Premier Is søger en IT-supporter til deres IT-team i Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Er du en dedikeret IT-professionel med en lidenskab for teknologi og vil du være med i IT-supportens frontlinje? Og trives du med at have mange forskellige typer opgaver om ørerne? Er du samtidig til opfølgning på - og løsning af – en bred vifte af opgaver? Så har vi stillingen til dig, da vi søger en IT-supporter til vores IT-team i Thisted

Som IT-supporter hos Premier Is i Thisted bliver du en del af vores lille dedikerede team og en nøglespiller i virksomhedens digitale vækstrejse.

Din rolle omfatter levering af teknisk support, indkøb af hardware og software, licensstyring, drift og dokumentation.

Hvad der gør denne stilling unik, er din betydelige berøringsflade i hele vores organisation, som omfatter både Premier Is og Fråst Foods.

Ud over at arbejde tæt sammen med det lokale team i Thisted og vores hovedkontor i Aarhus får du muligheden for at styrke og understøtte it-processer på tværs af afdelinger og lokationer i hele landet.

Stillingen refererer til Chief Digital Officer.

Ansvarsområder og opgaver

Som vores nye kollega vil du blive en aktiv medspiller i at levere enestående IT-support til vores brugere over hele landet.

Dine primære ansvarsområder inkluderer brugersupport, dokumentation, opsætning fejlfinding og udbedring indenfor O365 og Windows klienter, opsætning/teknisk support på POS systemer og serverdrift, samt indkøb.

Derudover vil du deltage i udrulning af IT-projekter.

Du vil også tage del i ansvaret for interne drifts- og vedligeholdelsesopgaver, som er afgørende for at opretholde en effektiv og sikker IT-infrastruktur.

Din evne til at kommunikere i øjenhøjde og levere god service er vigtigt for vores brugere.

Vær forberedt på en dynamisk hverdag, hvor vi sammen i teamet håndterer både små og store opgaver af varierende kompleksitet.

Din baggrund

Du har erfaring fra en lignende stilling og motiveres af at kunne bruge dine kompetencer til at supportere de mangeartede behov i en organisation. De væsentligste kriterier er:

  • Du har en solid faglig baggrund inden for it. Det kan være, at du har en uddannelse som it-tekniker, it-support, datafagtekniker eller lignende. Du kan også have tilegnet dig de relevante kvalifikationer på anden vis.
  • Du medbringer gerne erfaring indenfor brugersupport, Active Directory, Office 365, licensstyring, serverdrift og IT-sikkerhed.
  • Du er nysgerrig på nye teknologier og evner at omfavne og tilegne dig disse.
  • Du besidder evnen til hurtig indlæring og du mestrer at jonglere med flere opgaver samtidigt.
  • Har du erfaring med support på ERP systemer er det en fordel.

Personlige egenskaber

Vi er åben for at du kan være på vej frem i din karriere og ser dette som en karriere udvikling. Du kan også være erfaren og har lyst til at komme ind og få stor frihed til at anvende dine erfaringer til at optimere, og se resultater.

  • Du har erfaring fra lignende stilling og du er god til at skabe velfungerende processer og samarbejder i alle virksomhedens grene.
  • Du besidder evnen til hurtig indlæring og du mestrer at jonglere med flere opgaver samtidigt.
  • Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk, hvilket muliggør problemfri interaktion på tværs af sproggrænser.
  • Du er vellidt, har humor og evner at holde humøret højt, også når det går stærkt.

Hvorfor Premier Is?

Fordi vi værdsætter samarbejde, faglig udvikling og tilbyder spændende udfordringer i en dynamisk arbejdsplads. Ansøg i dag og bliv en central aktør i vores it-miljø!

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til CDO Nordic Hannu Vangsgaard på tlf. 29684927.

Tiltrædelse: Snarest muligt – samtaler vil blive afholdt løbende

Om Premier Is – Mejerigaarden

Premier Is i Thisted er det største danske ismejeri og indtager en ledende position som producent af højkvalitets isprodukter i Danmark.

Ismejeriet i Thy, som er et af de ældste i Danmark, blev grundlagt i 1933 af mejeristen Sigurd Laurids Sørensen, der var blandt de første, der lærte at lave iscreme i Danmark.

Premier Is har siden 2015 været del af Food Union gruppen, som er det største mejeriselskab i Letland og den førende isproducent i Baltikum.

Al isproduktion foregår på ismejeriet i Thisted, og Premier Is har i over 80 år leveret dansk produceret is af høj kvalitet baseret på stolte håndværkstraditioner, fløde og nøje udvalgte råvarer. Produkterne sælges under en række velkendte varemærker som bl.a. ”Mejerigaarden”, ”Gammeldags flødeis”, ”Premier Is”, ”Polar Is” og ”Underground”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Thisted
  • Fredag den 08. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3