Teknisk funderet Service Delivery Manager til det præhospitale område (227537)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Det præhospitale område omfatter Region Syddanmarks vagtcentral, ambulancedrift og lægevagten. Området benytter en række kritiske it- og telefoniløsninger, der skal virke døgnet rundt.

It-anvendelsen og opgaverne med at servicere dem er stigende, og Regional ITs præhospitale team søger derfor en ny kollega. Kan du se dig selv arbejde i dette spændende og patientkritiske område?

Området er i rivende udvikling, og vi har derfor behov for at udvide teamet med endnu en kollega, så der fremadrettet bliver 5 medarbejdere. Teamet har flere års erfaring med det præhospitale område, og vi søger en kollega med tekniske kompetence, der kan være med til at sikre driften af it-systemerne i et komplekst systemområde, hvor den enkelte kan gøre en stor forskel.

Din rolle
Som teknisk Service Delivery Manager i det præhospitale team skal du have lyst til at arbejde med en alsidig vifte af driftsrelaterede og forvaltningsmæssige opgaver på it-systemer, telefoni- og telemedicinske løsninger.

Du skal sammen med teamet sikre stabil og sikker drift ved at tage del i de daglige driftsopgaver i og omkring systemerne, ligesom du skal kunne sætte dig ind i nye behov og finde løsninger sammen med kollegerne i teamet. Endelige skal du, som vores nye kollega, også have lysten til mere forvaltningsrettede opgaver som fx informationssikkerhedsopgaver.

Kendskab til det præhospitale område er ikke en forudsætning - det skal teamet nok sætte dig ind i, men du skal have et teknisk it-fundament og et ønske om at sætte dig detaljeret ind i området. Vi sørger for en grundig oplæring i vores systemer, termer og arbejdsprocesser.

Det præhospitale område tager ansvar for it-løsninger på flere geografiske lokationer i Region Syddanmark. Du skal derfor forvente lidt rejseaktivitet inden for regionen og i enkelte tilfælde også til øvrige regioner.

Få ansvar for den daglige og faglige styring af de tekniske leverancer
Dine opgaver spænder bredt, og du bliver bindeleddet mellem systemejerne, forvaltere og leverandørerne, hvor du sikrer, at alle arbejder efter samme prioritet, og at de aftalte leverancer og servicemål opfyldes.

Du tager ansvaret for de tekniske leverancer i tæt samarbejde med interne teknikere i vores infrastruktur og netværksafdeling samt eksterne leverandører. Du bistår desuden med udførelsen af tekniske opgaver knyttet til implementering og drift af it-systemer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver er at:

  • Rådgive systemejer/forvalter om mulige forbedringstiltag for at sikre stabil og sikker drift samt minimere risici
  • Koordinere og styre de tekniske leverancer, herunder aktivitets- og tidsplaner for tekniske idriftsættelser
  • Sikre håndtering af incidents og evt. indgå i en taskforce ved major incidents
  • Kvalificere, estimere og gennemføre bestillinger fra systemejer/forvalter til videreudvikling af it-løsningerne
  • Varetager de løbende informationssikkerhedsopgaver, herunder sikre den nødvendige logning, brugeraudits m.m.
  • Følge op og rapportere på driftsrelaterede servicemål - herunder performance og driftsstabilitet

Gode samarbejds- og koordineringsevner med flair for at bygge bro mellem teknik og forretning
Der kan være mange veje ind i jobbet. Du arbejder måske allerede som Service Delivery Manager, it-projektleder eller tilsvarende i dag. Vigtigst er, at du gennem dit arbejdsliv har erfaring med drift af et kritiske it-systemer/platforme. Du har et teknisk fundament, som gør dig i stand til at have en dialog med de teknikere, som varetager opgaven med at drive og vedligeholde systemerne.

For at blive en succes i rollen er det vigtigt, at du tænker relationen og fællesskabet først, da det er igennem en holdindsats og gode relationer, at vi opnår langsigtede og gode løsninger. Det er derfor vigtigt, at du trives i en rolle, hvor du skaber resultater sammen med andre og motiveres af at have en bred kontaktflade i en omskiftelig hverdag.

Vi forventer desuden, at du:

  • Er fortrolig med relevante ITIL-processer omkring drift og support af et it-system, gerne via ServiceNow
  • Kan kommunikere med alle og formår at bygge bro mellem teknikken og forretningen
  • Er proaktiv, vedholdende og har blik for effektiviseringer/automatiseringer
  • Bidrager med godt humør og en god samarbejdsånd

Som person har du et godt overblik samtidigt med, at du er analytisk stærk, struktureret og målrettet i din opgaveløsning.

Vi tilbyder et fagligt stimulerende miljø med plads til et liv ved siden af
I Regional IT lander du i en organisation, hvor vi hver dag bringer teknologien i spil til gavn for borgere og patienter. Vi tilbyder et spændende job, hvor du møder god variation i dine opgaver, kan være med til at definere din rolle og får mulighed for at påvirke processerne.

Du bliver en del af funktionsområdet Serviceleverancer, hvor ca. 30 kolleger, fordelt på otte teams, byder på stor faglighed, der går hånd i hånd med godt samarbejde og stort engagement.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. Hos os får du derfor løbende mulighed for at videreudvikle dig.

Vi er en fleksibel arbejdsplads og har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere, herunder ved brug af hjemmearbejdsdage.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser.

Regional IT er den centrale it-driftsorganisation i Region Syddanmark og tæller ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 it-medarbejdere, der er ansat på sygehusene. Regional IT er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Vejle, Kolding og en mindre lokation i Odense.

Vilkår
Serviceleverancer holder til i Regionshuset, Damhaven 12 i Vejle, men vi er fleksible i forhold til ønsker om at have arbejdsplads på vores lokation i Odense.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer ugentligt). Løn og ansættelsesvilkår er i forhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret funktionschef Ann Fjeldgaard, telefon 2333 8775.

Læs mere om Regional IT på vores hjemmeside her: https://regionsyddanmark.dk/om-region-syddanmark/organisation/omrader-og-stabe/afdelinger-og-omrader-i-den-centrale-administration/regional-it

Din ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 29. januar 2024.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 6. februar 2024, og anden samtalerunde den 12. februar 2024. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Vejle
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Esbjerg

    Om virksomheden HYTOR Group er en førende virksomhed indenfor værktøjsløsninger til krævende brancher, samt hydraulik, pneumatik og proces. De søger en dygtig Service Tekniker til at styrk..
    • IT-supporter
    • Esbjerg
    Få mere info
  • It-supporter i Kolding

    Motiverer det dig at dykke ned i dine kunders mere komplekse IT-problemstillinger, og sikre at de får den optimale løsning? Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparrin..
    • IT-supporter
    • Kolding
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1