koordinering, planlægning og eksekvering.

Som person er du initiativrig, struktureret og god til at følge op og koordinere. Derudover er du serviceorienteret og positiv og åben overfor forandringer. Du besidder gode kommunikationsevner, og finder det let at forstå de forretningsbehov der måtte være, og etablere gode relationer til vores kontaktpersoner på vores nordiske sites.

Interesseret?
Vi screen ansøgninger løbende, så tøv ikke med at ansøge nu eller senest den 4. januar 2023. Ansøgningen kan sendes på dansk eller engelsk. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores online ansøgningssystem.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Kryger, leder af Nordic IT Service Desk, tlf. +45 5117 6800

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Smørum

Lignende jobs

  • It-supporter i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med god stemning, mange relationer og højt tempo? Får du energi af at servicere et stort hus? Så skal IT-teamet hos Accura måske være dine nye kolleger!Vi leder efte..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter i København Ø

    Er du en smilende IT-ekspert, der brænder for at levere topklasse kundeservice? Har du teknisk flair, især inden for PC, MAC og O365? Så kan jobbet som IT Support Specialist til vores team i Københ..
    • IT-supporter
    • København Ø
    Få mere info
  • It-supporter i Hellerup

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter..
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-supporter (studiejob) i København

    Would you like to contribute to supporting the fight for a more equitable and sustainable world? Are you interested in working with digital learning in the development and humanitarian sector? Lear..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0